Idei de daruri trasnite

Idei de daruri trasnite | Autor: palmyrah2002

Link direct la acest mesaj

Daca aveti idei in acest sens,ajutati-ma va rog si pe mine,fiindca acum "sint in pana de imaginatie"!
Cristina si Mihnea

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana-oana spune:

cana imprimata, pe care imaginea se vede in mom in care torni ceva fierbinte (imaginea trebuie dusa pe discheta sau CD si poate fi modificata)- desi ideea asta poate ca e "fumata".

pt cine e cadou' ca poate ne vin mai multe idei???

O.
Om intr-adevar bun e numai acela care ar fi putut fi rau si n-a fost.
Nicolae IORGA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FlorentinaE spune:

Pentru "daruri de casa noua" : o pompa de desfundat chiuveta.

FlorentinaE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

bun subiect, da astept mai multe idei, de ex saptamana viitoare e ziua sotului si curand aniversarea casatoriei asa ca m-ar interesa si pe mine ceva idei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Melaroxy spune:

Depinde cui vrei sa-l oferi.Eu anul trecut pentru ziua sotului meu am fost la un magazin unde imprimau pe tricouri fotografii sau ce altceva doreai.Poti oferi un tricou cu fotografia ta,a parintilor tai,a copilului tau etc.Binenteles poze cat mai haioase.
Te mai poti inspira din reclame tv sau din filmele care ii plac.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ticka spune:

Bun subiect! Si eu caut ceva trasnit pentru cadou si pe toti pe care i-am intrebat imi zic de cana, tricou si tort cu poza. Eu m-as bucura de o cana (am o colectie de cani acasa), tort cu poza am facut, tricou la fel. Dar dupa ce am oferit un tricou imprimat, parca nu mai imi vine sa ofer o cana imprimata. Poate aper cineva mai inspirat!

Cristina & Sandica
floricica cu pozici si pozici pe desprecopii.com La marewww.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=la mare&mid=3494&c br / id=10216" target="_blank"> si My bestwww.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Sandica%2C poze no br / i&mid=3494&cid=10207" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns palmyrah2002 spune:

Firma sotului meu organizeaza o excursie la munte,in week-end.
Printre altele,se va organiza o seara cu daruri surpriza,un gen de tombola la care fiecare cistiga cite ceva!Cu cit mai trasnit cadoul cu atit mai simpatica surpriza!
Saru mina de idei!
Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ticka spune:

Uite ca va povestesc cum se fac petrecerile la noi la firma. De ex. de Craciun se hotaraste cum trebuie sa fie cadoul (mare si sa faca zgomor, rosu si sa inceapa cu R etc etc) Fiecare cumpara cate un cadou, se pun toate la gramada si fiecare cadou e numerotat, noi extragem la tombola cate un numar si ne luam cadourile. De obicei e fun!

Cristina & Sandica
floricica cu pozici si pozici pe desprecopii.com La marewww.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=la mare&mid=3494&c br / id=10216" target="_blank"> si My bestwww.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Sandica%2C poze no br / i&mid=3494&cid=10207" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura111 spune:

Ma tot plangeam la cea mai buna prietena a mea ca barbatului meu ii put picioarele cand se descalta dupa ce vine de la serviciu. Ea , fata isteata, i-a luat cadou de ziua lui un spray de picioare de la Scholl si m-a facut si pe mine fericita.

Laura - mama lui Vlad

http://community.webshots.com/user/vladut111

si poze din Retezat: http://photos.yahoo.com/florea_tatiana111

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leah spune:

Acusi se apropie ziua unei prietene si nu prea stiu ce sa ii iau ca are cam de toate, asa ca m-am gandit la ceva mai special. Ii voi darui o comoara!!!!!! Adica, iau un portfard din acela ca o laditza/cufar/valijoara (sunt unele transparente, cu lacatel, foarte faine) sau un cufarash de lemn din acela mic care se gaseste la magazinele de chestii orientale si il umplu cu banutzi de aur (adica de ciocolata, inveliti in staniol auriu, se gasesc la magazinele de dulciuri), eventual printez de pe net de undeva o harta a comorii, o ambalez frumos si ..............sper sa ii placa. E foarte pretentioasa si greu o multumesti cu ceva, deci....am emotii.
Cam asta e ideea mea, simtiti-va libere s-o "furatzi" daca va place.

"I shall be telling this with a sigh
Somewhere ages and ages hence:
Two roads diverged in a wood, and I--
I took the one less traveled by,
And that has made all the difference."(Robert Frost)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Pe Bd. Bratianu, in Bucuresti, exista un magazin cu cadouri traznite (se numeste Bruno sau ceva de genu'). Pentru cine e interesat se poate inspira de acolo. Au tot felul de chestii, tigari-bomba, cubulete de zahar cu viermisori in ele (desigur viermisori din plastic dar arata foarte reali), brichete care stropesc, bikini cu cap de girafa sau de alte animale, etc. Ce-i drept preturile sunt cam piparate.

Sometimes I still lose my mind/ when life is cruel and unkind/ but it's when I suffer that I learn/in a repenting heart love will burn/oh I'm/ thanking blessed Mary for light divine

Mergi la inceput