Idei de daruri trasnite

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Podeanu spune:

Nu stiu daca se aplica ptr Ro.

O colega de-a mea de birou (care are in jur de 60 ani) a primit de la copiii ei cadou de aniversare a casniciei o cutie de plastic care arata ca o camera in care erau: o canapea (sotul ei sta vesnic la tv)cu cartea preferata ,un tv la care rula emisiunea lor preferata,o mica masa pe care se aflau aruncate pozele nepotilor si nu-mi mai amintesc restul.Toate astea erau in miniatura.Se pare ca firma la care le-a comandat i-a pus o groaza de intrebari despre cuplu : ce emisiune le place,citi nepoti au,ce pasiuni au,etc.
Cred ca a costat in jur de 200$ (stiu ca e f mult)dar tipei i-a placut f mult si chiar si noua cind ne-a povestit. Mi s-a parut f originala ideea.
Acum nu stiu daca face cineva in Ro asa ceva.

Dana si gemenii
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?numeX=Podeanu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Salmida spune:

quote:
Originally posted by palmyrah2002

Firma sotului meu organizeaza o excursie la munte,in week-end.
Printre altele,se va organiza o seara cu daruri surpriza,un gen de tombola la care fiecare cistiga cite ceva!Cu cit mai trasnit cadoul cu atit mai simpatica surpriza!
Saru mina de idei!
Cristina

La o petrecere la care am fost au organizat in timpul cinei o licitatie tare haioasä, iar banii i-au donat unei organizatii de copii. Au scos la licitatie poze inrämate frumos ale salariatilor (cu functii mai mari sau mai mici), dar poze "compromitätoare" sau "de ras" ca de exemplu:
unul din directori surprins cum se uita crucis - pozä intitulatä "Monalisa"
altul cäruia 2 maini cu maneci de dantelä ii incheiau sexos cämasa descheiatä la piept
Poate pt. we urmätor nu te ajutä, dar cineva cu ochi bun de fotograf poate crea de pe acum "material" pt o viitoare petrecere.
Distractie pläcutä!

Inima are ratiuni pe care ratiunea nu le cunoaste.(Blaise Pascal)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amoodia spune:

am vazut ca cineva voia o idee de cadou pentru ziua sotului.cumnata-mea tot asa nu prea stia ce sa-i ia sotului de ziua lui asa ca a intrat tipa intr-o zi pe net si i-a cumpat bikini in fata cu trompa de elefant.din magazin i-ar fi fost rusine sa-i cumpere ca erau tare decupati, dar i-a comandat pe net si i-a primit acasa, iar el chiar s-a amuzat de cadoul primit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns palmyrah2002 spune:

Multumesc mult !Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitub spune:

Ce-ati zice de niste...coarne? (posibil de gasit in Carrefour intr-o vreme)

mai toata lumea e casatorita sau implicata intr-o relatie, iar daca e de tras la tombola...se potriveste oricui!

Petrecere frumoasa,
Boga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ticka spune:

mitub s-ar putea sa iasa cu scantei!!!!

Cristina & Sandica
floricica cu pozici si pozici pe desprecopii.com La marewww.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=la mare&mid=3494&c br / id=10216" target="_blank"> si My bestwww.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Sandica%2C poze no br / i&mid=3494&cid=10207" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saphir spune:

quote:
Originally posted by laura111

Ma tot plangeam la cea mai buna prietena a mea ca barbatului meu ii put picioarele cand se descalta dupa ce vine de la serviciu. Ea , fata isteata, i-a luat cadou de ziua lui un spray de picioare de la Scholl si m-a facut si pe mine fericita.

Laura - mama lui Vlad

http://community.webshots.com/user/vladut111

si poze din Retezat: http://photos.yahoo.com/florea_tatiana111

Mai bine i-ai fi luat sotului o pereche de pantofi buni si sosete de bumbac si l-ai duce la medic, sa nu aiba o ciuperca la picioare.
Fara suparare...parerea mea.

Saphir si Amos Daniel (26.02.04)

Bebelusi de ianuarie - februarie 2004
...si pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Karina spune:

Undeva la parterul mag. Unirea, mai spre Splai, exista magazine cu diverse chestii dragute. De acolo am cumparat acum citiva ani o bucata de lemn (cam cit o rigla de 30 cm dar groasa cam cit o bucata de parchet) care avea spre un capat o gaura. Era un suport pt. o sticla de vin si chiar daca nu va vine sa credeti, poate fi pusa in picioare (de fapt face un unghi cu podeaua), iar sticla sta paralel cu pamintul. Nu stiu daca v-am explicat prea bine, dar daca o vedeti pe acolo, sigur e deja cu o sticla in ea. Mie mi s-a parut o chestie f. interesanta si am si luat-o cadou cuiva atunci.
La tombola e interesant sa vezi daca persoana care o cistiga stie ce sa faca cu ea.

O alta idee pt. tombola sint prezervativele. Sint utile in casa si intotdeauna provoaca risete atunci cind ajunge la cineva, mai ales daca persoana respectiva e f. tinara sau mai in virsta.

Karina + Bogdanel

Nu traim ca sa mincam, ci mincam ca sa traim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucami spune:

Cristina nu stiu daca raspunsul meu nu vine prea tarziu, dar aseara am fost si eu sa caut un cadou traznit pt ziua unui prieten. Am gasit un magazin dragutel la Mall, et.2, langa magazinul de papuci Libelula. In afara de clasicele cani, pahare, farfurii inscriptionate , aveau si fel de fel de chestii traznite. Eu am cumparat o cutie de lemn cu surpriza, adica in momentul in care o deschizi, tasneste din mijlocul ei o omida uriasa si incepe sa rada pana i se inrosesc okii. M-a costat in jur de 200.000. Erau saci micuti de rafie pe care, in momentul in care ii atingeai iesea o coada de pisica si se auzeau niste sunete de felina care atacaPlus ca mai si vibrau sacii. Erau fel de fel de vrajitoare pe care atunci cand le atingeai tremurau , deschideau gura, li se inroseau okii si scoateau niste sunete macabre. Fel de fel de chestii cu conotatii sexuale: penis din plastic cu halba de bere in mana, imbracat in blugi, penis dansator etc. Ma rog, erau pentru toate categoriile de gusturi. Si daca scormoneai cu atentie printre rafturi gaseai ceva fain si nu foarte scump. Distractie placuta!

Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cici spune:

Foarte Masina De Spalat- un zolitor(chestia aia la care spalau bunicile pe vremuri constand intr-o rama din lemn in care este montata o tabla ondulata-stiu ca inca se mai gasesc-)la care se
aplica un cablu cu stecher.

cici

Mergi la inceput