Cum vi se pare viata in Japonia (21)
Raspunsuri - Pagina 4
hiroral spune:
buna fetelor sunt raluca si sunt casatorita insiin 13 saptamani si 3 zile azi si vroiam sa va intreb daca ma priimiti si pe mine in clubul vostru va pe toate ca nu-mi vine sa cred cate suntem si va multumesc
hiroral fujita
Sorina-Alexa spune:
Vai de mine,ce fericire pe mine,atatea urari de bine!
Va multumesc!
Eryka,Bits,Raluca,Mirela,Ayumi,Dana Cluadia!
Eryka,observ ca amundoua ne-am facut rozalii.
Raluca draga,pai daca asa sta treaba ne vedem la o berica,cum am stabilit,,daca se face prea frig si un pahar de vin fiert este bun.
Mirela,ti-am trimis un PM.
Sorina.
"The heart is the most essential human quality"
Poze
Sorina-Alexa spune:
quote:
Originally posted by hiroral
buna fetelor sunt raluca si sunt casatorita insiin 13 saptamani si 3 zile azi si vroiam sa va intreb daca ma priimiti si pe mine in clubul vostru va pe toate ca nu-mi vine sa cred cate suntem si va multumesc
hiroral fujita
Sigur ca te primim,cu mare drag!
Bine ai venit,sedere indelungata si placuta printre noi!
Sorina.
"The heart is the most essential human quality"
Poze
eli spune:
Buna dragi japonici!
Am si eu 2 intrebari.
Ce marci de scutece ati folosit si care vi se pare cea mai buna? Noi am folosit Pampers si Muni. Altceva???
O prietena va veni in Japonia pt a se casatori. Daca vine cu viza de turist, dupa casatorie, obtine imediat viza de "spouse"? Cu ce altfel de viza mai poate veni?
Multumesc anticipat!
Hiroral bine ai venit printre noi, sarcina usoara!
Irimell, Stefanelul creste, la 5 sapt avea 55, 5 cm si 4965 g. Scoate din ce in ce mai multe sunete, se uita peste tot, zambeste tot mai mult. E cuminte, azi noapte a dormit chiar 5 ore neintrerupte, m-am odihnit si eu un pic.
Fug pt ca plange...
mami Eliza & bebe Stefan Takeshi (16/08/2004)
www.babiesonline.com/babies/h/hanako/" target="_blank">web1 web2 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=32097" target="_blank">Povestea nasterii web3
knicoleta spune:
buna eli eu tot cu viza de turist am venit aici mam casatorit si peurma am depus actele la abasada si mai departe la niukan si miau dat viza
knicoleta
knicoleta spune:
buna eli eu tot cu viza de turist am venit aici mam casatorit si peurma am depus actele la abasada si mai departe la niukan si miau dat viza
knicoleta
hiroral spune:
buna fetelor multumesc pt primirea calduroasa si in legatura cu viza Eli sa stii ca si eu am venit tot la fel cu viza de turist, m-am casatorit,iar pe urma am depus actele la imigration ( orasul unde te aflii) si in doua saptamani viza mea a fost gata
hiroral fujita