nastere la 35 de saptamini

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns energy spune:

eu am nascut in a doua zi din sapt. 32
vezi pozele.

"Copiii au mai multa nevoie de modele decat de critici"
poze la http://community.webshots.com/user/energy1602

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Si noi, si noi am venit pe lume la 34 saptamani. Acum avem trei luni si suntem absolut superbe. Si cand ma gandesc ca nici nu gaseam haine pe masura, caci am avut 1900g, si acum avem 5kg. Am avut 43 cm, si acum avem 56. Masuratorile sunt facute la 2 luni jumate.
Liliana si Adela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns any si stefi spune:

Buna fetelor!
Papadie nu cred ca a fost incompetenta.Acel orificiu in viata intrauterina exita in mod normal, el inchizandu-se la nastere sau in prima luna de viata.La fetita mea inimioara nu a avut puterea sa se inchida si a crescut o pielicica asemenea unui mat.Aceasta a si fost sansa ei de a creste normal si a se dezvolta.Singurele probleme au fost neluarea in greutate si oboseala ceea ce a dus si la alte complicatii.Aceasta explicatie am primit-o de la mai multi cardiologi atat in Buc.cat si in Timisoara.Toti mi-au explicat ca inimioara intradevar se formeaza mai devreme dar se maturizeaza dupa 32 saptamani.A fetitei nu a fost destul de matura.Iti multumesc pentru incurajari.
Any

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns milenadinu spune:

Uite si noi ne straduim sa rezistam cat mai mult, de la o saptamana la alta.Asta pentru ca acum doua saptamani la ultimul control au observat ca lichidul amniotic scade.Sunt in saptamana 34 si la fiecare 6 zile facem cate o ecografie de control, imi spun ca macar sa rezistam pana la saptamana 35.Eu zic ca e deja ceva si pe oriunde citesc se pare ca nu sunt probleme de obicei iar bebelusii nostrii nu vor fi considerati in nici un caz mari prematuri cum se spune pe aici. Multa bafta la amandoi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

Any o sa fie bine acum!

Milena tinem pumnii!!!! Uite Catrina are 6 kile (far o cana de lapte) la 4 luni!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tamara spune:

ca sa te incurajez: se poate!

eu am nascut la 35 saptamani- gemeni

catalin-agpar 9, 51 cm, 2 900g
daria- agpar 8, 46 cm, 2 100g

sanatosi, voiosi, au respirat din prima, fara incubator, fara complicatii

bafta maxima si multa sanatate

http://community.webshots.com/user/tamarutza

http://community.webshots.com/user/tamarutza2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns any si stefi spune:

Buna fetelor!
Eu nu vreau sa va descurajez, momentan sunt la a doua sarcina am 18 saptamani, dar vreau sa stiti si ce riscuri exista, mie nu mi-a spus nimeni si a fost foarte greu.
Papadie multumesc!Da acum fetita este foarte bine(a fost operata)poate face efort,dar nu de performanta, nu mai are tratament medicamentos sau restrictii la mancare, cioclata,etc., a recuperat chiar si in greutate.
Sanatate multa si voua si bebeilor vostri!
Any

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

Si eu sunt in situatia de a naste mai devreme. Eu sper macar sa ajung la 36 de saptamani. Oricum nu cred ca trebuia sa fim incurajate, ci macar intelese. Nu stiu in ce masura am putea sa fim pregatite. Nici una dintre noi nu isi doreste sa nasca mai repede ci am vrea sa ducem sarcinile la termen. Daca ar fi dupa noi.... Dar asa ne rugam la Doamne Doamne sa-l ajute pe bebe si sa-l tina bine cat mai mult.

La mine in familie bunica mea a nascut amandoi copiii la 7 luni (nu stiu in saptamani) dar amandoi sunt perfecti si au acum cam 60 de ani. Sa nu va mai spun ca a nascut numai acasa.

Sunt sigura ca exista si probleme de prematuritate dar nu depind de noi...

Ana Maria

Succes si s-auzim numai de bine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Ana Maria, de ce trebuie sa nasti mai devreme?

Crinuta si bb din burtica 29+ saptamani

Dr. Nayel, CFR2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hena spune:

Ana Maria,o colega de servici a nascut la 34 de saptamani un baietel de 2,700 kg care nu a avut nevoie de nici un fel de ingrijiri speciale. Acum baietelul ei are un an si trei luni si e perfect sanatos si foarte poznas.
Inima sus si bafta multa!

Mergi la inceput