Sus...in Scandinavia (12)
Raspunsuri - Pagina 17
Katarina spune:
Nu stiu cxum e cu zilele astea libere la suedezi, dar 31 decembrie cade intr-o vineri si-mi inchipui ca e zi lucratoare.Dar noi ar cam trebui sa ajungem la cabana, maxim pe 30, sa mai pregatim una-alta,vom fi si obositi dupa drum..Si cred ca pe 2 tulai spre acasa..
Noi vom fi 4, dar numai daca toata distractia dureaza 3-4 zile.
lilanda spune:
Pai e bine atunci sa ne-ntilnim undeva pe 29-30 decembrie si sa fie plecarea pe 2, anul viitor??
pozulici
Katarina spune:
Frantzuzoaico, va asteptam Si nu va ma dam drumu' acasa...Aulio, ca tocmai mi-am adus aminte ca sunteti mancaciosi!
P.S. Noi ne pregatim si cu cateva prastii, in cazul Doamne fereste ca vreun urat de la ambasada va face probleme, sa actionam in consecinta.
Katarina spune:
quote:
Originally posted by lilanda
Pai e bine atunci sa ne-ntilnim undeva pe 29-30 decembrie si sa fie plecarea pe 2, anul viitor??
pozulici
Din punctul meu de vedere e ok, sa vedem ce spun si ceilati.Vaz ca Rayuela ii data disparauta de vreo doua zile.Fratza si Adela, ce ziceti?
frantuzoaica spune:
Hahaha...sa speram ca nu va fi nevoie de prastii.Am vazut ca trebuie sa am cu mine o groaza de hartii,ca si no-nordic citezen sa arat ca am conexiuni serioase cu Suedia...Sper sa-mi dea viza,ar fi un cadou fain de la mos craciun suedez altfel nu-i un capat de lume,gasim noi in alta parte sa ne petrecem Craciunul.
Cabana,asta sa rezolvam acum,ca sa stiu ca macar revelionul mi-e asigurat
louisea spune:
bun.. hop si eu la raport...
aseara m-am intalnit cu narancea in Århus. am fost 8 romani si un danez (al meu concubin :))) am baut bere si am turuit despre vrute si nevrute cam 2 ore . am facut poze.. si cam atat.. SUPER BAIETI!!!!
eu is cu nervi (din cauza prostiei unora) asa ca ma car la invatat..
frantuzoaica spune:
da,sunt si eu de acord cu perioada pe care a sugerat-o Lilanda.
Loiusea,cine te-a suparat??
Katarina spune:
Louisea, cum stai cu mahmureala?Si-ai indraznit sa ne spui de poze fara se le-arati?Ia treci la raport cu ele,hai!
lilanda spune:
Pai la prima strigare-numarare sintem tot vreo 14...deci ramine tot asa 12-14??? (Ah...cu Rayu, desigur) :-)
pozulici