Mamici de noiembrie-decembrie 2004 (61)
Raspunsuri - Pagina 9
fulguletz spune:
neatza fetele!
ietete..ca si-a facut aparitia (in stilul caracterictic, desigur
)ralucutza noastra
..bine ai revenit si bine ne-ai gasit 
nu vreau sa-i iau locul ralucutzei la capitolul vise, dar aseara am visat ca try e prima care naste din grupul nostru...asa ca io imi schimb pariul si trec de la Bits la Try...
cu
David, 30 sapt., DPN 7 dec.
http://f2.pg.photos.yahoo.com/zumperiox
raluca.gabriela spune:
Aaaaaa, vise?? Saptamana trecuta am visat ca ii iesisera Marutei-Mamarutei talpitele prin burta mea si ii numaram degetele pe sub piele. Oricat de grotesc vi s-ar parea, mie mi-a placut la nebunie visul.
Stire de ultima ora: Miche imi curteaza fata... O vrea pt Darius al ei. Ceea ce nu ma deranjeaza, se pare ca el va iesi brunet cu ochii negri. Interesant...
Si eu am cumparat materiale pt asternuturi dar si pt aparatori de patut. Intr-adevar, in comert sunt f urate. Am vazut una care m-a socat: galbena cu UN CAP DE CIOARA NEAGRA pe pernita... No comment.
Cat am lipsit am avut niste dureri de masele de ma trecea cu calduri si mi se facea rau. Pana la urma am cedat si am luat 4 zile cate un algocalmin pe zi... Acum sunt ok dar daca mi-e un pic frig o iau de la capat...
sa cresteti mari! :-)
http://f2.pg.photos.yahoo.com/tataruraluca
DPN 22 decembrie, Spitalul Cantacuzino
Ela2001 spune:
buna burticutze.
Bits si eu mai dorm cu picioarele pe perne, dar nu mereu ca mi-e cam greu. M-ai nimerit cu clatitele si eu tot la clatite ma gindeam azi dimineatza.
Ad_rianna roaga-l pe sotul tau sa-ti puna calculatorul pe o masutza sau scaun linga pat asa n-o sa mai trebuiasca sa stai pe scaun.
Andreap si eu am patit la fel cu kg. O saptamina nu m-am cintarit si atunci am luat 3kg dintr-o data de am ajuns la 70kg.
Jasmine poti sa iei paracetamol. Nu e nici o problema. Si eu am luat cind am racit, iar pt git am luat de la plafar Proposept cu vit. C (sint cu propolis); au fost f bune.
Ela2001
- 36 saptamini de la UM
Maternitatea Bucur- Dr. Nicolae Crisan
http://f2.pg.photos.yahoo.com/mirelai2001
Jasmine spune:
M-am uitat aseara la emisiunea aia despre nasteri de la PrimaTV.
De fapt emisiunea a fost candva despre nasteri,acum e despre cat de minunati sunt doctorii de la Polizu.
Acum cateva luni intr-o emisiune de juma' de ora prezentau 3 cazuri de nasteri,si normale si prin cezariana.Pe urma au fost doar 2,iar acum e prezentat un singur caz.Prezentat e mult spus.Se vorbeste despre asta 5 minute.In rest,despre medic.Inclusiv ce face in timpul liber,cum se duce la Pucioasa la nu stiu ce prietena,cum se duce la pescuit,ce mai zice maica-sa...Acum 2 saptamani il prezenta pe alt medic(parca Cioflan) cum se duce el la sala de gimnastica si apoi cum isi curata nu stiu ce carabina!!!!Parca pe mine asta ma interesa.
Pacat!A fost o emisiune buna,utila,interesanta,care chiar te tinea cu sufletul la gura.N-a mai ramas nimic din ea.Cred ca ieri a fost ultima data cand m-am uitat.
Jasmine
33 saptamani
monica-elizabet spune:
buna dimineata fetelor(desi nu prea mai e dimineata dar e inainte de ora 12 hi hi)
azi am o stare de greata...nu stiu de ce...sper sa-mi revin pana la pranz cand suntem invitati sa nu zica oamenii aia ca am ceva cu mancarea lor...
abia am reusit sa beau un laptic cu cereale si parca si ala imi sta in gat...(scuze)
alex vad ca nu da semne ca ar vrea afara(inca) dar sincera sa fiu nu prea ma vad in stare sa ies din casa desi este destul de frumos, este soare dar destul de frig...oricum bine ca nu mai ploua.
si eu sunt de acord cu ce au spus fetele in legatura cu infasatul, cracaneala nu are nici o legatura cu pampersii...ci cu calciul.
alex al meu chiar era cam cracanat cand era mic dar tot am folosit pampers fiindca dr pediatru m-a asigurat ca pana l 2-3 ani piciorusele isi revin, lui i s-a inchis mai greu si fontanela adica pe la vreun an si doua luni, dar inainte de 2 ani deja nu mai avea nici o urma de cracaneala la picioare, acum le are asa de drepte si frumoase ca-mi vine sa i le pupacesc toata ziua...mai ales funduletzul...(care n-are nici o legatura...dar e scump rau de tot)
pe alex nu l-am vazut infasat decat in prima zi cand mi l-au adus...dupa cezariana, apoi cand l-au mutat cu mine in salon l-am imbracat deja cu hainutze aduse de acasa si cu pampers pe care tot eu i-am adus de acasa.
roxana..naosala situatia ta cu arisa...dar nu dispera, exista modalitate de rezolvare pentru toate problemele si sunt convinsa ca arisa o sa se descurce o sapt...fara tine.
andreea, dupa cezariana la mai putzin de 24 de ore trebuie neaparat sa te ridici din pat...e obligatoriu, chiar daca ai sonda sau perfuzie...iti scoate sonda si ramai cu perfuzia daca mai este nevoie dar trebuie sa mergi....eu asa am facut si am vazut ca toate fetele faceau la fel puse si urmarite de dr-ii lor. cand te ridici prima data(si chiar si urmatoarele dati) simti ca esti rupta in doua dar imediat dupa ce faci 2-3 pasi iti revii...apoi cand te asezi iarasi e putzin mai greu dar nu-ti inchipui ca este insuportabil....trebuie si noi sa suferim intr-un fel nu? ca fetele care nasc normal sufera atunci pe moment...noi dupa...
ma bucur ca va simtiti mai bine dupa ce ieri toata lumea dadea semne de raceala...eu inca nu am inceput...poate cand ajung acasa....desi sper sa ma sara sau sa ma ocoleasca(la cat sunt de grasutza) hi hi
va pupacesc pe toate si va doresc o zi minunata
monica
Ela2001 spune:
Jasmine ai dreptate. In emisiunea aia de pe Prima se face reclama medicilor. M-am saturat de cite ori am vazut-o pe blonda aia de la Polizu. Chiar nu mai sint alte maternitati si alti medici?
Mi-e sila de toti medicii aia care apar si spun cit de inaltator e sa aduci pe lume un copil...bla bla bla... si cum incearca sa fie cit mai dragutzi si mai amabili, dar cind stiu cum sint in realitate...ahtiati dupa bani si nu te baga in seama desi cotizezi la greu, i-as
.
Ela2001
- 36 saptamini de la UM
Maternitatea Bucur- Dr. Nicolae Crisan
http://f2.pg.photos.yahoo.com/mirelai2001
bits spune:
FULGULET"asa ca io imi schimb pariul si trec de la Bits la Try..."
.eu cred ca al meu e ceva mai puturos(ma trage zilnic la somn) si o sa mai stea ceva in burtica
,pe cand al lui TRY e mai zbenguit micutul si s-ar putea sa-si faca aparitia mai repede
.
octy 36 sapt DPN:29oct
http://photos.yahoo.com/octyb
gandacelu spune:
bits, daca te trage la somn e fata sigur!![]()
asa eram eu cu ile... acuma vad ca nu mai am somn deloc!![]()
![]()
burtici si pitici
Bobita spune:
quote:
Originally posted by gandacelu
bits, daca te trage la somn e fata sigur!
asa eram eu cu ile... acuma vad ca nu mai am somn deloc!
burtici si pitici
Asta nu e regula, io la Mariutza nu trageam la somn, iar acu ma trezesc si iar mie somn, si se pare ca e tot fata.
Ionela, asa o cheama pe viitoarea mea fina, probabil prin decembrie se vor cununa. Eu de 1 an m-am mutat cu adevarat in cartier, avem un teren de 500mp mostenire si ne-am facut casa, care abia anul trecut a fost buna pentru locuit.
Bobita, 27 sapt si mamica lui Mariutza iubita
DPN 30 dec, dr. Adrian Neacsu, Judetean Ilfov
Sa fim fericite
http://community.webshots.com/user/valentina611969
Bobita spune:
SONDAJ nu sariti
, dar ca baba ce sunt is si curioasa.![]()
Asadar, in ce parte a burtici l-ati simtit prima oara pe bb miscind (nu ma refer la fluturasi, ci cind a miscat ferm)?
Bobita, 27 sapt si mamica lui Mariutza iubita
DPN 30 dec, dr. Adrian Neacsu, Judetean Ilfov
Sa fim fericite
http://community.webshots.com/user/valentina611969