Si eu il pun pt iarna tot asa : spalat bine,oparit in apa cu sare,scurs bine de tot si portionat.
Iarna pica la fix o punga din aia cand nu stii ce sa gatesti rapid si fara sa mai iesi in viscol.
Jasmine
33 saptamani
Chestia cu spanacul tocat crud si portionat m-a pus pe ganduri. Cred ca am sa fac asa. Hmmm...cred ca e o idee buna.
quote:
Originally posted by symaco
eu cumpar spanac numai congelat.
mi-e peste mana sa ma duc la piata, e si f scump si gasesc si din an
in paste!
sunt f multumita de el!
Oake, de ce zici ca 2 kg e mult ? Eu fac spanac din cel putin 2 kg. Si mincam toti 3 de 2 din el. Si sincer, daca am minca toata saptamina, nu ne-am supara
.
Eu spanacul pt. iarna il pun in congelator oparit scurt, ca sa ocupe cit mai putin loc. Nu e bine sa-l fierbi, ca tot ce e mai bun ramine in apa in care le-ai fiert.
Si eu am cumparat spanacul tot cu 20000 din piata Moghioros.
Karina
+ Bogdanel 
Nu traim ca sa mincam, ci mincam ca sa traim
Multumex mult pt. sfaturi... pana la urma am gatit 1/2 din el si 1/2 l-am pus la congelator... Nu stiu, cand vedeam manunchiul ala asa mare in fata ochilor ma gandeam ca nici in 3 zile nu-l mancam ![]()
Dar pana la urma de abia ne-a ajuns kilogramul ala care l-am gatit.. nu prea am notiunea de greutate inainte si dupa gatire la spanac pt. ca de obicei cumparam de ala congelat, gata curatat.
Pofta mare la toata lumea! ![]()
Multi pupici pt. mamici si pt. pitici
Oake si Bebitza
http://community.webshots.com/user/bebitza_vlad
