Sus...in Scandinavia (12)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns frantuzoaica spune:

Ce faceti fetelor?Am ramas singura in Scandinavia?
A plecat narancea si v-a luat cu el??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Io-s prezenta aici!!! Da-nvat!!

pozulici

Mergi la inceput

ce esti!o sa ma apuc sa mai repet si io cate ceva la suedeza...ca ma trezesc la telefon ca spun:"du gick fel"cand omu a gresit numaru' in loc de "fel nummer"sau altceva...si imi dau seama de tampenie dupa ce am inchis telefonulde nu mi-as mai da seama macar!!na,daca nu vorbesc prea mult,uit toot!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

gashca, trebe sa va dau o veste nu prea buna... nu, nu m-am apucat de fumat ... mai rau... de baut ... glumesc ... cabana e ocupata de o trupa de nemti ... plang nu pentru ca sunt nemti ci pentru ca e ocupata

propuneri? idei?

frantzo tu chiar rezisti la asa un maraton? (usa-cabana)

Mergi la inceput

Pai hai sa vedem citi sintem (sau am mai ramas) si in functie de asta sa cautam altceva, nu???

pozulici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katarina spune:

Lilando, mai de nevoie poate-oi juca si eu o batuta-n clubul asta, ne-.Mi-o ajunge si mie cutitu la os, ca ziua-i aproape.Mai am un pachetel de tigari si bani cam ioc pt asemenea viciu scump...

Frantzo,va plac ouale ochiuri si apa chioara? Ca io ma pregatesc d-acum sa strang apa in freo cateva sticle, sa am sa va cinstesc

Mergi la inceput

Mey, eu am trimis repede numa jumate din mesajul pe care vrui sa-l scriu, ca putintel mai devreme am scris degeaba..mi-a aparut eroare..si la revedere...

Mergi la inceput

Adelutzo, ar mai fi un cuplu din Stockholm care ar dori sa petreaca cu noi Revelionul..Oameni seriosi...numa' ca 7 zile la o cabanantza e cam mult. Voi astia care lucrati, nici macar nu aveti atatea zile libere in perioada sarbatorilor. Sau ma insel?

Mergi la inceput

Pai hai sa stabilim cu ocaziunea asta si numarul de zile!!! :-) Cit despre noi vom fi doi(plus Ilie, desigur) sau 4, asta in cazul in care-i aducem din Belgia si prietenii nostri!

pozulici

Mergi la inceput

hahah...cum sa nu rezist la asa maraton?ca doar is tanara si nelinistita!Abia astept sa fie ca pe vremuri,sa fiu chiauna de somn si sa ma distrez la maxim!!
Pacat ca acea cabana e ocupata,dar poate e spre norocul nostru si o sa gasim alta mai faina!Chiar voiam sa sugerez dimineata,ca daca ne-am mai rarit sa cautam altceva,nu?
Hahaha..Katarino!Ei lasa ca iti arat eu tie ochiuri!Auzi la ea!!Ochiuri!!Macar fa-le fierte(2)(ca au mai putine grasimi)Si aseaza si un morcov acoloPe 27 am interviul,la ora 9.00.

Mergi la inceput