Sus...in Scandinavia (12)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

quote:
Originally posted by frantuzoaica

hahhaha...Adela,atunci te provoc!!Eu pot si tu nu?

OK, accept! Da' sa stii ca nu e tocmai corect...eu fumez de tot atatia ani de cati ai tu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns frantuzoaica spune:

quote:
Originally posted by Irimell

Frantuzoaico, ai tot respectul si admiratia mea pentru ca te lasi de fumat. Mai piseaz-o si pe Adela din cind in cind, asa ca sa nu cumva sa fie tentata de o tigarica...

Bravo mai fetelor, tineti-o tot asa!!! Sint cu ochii pe voi...

Week-end placut tuturor,
Irimell

Iaca..am fost gand in gand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

quote:
Originally posted by Adela99

quote:

OK, accept! Da' sa stii ca nu e tocmai corect...eu fumez de tot atatia ani de cati ai tu

asa adela bun argument ai gasit...

Mergi la inceput

mey, mi-ati vazut noua titulatura? Pacat ca nu se accepta decat 25 de litere ca am vrut sa am titulatura: "Fumatul dauneaza sanatatii! Alcoolul o conserva!

Mergi la inceput

quote:

quote:

Nu conteaza asta prea mult,adictia e aceeasi!Si eu is fumatoare de 5 ani si e greu si pentru mine,sa stii!Eu vad toata tervatura asta ca pe o lupta cu mine insumi,pe de o parte ratiunea care imi spune nu si pe de cealalata parte-habar nu am ce sau cine care spune Fumeaza!! si ratiunea vine si si mai trece o ora si tot asa!cred ca e greu inceputul,cat scapi de ticurile si obisnuinta ca dupa aia e mai usor!Important e sa fii TARE pe pozitie!!

Mergi la inceput

quote:

mey, mi-ati vazut noua titulatura? Pacat ca nu se accepta decat 25 de litere ca am vrut sa am titulatura: "Fumatul dauneaza sanatatii! Alcoolul o conserva!

asta fu tare!!De baut nu ma las nici eu(nu ca as bea in fiecare zi!!...n-am mai baut de la nunta din Spania)si chiar ma uitam si la cheful nostru ...persoanele care nu fumeaza,nici nu s-a vazut ca au baut!ex_Lilanda...a baut ceva fata asta,sau tot ce-a adus noi am beut?

Mergi la inceput

quote:

Nu conteaza asta prea mult,adictia e aceeasi!Si eu is fumatoare de 5 ani si e greu si pentru mine,sa stii!

Stiu puiule n-am vrut sa minimalizez "suferinta" ta ci s-o accentuez pe a mea Las ca trecem noi si peste asta...si inca cu brio!

Mergi la inceput

Pai trecem!!Invingatoare suntem!!!Adica putem face alte atatea lucruri mari,importante si nu putem trece de un fleac din asta cu fumuri??ha!!!Sa vezi ce ii dam de cap si ii mai dam si o bata la poponeata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Program de desene animate....asa ca intru fugutza sa va zic urmatoarele:
Frantz si Adela va pupa mama da cuminti ce sinteti si n-ati mai pus luleaua-n gura!!! Io zic nici sa n-o puneti ca, pe-ncercate, va pacaliti singurele cu metoda aia fumat mai putin!!! Cred ca ati si citit la club acolo, ca majoritatea s-a lasat de fumat dintr-o data!!

Si iote ce rea e Katarina!!! Io zic ca si somalezul si matale tot emigranti sinteti prin Svenska aia din punctul de vedere al svensilor. Iar diferentele de educatie dintre unul sau altul sint recunoscute si cred ca de aia exista si nivelele diferite de studiu. Adica e putin probabil ca matale sa nimeresti in aceeasi clasa cu un zulu care a invatat toata viata lui sa vineze cu sulita!!! (Pe de alta parte, am cunoscut in Malta o familie de somalezi de nota 20...el medic chirurg care fusese chemat de-acum, de o clinica din Italia, sa profeseze acolo)..parerea mea!!!
Hai va pup ca v-am zis, ma duc la Shrek 2!!

pozulici

Mergi la inceput

Am zis eu ca asa e cel mai bine,dintr-o data!!

Adica e putin probabil ca matale sa nimeresti in aceeasi clasa cu un zulu care a invatat toata viata lui sa vineze cu sulita!!!

hahahhaha hahhaha ma,de unde ai scos-o?eu,cand citesc,vad tabloul,imaginea in fata ochilor...si asta a fost mortala!

Mergi la inceput