Cum vi se pare viata in Japonia (21)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sandra20 spune:

eli,la fel si yo..m-am casatorit,am venit aici cu viza de turist (cu invitatie) si apoi am depus actele la imigration si mi s-a dat viza in3 sau 4 sapt (nu mai stiu)....
scutece eu le-am incercat pe toate,cele mai bune mi s-au parut muni ptr ca au arici care se intind,sunt elastici..la suncile bebeului meu sunt perfecte si cum absoarbe imi plac...

sorina,azi am fost la aeroport cu sora,la intorcere iar am trecut prin saitama,ma gandeam la tine...lasa ca poate ne vedem si noi in tara la anu..pe terasa la o berica....

hiroral,bine ai venit..de cat timp esti in japonica?si unde anume?

va pup si fug la nani ca iar sunt nedormita...

Sa ai curajul sa spui da,sa ai curajul sa spui nu si-n fiecare clipa grea sa ai curajul sa fi tu

http://community.webshots.com/user/sandra2o

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia spune:

quote:
Originally posted by eli

Buna dragi japonici!

Am si eu 2 intrebari.
Ce marci de scutece ati folosit si care vi se pare cea mai buna? Noi am folosit Pampers si Muni. Altceva???
O prietena va veni in Japonia pt a se casatori. Daca vine cu viza de turist, dupa casatorie, obtine imediat viza de "spouse"? Cu ce altfel de viza mai poate veni?
Multumesc anticipat!

Hiroral bine ai venit printre noi, sarcina usoara!
Irimell, Stefanelul creste, la 5 sapt avea 55, 5 cm si 4965 g. Scoate din ce in ce mai multe sunete, se uita peste tot, zambeste tot mai mult. E cuminte, azi noapte a dormit chiar 5 ore neintrerupte, m-am odihnit si eu un pic.
Fug pt ca plange...

mami Eliza & bebe Stefan Takeshi (16/08/2004)
www.babiesonline.com/babies/h/hanako/" target="_blank">web1 web2 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=32097" target="_blank">Povestea nasterii web3

Eli,cand Iepu' era mic-mic,am cumparat scutece de toate felurile si-mi amintesc ca am folosit pana la urma merries,pentru ca erau cele mai moi si mai placute la atingere:P.
Dupa ce a mai crescut Iepu',am folosit Pampers de zi si de noapte si Merries de noapte,care sunt mai absorbante decat pampers.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AYUMI spune:

Fetelor,mai stie vreuna dintre voi daca s-a schimbat ceva in legatura cu schimbarea pasaportului?Sau legea a ramas la fel;pt.a-mi schimba pasaportul va trebui sa merg in Romania?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hiroral spune:

Buna fetelor!sunt casatorita din luna martie anul acesta iar in iunie am avut nunta aici,locuiesc in kyushu island in miyazaki.Vroiam sa va intreb ce sa fac ca eu nu am facuta inca legalizarea casatoriei dar am inteles ca se poate face aici in tokio la ambasada,sau mai am nevoie de ceva din tara ?Iar cand o sa nasc cu certificatul copilului nu stiu nici atunci cum sa procedez trebuie sa merg iar in tokio? off tare departe e de mine dar asta e ce sa fac.

hiroral fujita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michiyan spune:

Hiroral,bine ai venit printre noi.Sedere cat mai lunga su placuta.
Si uite ca iar mai vine inca un taifun peste noi....Mi-e groaza.Se pare ca maine va ajunge prin zona in care stau eu si parca vad ca imi va strica ziua de liber .Pe mine cerul asta cenusiu ma darama de tot.Sunt intr-o stare de plictiseala acuta!Ce sa fac sa ies din aceasta stare?

Mergi la inceput

In legatura cu viza de turist si casatoria.Daca va trebui sa aplice la biroul de imigrari din Tokyo,schimbarea de statut a vizei ,s-ar putea sa dureze intre o luna si trei luni.In alte parti nu stiu cum e, dar in cazul meu ,am facut cererea de schimbare de statut in decembrie si viza am primit-o in februarie.Sotul a trebuit sa scrie o povestioara despre cum ne-am cunoscut, si sa aratam si poze facute impreuna.A, si ne-a mai cerut si hartia de la ambasada precum ca ne-am inregistrat casatoria.In alte zone,se rezolva totul mai usor si mai repede.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irimell spune:

quote:
Originally posted by michiyan
Si uite ca iar mai vine inca un taifun peste noi....Mi-e groaza.Se pare ca maine va ajunge prin zona in care stau eu si parca vad ca imi va strica ziua de liber .Pe mine cerul asta cenusiu ma darama de tot.Sunt intr-o stare de plictiseala acuta!Ce sa fac sa ies din aceasta stare?
bm

Si aici e deja foarte intunecat cerul si bate rau vintul, iar pe dupa-masa se anunta taifunul direct pe noi...Ufff...
Michiyan, eu iti recomand sa asculti o muzica buna, sa-ti torni un paharel de Bailey's (sau ce iti place tie mult) si o carte interesanta... Daca nu merge asa, uita-te la un o comedie sau un film care ti-a placut...Pupici!

Virtual, te invit eu la un pahar de vorba si un pahar de vin!

Pupici si numai bine,
Irimell

Mergi la inceput

Problema mare e ca sunt la servici si diseara trebuie sa ma duc pana la socrela si nu pot pune alcool in gura ca va trebui sa conduc.Am o stare atat de nasoala ca mi-e lene sa ma ridic de pe scaun sa ma duc la toaleta.Cred ca mi se trege din cauza zilei de nastere.Ma gandesc ca peste cateva zile o sa fac 26 de ani si eu nu am inca copil si nici speranta ca va veni prea curand.Simt ca imbatranesc fara rost.Si mai este si vremea asta urata,urata....
Si nu-mi mai ramane decat si aici iar parca toata lumea a intrat in concediu....m-au apucat iar toanele de depresie.Sper sa-mi treaca cat mai repede.
Multumesc mult,irimell

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irimell spune:

Michiyan, ceva bun si dulce trebuie sa gasesti si sa poti minca la servici...Ia ceva ce iti place mult...

Si zimbeste, nu lasa deprimarea sa te cuprinda...Viata e frumoasa si merita sa fie traita din plin, cu copii sau fara...Eu am in curind 32 de ani si tot fara copii, dar consider ca fiecare clipa e un dar minunat de care trebuie sa profit...Cu incredere si rabdare, eu zic ca toate se rezolva pina la urma. Asa ca, te rog eu sa fii vesela de ziua ta, mai ales ca ai o virsta minunata.

Hai zimbeste, ciocneste cu mine un paharel virtual si capul sus!!!

Mergi la inceput

Doar un ca dulce nu am voie ca sunt la dieta.Ma ambititonez sa ajung la 48 de kile de la 60 si asta pana pe 20 noiembrie.
Multumesc pentru imbarbatare.

Mergi la inceput