Mamici de ianuarie-februarie 2005(36)
Raspunsuri - Pagina 7
adita spune:
Lali, eu n-am apucat sa vad prea multe la expo, fiindca am fost cu copiii dupa mine, si ma trageau in toate partile, trebuia sa fiu mai intai atenta la ei si abia pe urma la expozitie. Oricum, eu n-am prea multe lucruri de cumparat, dupa 2 copii mi-au ramas destule lucruri
galaxy spune:
Salut!
Un link amuzant: http://sheknows.com/about/look/736.htm ![]()
Va pup,
io si un baiatel (intr-un burtic de 23+ saptamani)
"Als du geboren wurdest war ein regnerischer Tag. Aber es regnete nicht wirklich, sondern der Himmel weinte, weil er einen Stern verloren hatte." A. de Saint-Exepury
adana spune:
Buna fetele.
De citeva zile ma bintuie un gind nebun care a devenit un fel de paranoia sau nu stiu ce.
Mi-e teama ca n-am sa pot sa ma descurc,fizic si psihic, cu bebitza care o sa vina si asta ma ingrozeste.Cum am sa ma descurc...ce am sa fac cu bebe?
Voua v-au trecut asemenea ginduri prin cap..sau aveti astfel de temeri?
adana
Alina Maria spune:
Buna fetelor , am reusit sa vin de la lucru si sincer sunt f. obosita , nu-mi place sa lucrez in weekend deloc cand stiu ce bine e acasa alaturi de sotul meu.
Oana asa te vreau !
Galaxy dupa parerea acelei doamne am sa am un bebe de 4 kg. , doamne fereste , la cat sunt eu de mititica ?
Va pup si am sa revin !
alina
galaxy spune:
Salut!
Alina, linkul era pentru distractie, nu trebuie sa il luati in serios. ![]()
Adana, eu zic ca e normal ce simti tu. Pentru ca oricum ce ne asteapta pe noi e ceva total nou. Deci mai bine incearca sa stai linistita si sa faci planuri asa mici pe care ai putea sa le realizezi cand apare copilasul tau.
Va pup,
io si un baiatel (intr-un burtic de 23+ saptamani)
"Als du geboren wurdest war ein regnerischer Tag. Aber es regnete nicht wirklich, sondern der Himmel weinte, weil er einen Stern verloren hatte." A. de Saint-Exepury
rodicag spune:
Buna la toate burticile,
Mirela (oprietena) n-am disparut (merci ca te-ai interesat de mine), dar de acasa intru foarte greu pe net si prefer, in loc sa-mi fac draci in fiecare zi, sa-mi fac o data pe saptamana sau mai rar. Avand in vedere cerclajul n-o sa pot participa la intalnire si mor de ciuda. Mai ies si eu din casa la controale si cand trebuie sa-mi prelungesc CMul. Bebelul/bebitza (ca nu stim inca avand in vedere ca mami avea un strat de grasime important si inainte de sarcina) e bine si e tare vioi. Cerclajul s-a desprins intr-un loc, dar sper sa nu mai continue ca si asa mare lucru nu fac. Ma mut de pe fotoliu pe canapea si de pe canapea in pat.
Va pup pe toate si s-auzim numai de bine.
si bebe 19 sapt.
Viktoria spune:
Draga Oana,
Te rog sa nu-ti mai faci remuscari de constiinta. Nu este vina ta ca ai diabet.O prietena de-a mea foarte buna a avut si ea diabet la prima sarcina si a respectat regimul dat de medic. Acum are deja doi copii frumosi de 9 si 6 ani si nu mai are diabet.Ai grija de tine si de
si nu iti mai fa ginduri negre, ai sa vezi vei avea un copil sanatos si tu vei fi sanatoasa.
Eu sint de saptamina aceasta in concediu, o luna jumate si pe urma intru in CM. Era destul de greu la munca mai ales ca lucrez deocamdata intr-un azil de batrini, iar sansa sa fi luat si eu o boala era prea mare asa ca m-am hotarit sa ramin acasa.
In legatura cu temerile in sarcina e ceva perfect normal, stiu ca unele femei au aceasta temere si dupa nastere sau intra intr-o mica depresie deoarece hormoni o iau razna.
Eu sint mamica unei fetite de 6 ani si pot sa va spun ca am reusit sa trec peste toate aceste temeri cind am avuto prima data in brate. Important e sa acceptati orice ajutor la inceput de la sot, mama etc. si sa stiti ca viata voastra se va schimba radical in sensul positiv. Importante sinteti voi si
si pe urma celelalte treburi in casa si prieteni. Daca ginditi asa si priviti asa veti fi cele mai fericite mamici alaturi de familia voastra si in curind va veti mai dori un copil.
Hai ca va pup pe toate si incetez ca vorbesc deja ca si o bunica
corneliaa spune:
Draga Galaxy, hai ca intr-adevar m-ai facut sa rad in dimineata asta cu site-ul tau!!!!!
Uite si tu:
Madame Zaritska, our resident clairvoyant, wants to help you prepare for the arrival of your child. Here she does her best to predict certain aspects of your labor and birth experience.
What she senses for you
The day you deliver, outside will be sunny. Your baby will arrive at night.
After a labor lasting approximately 9 hours, your child, a boy, will be born. Your baby will weigh about 7 pounds, 4 ounces, and will be 19-1/2 inches long. This child will have blue eyes and a lot of hair.
But there is more. I sense that you have thought about labor in the water. You ask yourself, "Why do women find it helpful?" I think you should look here to find out more.
Comentarii: 1. Daca are ochi albastrii ma da sotul afara din casa ca la anoi in neam nimeni n-are asa ceva.
2. Unde naiba sa nasc in apa ? In cada de acasa sau in ploaie afara!!!!
3. Sa nasc dupa 9 oreeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee????????????????? Cezariana scrie pe mine!!!!!!!Ca 9 ore n-o sa suport in nici un caz.!
Sa aveti o zi frumoasa si o saptamana usoara!
(23 sapt.)
Cornelia si bebe-strumf
http://community.webshots.com/user/corneliaa100
ingerasu spune:
OOOPSSSSSSSSS, fetele ce vesti proaste aud de la voi. Intai Oana si apoi Crinuta
Oana cred ca Lali ti-a dat destule informatii cat sa stai linistita si sa ai grija de tine. Iar Crinuta tu ar trebui sa fii supravegheata in continuarea sarcinii, iar atata timp cat titrul nu depaseste 1/360 nu ai de ce sa te alarmezi. Oricum stiu ca listeria se poate trata in sarcina cu antibiotice, acum ramane de vazut daca mai poti lua in trimestrul III.
Fetele, ma scuzati ca nu v-am salutat dar o fac acum. Sunt cam
ca am fost la Institutul de Hematologie sa imi fac dozarea de anticorpi Rh. Cate fete am putut sa vad acolo, Doamne
Eu nu stiam ca exista incompatibilitate decat de Rh dar am vazut acolo si fete care isi dozau anticorpii pentru incompatibilitatea de grup sangvin. Cate probleme mai exista pe lumea asta ![]()
Eu am fost la targ vineri si, in afara de aglomeratie si preturi cam maricele nu prea am fost incantata. Am gasit in schimb la un stand o firma care organiza botezuri, sa fii vazut ce preturi practicau - m-am luat cu mainile de cap si am plecat. Noroc ca am cumparat cam tot ce trebuie pentru bebe Bia si nu am avut ce pierde.
Galaxy predictiile la mine se cam potrivesc (nasc iarna, o fata cu ochi caprui inchis) ramane de vazut daca si restul sunt addevarate (3.2 kg, nastere seara si TRAVALIU DE 2ORE - sa dea Dumnezeu).
"ingerasele" 26+ saptamani DPN 31.12.04
Dr. Ion Ionut - Giulesti
http://photos.yahoo.com/simiongabriela
Shobo spune:
tigabita, nu am cuvinte sa-ti multumesc ca m-ai trimis la dr. Tutunaru!... ma inteleg SUPER cu el! sintem perfect pe acesi lungime de unda, comunicam f bine si e intii si intii UN OM, si pe urma DOCTOR!... sa-ti dea Dumnezeu sanatate ca ai aparut in calea mea si prin tine am ajuns la el! am capatat o f mare incredere in el si merg pe miini sigure! si asta cionteaza f mult.
sapt. asta voi merge si eu la echo morfo din nou la 22 sapt. la Iosup si apoi la Tutunaru sa vada echo si o sa mai vorbesc cu el pe indelete.
fetele , ziceti ramine Shorley pt intilnire? sau se mai asteapta si alte propuneri? oricum daca ramine acolo vom sta in interior caci nu cred sa mai fie frumos afara pt a sta la terasa! si vom cere la nefumatori caci au separat si asta e super!
pupici