Sus...in Scandinavia (12)
Raspunsuri - Pagina 8
Adela99 spune:
'neatza!
frantzo, bravo si io ma laud cu 16 ore (stiu o sa ziceti ca trisez ca din 16 ore am dormit 10 )
Katarina te-ai intalnit cu Cipcirip ()
Adela99 spune:
El asa zice ... si cred ca reuseste ca el nu are probleme psihice ca mine (ma refer bineinteles la dependenta si chestii legate de ea )
rontzai de zor la nicorette si beau cafea aproape ca mi-e mila de mine...da' nu vreau sa cad in latura asta
louisea spune:
neatza!!!!
se pare ca narancea ne-a parasit de tot. dar il putem gasi pe celalalt forum..
bravo fetele!! sa o tineti tot asa, adica fara fumuri... inceputul e cel mai greu. si chiar daca mai trageti o tigarica din cand in cand nu-i asa mare baiu. ca e greu sa te lasi asa dintr-o data...
frantuzoaica spune:
Da,am vazut si eu ca ajuta sa bei cafea cand ai pofta de tigara!Asa si eu acu...mai o gura de cafea,mai un mentos ,mai o guma si trece...mie una nu mi-e mila de mine,merit sa ingurgitez porcarii din astea!!!
Louisea,eu is femeie casatorita asa ca nu o sa caut barbati pe forumuriSi vad ca vrei sa ne bagi in ispita:cum sa mai fumam cate una??eu una nu intentionez asa ceva,ca daca ma apuc de una...mai vine si urmatoarea si ajung de unde am plecat!!Nu-i bine ce spui tu,cel putin pentru mine!Eu is ca Hitler:halt!!si cu asta basta!!Fara suisuri si coborasuri!
louisea spune:
bei franz eu mai referam asa mai indirect lu adela ca se pare ca ei ii e putin mai greu... da las ca-i bine daca esti asa hotarata mai ales ca ai si premiu..
Adela99 spune:
si acum stiri
urmatoare tinta Norvegia
http://www.aftonbladet.se/vss/nyheter/story/0,2789,541350,00.html
mey, se vede ca mi-am schimbat dispozitia (sa fie oare gandurile cu fumatul-nefumatul?)... fug sa caut stiri mai vesele
Irimell spune:
Frantuzoaico, ai tot respectul si admiratia mea pentru ca te lasi de fumat. Mai piseaz-o si pe Adela din cind in cind, asa ca sa nu cumva sa fie tentata de o tigarica...
Bravo mai fetelor, tineti-o tot asa!!! Sint cu ochii pe voi...
Week-end placut tuturor,
Irimell