Buna ziua,
Am o intrebare si marea rugaminte de a ma ajuta.
Sora mea incearca de trei ani sa obtina o sarcina si nu reuseste. Acum trei ani a pierdut o sarcina in luna a doua. In urma investigatiilor, a rezultat cauza: un microb. Dupa ce s-a tratat tot nu a reusit nimic. La sfarsitul anului trecut (decembrie) a facut analiza 17 CS iar rezultatul a fost 30. In urma si a altor analize diagnosticul a fost: OLIGOMENOREE severa si HIPERANDROGENIE clinica si chimica severa. Tratamentul prescris: Diane, Androcur si Superprednol. Modul de administrare: din prima zi a menstruatiei. Dupa finalizarea unei folii, asteapta sa vina menstruatia (care intarzia 11, 12 zile) si apoi continua pastilele (toate trei in acelasi moment, iar pauza la fel, la toate cele trei).
A inceput tratamentul in luna martie. Ca urmare a tratametului, in luna iulie rezultatul analizei 17 CS a fost 22 (dar, cum spuneam menstruatia continua sa intarzie 11, 12 zile). Dar, problema cea mai mare este ca din data de 5 iunie nu a mai avut menstruatie.
Va rog mult sa imi dati un sfat, deoarece este foarte descurajata, mai ales ca in luna februarie implineste 29 ani.
Va multumesc!
Loru-posteaza subiectul la 555-OB-GYNsi cu siguranta vei primi raspunsul de la Dl.Dr.ginecolog.
Fanta