Cereale Nestle

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns light spune:

Dupa cum ai vazut mai sus se pare ca problemele incep sa se rezolve de la sine. Are bebe scaun zilnic de cand i-am bagat supica si morcovelul si laptele praf. Acum nu stiu care din ele il ajuta, poate toate la un loc, doar ca ma alarmez eu usor cand vad ca se lasa seara si bebe nu a facut nimic. Important e ca nu am mai folosit supozitor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns orzu irina spune:

Desi ti-am vazut tarziu mesajul iti raspund . Cerealele de Nestle CONTIN ZAHAR , deci nu sunt bune pt bb-ei. Incearca cu cele de la Humana.

orzu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tlaura spune:

Nu mai tin minte foarte bine, dar nu cred ca cerealele de la 4 luni, contin zahar. Eu i-am dat bb-ului meu cereale Nestle, si sunt f. bune. Nu constipa cele de orez, asta daca nu ai deja probleme cu constipatia la bb. Oricum, poti sa citesti pe cutie ce contine. Si ai de unde alege, pentru ca exista pe piata o varietate de cereale. Eu le-am incercat aproape pe toate; cel mai mult mi-au placut cele de la milupa. Si inca unele, dar nu mai stiu cum se numesc.
Numai bine si sa-ti creasca puiul sanatos!
Laura, mama lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamamariana spune:

Fetelor, nu stiu cum sunt cerealele Nestle pe la voi, dar aici nu sunt recomandate de toti medicii. Nu pentru ca ar avea zahar... ci pentru ca au soya modificata genetic care nu ar fi tocmai buna pentru bebelusii nostri. Verificati si voi pe cutie si scrieti-mi si mie daca si cerealele voastre contin asa ceva???
Noi papam cereale Gerber, dar nu prea des. Nu constipa! Le-am introdus de la 4 luni dupa suculete. La inceput, puneam cate o lingurita, doua la un biberon de lapte. Face lapticul mai gros si mai gustos putin. De vreo 2 saptamani (Emi are 9 luni saptamana viitoare) papam putina painita si mai papam si orez la pranz, cartofiori din cand in cand, fidelute la supica, asa ca vom rari cerealele. Acu papam de max. 3 ori pe saptamana.
Numai bine,
Mamamariana

Mergi la inceput