Taiatul unghiilor

Taiatul unghiilor | Autor: irinai

Link direct la acest mesaj

Cum reusiti voi sa taiati unghiile bebelusilor?
Bebe al meu are un an si nu mai reusesc deloc sa i le tai. Pana acum il pacaleam in somn. Cum adormea, veneam eu si..haarszt.. cu foarfeca. In 5 minute avea o manechiura perfecta. Acum, nu mai am nici un succes. Cum simte ca ma apropii cu forfecuta, cum se trezeste.
Asa ca totul este o lupta. Eu mai tai o bucatica, el se mai trezeste si mai plange...Acum este numai colturi pt ca isi trage manutele si nu reusesc sa fac nimic.
Please, dati-mi niste sfaturi din experienta voastra.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Luizax spune:

eu fac tzak tzak cu foarfeca sa ii atrag atenti...asha ca se uita fff interesat cum ii tai unghiile..interes care tine pretz de fro 2 unghii....porma ne mai jucam...ii mai tai fro 2-3....daca nu reusesca la ambele maini in aceeasi zi...i le tai ziua urmatoare.

Luizax - karkotash shef!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca spune:

Si noi ca Luiza, o unghie -doua si ne jucam si iar o unghie...si tot asa intr-o ora reusim sa ne taiem unghile! Si am trecut la o unghiera de bb- e mai usor decat cu forfecuta!

Raluca si BB Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vilma spune:

Eu o pun pe Anca in fata TV-ului, pe postul Atomic, si cand apare Banica, Pepe, OZon (nu stiu exact cum se scrie...:-)), Andra etc.... intr-un minut am rezolvat problema fara nici o bataie de cap.
Vilma si Anca (1,8 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Garofitza spune:

Metoda mea, este ca eu ma prefac ca as vrea sa-mi tai unghiile, iar Alex care vrea sa copieze totul, imi spune ca vrea sa si el. Si asa i le tai. Am o prietena care le taia unghiile la copii numai cand dormeau. Acum copii au 14 si respectiv 9 ani, si nu stau deloc, nici la varsta asta linistiti sa aiba unghiile taiate.

garo

Sanatate, ca-i mai buna ca toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

sI LA NOI E LA FEL CA LA LUIZA, MAI TAIEM O UNGHIUTA MAI CANTAM MAI NE JUCAM, IAR MAI TAIEM SI GATA!!! IMPORTANT E SA-I DISTRAGI ATENTIA1

Dana si Diana-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Pt. BB-ul (5 luni1/2) meu n-au fost nevoie de masuri speciale. Pina acum citeva zile, i-am luat minutele (sau piciorusele) in mina mea si harst!
De cind se rostogoleste pe toate partile si nu mai sta sub nici o forma linistit, il pun in scaunelul de masina sau in balansoar(ancorat, bineinteles) si rezolv la fel de repede!

katty+bb Andrei+tati (citeodata)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinai spune:

Multumesc mult pentru sfaturi. Am incercat cu uitatul la televizor si nu a mers. Astazi trebuie sa incerc si celelalte variante.
Va doresc un an extraordinar de bun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana spune:

Mie mi-au spus de la spital sa nu-i tai unghiile ca e prea mica. Am uitat sa intreb la ce varsta pot incepe operatiunea. Ana are 7 saptamani si o gasesc dimineata zgariata pe fata. Voi cand i-ati taiat unghiile bebelusului?

Anuca si mami
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album+principal&mid=167&cid=122

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinai spune:

Eu i-am taiat unghiile inca din maternitate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaesn spune:

Pediatra i-a taiat unghiile bebitei la prima vizita! E destul de greu, dar se poate, cu rabdare si cu forfecuta speciala. Se taie drept, nu se taie coltuletele.

Mergi la inceput