Lucruri marunte care starnesc certuri
Raspunsuri - Pagina 6
![](images/user_woman.png)
Maruta spune:
craciunitza - nu-mi vine sa cred ... fostul sot cred ca era mai mult decat nebun ... bine ca ai divortat ... cine stie ce putea sa faca!
Sa ne fereasca Dumnezeu de asemenea barbati! Cred ca in acest context ii preferam pe cei dezordonati!
Stiti in viata ti se intampla atatea ... eu una am ajuns sa fiu un pic inteleapta ...
Primul meu prieten (cu care trebuia sa ma casatoresc) mi-a dat o lectie de viata foarte importanta: Relatia unui cuplu nu e importanta in societate! Cel mai important lucru in viata este atunci cand cei doi raman singuri acasa ... felul in care decurge o relatie in intimitate ...
Nu-i asa ca pare banal ? cel putin la suprafata ... dar majoritatea relatiilor (cel putin pana la casatorie) se consuma doar in societate ... adica nu ajungi sa traiesti cu adevarat impreuna cu celalalt, decat dupa casatorie ... cand cei doi ajung sa traisca impreuna in aceasi casa, sa imparta cheltuielile, sa ia decizii impreuna, sa convietuiasca, sa imparta responsabilitatile sau nu!
Viata sexuala ... mare dilema ... din ceva frumos se poate transforma repede intr-o corvoada ... cand cei doi sunt doar prieteni si reusesc doar din cand in cand sa ramana singuri ... e cat se poate de logic si normal sa faca dragoste ... dar ce te faci cand descoperi dupa casatorie ca sotul tau e un maniac sexual care ti-a programat (fara sa tina cont de tine) viata sexuala ... in fiecare seara, in fiecare seara ... fie ca ai sau nu chef, fara sa te curteze ... cum o facea inainte ... pentru mine una toate aceste lucruri sunt egale cu o mare teapa ....
De aceea cel mai important in viata e sa-ti cunosti partenerul cat mai bine ... e foarte adevarat ca poti sa stai o viata de om langa cineva fara ca sa sti ce-i poate pielea ... dar sa speram ca astfel de oameni sunt cat mai rari ... de asemenea am cunoscut oameni care s-au casatorit dupa 2 luni si sunt foarte fericiti ... oamenii acestia sunt foarte norocosi ...
Si mai trebuie sa stim ceva .... aceste mici certuri ...pot fi sarea si piperul intr-o casnicie ... atat timp cat nu ajungem sa dramatizam ... si inca un sfat ... orice invat are si dezvat DOAR daca si celalat e dispus sa faca compromisuri ... daca nu ... puteti sa va luati adio ...
Auzeam pe cineva la TV ca fiecare om are mai multe "fete"; multe nu ajungi sa le cunosti niciodata pentru ca nu esti pus intr-o anumita conjuctura!
E cat se poate adevarat! Eu nu sunt violenta nici fizic si nici verbal ... sunt un om calm care traieste intr-o lume a lui ... cat se poate de pefecta (sunt peste) ... ei bine fostul meu prieten a scos la suprafata o "Maruta" pe care nu o cunosteam si pe care nici nu vreau s-o mai vad: devenisem violenta (iar eu si mustele le prind si le dau drumul), am ajuns de i-am spart buza, i-am rupt un deget etc ... si de vorbit vorbeam ca ultimul birjar ... Cand m-am despartit de el am promis solemn ca orice s-ar intampla in viata mea ... asa ceva nu o sa mai fac! ... si m-am tinut de promisiune ... unde mai pui ca atunci cand l-am intalnit pe sot ... am stiut sa-i apreciez toate "calitatile" ...
S-ar putea sa fiu off topic ... dar m-am putut abtine.
" Cind trupul iti patimeste alearga la doctor, iar cind sufletul iti patimeste cheama un prieten, caci dulcele glas al prietenii este cel mai bun leac al durerii."
I. Golescu
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Bic spune:
Marutza, nu esti off-topic. Si chiar daca esti, mie mi-a placut mult mesajul tau.
Si apropos de asta, ca sa mai bag si eu inca un off-topic, mie mi se pare fantastic forumul asta. Datorita anonimatului, poti sa afli o gramada de povesti de viata, poti identifica framintari si probleme comune, de care nu ti-ai fi imaginat. Si te face sa te simti o femeie normala, cu bune si cu rele, cu momente de fericire si cu necazuri altadata. Eu am fost pe o gramada de forumuri, dar este primul cu femei romance pe care l-am intilnit. Si tare bine e. Cu experientele povestite de americance pe forumuri nu prea am reusit sa ma identific. Sau mai degraba cu solutiile lor la probleme. Sint prea exaltate, pe cind voi, dragele mele, sinteti niste femei reale, cu povesti si solutii reale. Ca si mine.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/korinna/korinna.jpg)
korinna spune:
bic,daca nu am ras de m-am stricat cu scurta prezentare a barbatilor!!
Am mai facut ceva:am salvat-o pe desktop-ul sotziorului meu!!!IHIHih..sa vedem cum o reactiona!
da al meu nu spala nici mort cada!!!!
Corina mamika de 2 baietzi
http://community.webshots.com/user/korinnay
aura 1974 spune:
Si noua n-i se intimpla insa nu prea des.
Eu ii reprosez ca-si lasa lucrurile pe unde apuca iar el ca eu le ascund atit de bine incit nu le mai gasesc.De fiecare data ca cauta ceva ma intreaba "Unde ai pus .. le-ai aruncat? Ori iarasi le-ai ascuns?". Ce vreti sa -i fac fetelor , sa nu le mai lase aruncate peste tot. Certurile noastre dureaza 5 min.![](cuplucasatorit.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ciuf/ciuf.jpg)
ciuf spune:
Si noi ne certam tot din cauza lucrurilor marunte. Da' e bine ca nu tinem suparare. As regreta timpul ala pierdut cat am fost suparati, s-apoi ce rost ar avea sa fim suparati pe un timp mai lung cand stiu ca oricum ne vom impaca???
Fetelor, voi ati mentionat mai mult reprosurile aduse LUI. Dar EI?
So,
- urasc stropii de apa pe oglinda (asta e obsesia mea - oglinda trebuie sa fie tot timpul curata);
- niciodata nu gaseste un lucru, prefera sa ma intrebe pe mine inainte de a cauta ca "turbatul";
- incalzeste ditamai oala de ciorba sau mancare, de lene sa nu puna intr-un vas mai mic:
- ciorapi pe jos:
- lucrurile murdare le pune la loc in dulap (cazuri extrem de rare cand il gaseste o asa "harnicie"), asta cand il mai cicalesc cu ordinea;
- niciodata nu strange masa;
- ate dentare folosite pe masa, noptiere, peste tot;
- nu ma ajuta cu nimic in casa.
Reprosuri aduse persoanei mele:
- tot timpul infund tocatorul de legume din chiuveta;
- sunt incapatanata ca un catar;
- nu-mi pun ochelarii in toc si ii las pe jos, iar fiu-meu calca pe ei;
- scobitori peste tot, folosite ce-i drept;
- arunc mancare;
- nu sting niciodata calculatorul.
Numai bine,
Ciuf si Luca
http://community.webshots.com/user/ciufa
petra spune:
quote:
Originally posted by Lorelai182003
Noi ne certam pentru k:
1.Spala ibricul de cafea cu buretele si buretele se umple de zatz si se jegareshte ff repede!
........
3.Nu intreaba pe strada "nu va suparati pe unde pot s-o iau ca sa ajung..." ci prefera sa bantuie ca un caine surd la vanatoare pana ajunge de unde a plecat!(asta ma enerveaza la culme!!!)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
Astea da motive de cearta! Si mai ales la faza cu "... cainele surd la vanatoare..." mai rad si acum de una singura! Sper sa nu te fii suparat pe mine, dar ai scris cu atata haz!
Maruta spune:
Bic - ai dreptate ... acest forum e minunat ... eu nu am intrat pe alte forumuri - de ce ? pentru ca nu am timp.
Prima oara cand am venit aici cautam cu google "histerosalpingografie" ... si am intrat intr-o lume minunata ... si nu am incercat sa mai merg si in alta parte; in primul rand nu am vrut si pe urma nici nu as avea timp ...
Si sa revenim la oile noastre ... va povesteam de fosta mea relatie din care am invatat atatea ... inainte eram foarte severa, mai ales in ceea ce priveste curatenia (eu am locuit impreuna cu fostul meu prieten cam 1 an) ... si faceam curatenie ca o disperata. Nu am ascultat sfaturile celor mai invarsta!
"Cand storci rufele ... cheama-l si pe el sa te ajute ... imi spunea o buna prietena ... dar eu nu am fost multumita de ceea ce facea EL si le storceam singura!"
"Cand faci curatenie ... cheama-l sa te ajute: iti este frica sa speli geamurile, nu ajungi sa dai perdelele jos ...etc ... dar eu nu eram multumita cum spala El geamurile si se cacaia sa dea perdele jos un an!"
Am gresit ... omul invata din greseli ... eu am invatat ... ajunsesem o sluga! unde mai pui ca nu avea pic de respect fata de munca mea ... eu faceam luna in casa ... El intra cu cainele (schnautzer urias) plin de noroi ... si pana la baie facea o mizerie ...crizele mele, istericale (ca ajunsesem isterica) nu au rezolvat absolut nimic ... omul era de-a dreptul tampit ... nu vroia si nu intelegea nimic ... 4 ani a durat relatia ... si ne-am despartit dupa ce ne-am mutat impreuna ... am ajuns la concluzia ca un OM care are atata lipsa de bun simt nu are ce cauta langa mine ...
Un singur lucru regret la fosta mea relatie ... "parintii lui" ... doi oameni minunati, extraordinari ... cand m-am despartit de EL ... maica'sa m-a sunat de o mie de ori ... ce femeie ...
Voi puteti intelege cum din oameni minunati ies asemenea copii ??? ... si din oameni scrantiti ies copii minunati ???? Pentru mine e o dilema !
Acum am un sot extraordinar ... care ma respecta ... dar si eu am luat aminte la ce spuneau cei mai invarsta ... dar SOCRII ... eh ... nu le pot avea pe toate ... asta-i viata!
Sunteti asa haioase cand povestiti ... si oricum de multe din certuri habar n'aveam ...
- si eu am un punct slab in relatia cu sotul:
"Sotul meu nu viseaza decat masini ... abia ne-am cumparat o masina ... cand il aud cand vorbea cu un prieten ... "La anul imi iau alta masina ... " ... deci in astfel de momente mi se intuneca mintea ... nu mai vad, nu mai aud ... si incepe o teorie ... desigur ca nu de fata cu prietenul, ne spalam rufele in familie ...
"Eu doresc sa ne luam o casa ... el spune ca amandoi suntem singuri la parinti si nu are rost ... iar eu in acel moment iau foc ... noroc ca stie sa ma stinga ... ca altfel ...
In orice caz impacarea e foarte frumoasa ... sunt 7 ani de cand suntem impreuna ... si eu il iubesc ca-n prima zi ...
" Cind trupul iti patimeste alearga la doctor, iar cind sufletul iti patimeste cheama un prieten, caci dulcele glas al prietenii este cel mai bun leac al durerii."
I. Golescu
alinah spune:
Noi ne "tachinam" destul de rar de la nimicuri...fiecare si-a insusit mai ales relele de la celalalt , asa ca ne complacem printre picaturi pe oglinda, ciorapi pe sub pat (care sunt ai mei) si cutii de lapte cu doar o picatura in ele. Dar haideti sa va spun de ce nu ne luam de astea....am considerat mereu ca in viata si in relatie sunt mult mai multe lucruri importante decat sosetele de sub pat, spre exemplu. Si mie mi se mai punea pata pe una alta, dar gandidu-ma la lucruri mult mai dramatice ce s-ar putea intampla, am reusit sa dau "ignore" la maruntisuri.
Ce m-a dezvatzat de a ma lua de maruntisuri a fost moartea tatalui meu. De exemplu, cand adormea la TV si incepea sa sforaie, mereu ma luam de el si ii mai trageam un bobarnac sonor:"heeei, faci galagie!" Acum ce mi-as mai dori sa il aud sforaind!!!! As sta numai cu TV-ul inchis numai sa il aud...
Am invatat deci ca nimicurile ne umplu viatza, dar nu ne-o si dicteaza!
Infrant nu esti atunci cānd sangeri,
Nici ochii cānd īn lacrimi ti-s.
Adevaratele infrangeri,
Sunt renuntarile la vis. (Radu Gyr)
Poze Armin
Bic spune:
Bravo Alinah !
ciuf[/] Si eu las computerul deschis si arunc mincare.
[b]Maruta De ce fac unii asa si altii nu? Cred ca tine si de educatie, dar in general de cum sint facuti barbatii. Ei au privire de ansamblu, si nu vad detaliile. Sau, ca sa exexmplific ideea asta mai bine prin graiul unui incriminat (nu al meu, al altcuiva) "de ce sa faci patul de dimineata, daca tot te bagi in el seara?!?".
smillaraaq spune:
Corolarul barbatilor - super!!!!
Ii recunosc pe tata si pe fratele meu la perfectie! Tata ar manca numai paine cu branza (sau si-ar cumpara ceva de mancare de afara) mai degraba decat sa "sape" mai adanc in frigider. Si seara cand vine mama il auzi: "Ce?? Erau crenvursti? Offf, cum le ascunzi tu pe toate!"
Iar cu frate-meu ma cert nonstop pe tema cutiilor de lapte lasate goale in frigider si a ambalajelor de biscuiti pe masa (si doar stie unde e gunoiul!). Dar alinah are dreptate: cand mi-a fugit zapacitul de acasa (crize de adolescenta, deh), as fi dat orice sa mai vad cutiile alea semigoale in frigider sau mizeria pe masa ... decat sa-l stiu cine stie pe unde ... of!