Mamici de ianuarie-februarie 2005(36)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns corneliaa spune:

Sarasi eu am zile in care nu-l simt pe bebe ca in zilele lui bune si de ce sa te mint cam intru in panica, dar am mai fost odata la doctor cu problema asta si mi s-a spus ca e normal, bebe e inaca mic si nu are putere, sau ca doarme mai mult uneori. Grav devaine doar dupa 30 de saptamani daca nu-l simti 24 de ore.

(23 sapt.)

Cornelia si bebe-strumf
http://community.webshots.com/user/corneliaa100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sara18 spune:

Cornelia, merci mult. m-am mai linistit. chiar azi dimineata mai vorbeam cu el si mi-a tras un piciorus sau o manuta, nu cunosc exact, de parca imi spunea" ce faci mami, crezi ca eu te-am uitat?"si dupa iar pauza. eu de abia astept sa faca box cu burtica lui mami si de ce nu sica tot nu ma supar
Weekend placut tuturor.

Sara si bebe mic
http://community.webshots.com/user/sara18103

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Fetelor, acum 10 sapt mi-a iesit listeria ( facuta la Medsana) negativ, fara titru fara nimic.
Acum am repetat-o la Medlife, si scrie asa : titru 1/160. Se recomanda control lunar pe parcursul sarcinii.
Sunt speriata. Ce inseamna asta?

pupici
Crinuta si bb din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Oana, acum am citit ca ai totusi diabet gestational. Din cate stiu eu nu este periculos. De ce esti atat de speriata?

pupici
Crinuta si bb din burtica 26+ saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

Crinuta 1/160 este un titru inofensiv pentru placenta si bebe. Daca repeti si creste peste 320 se face un tratament. oricum sunt medici care considera ca nu afecteaza in nici un fel listeria.

Nu stiu cum a fost la medlife dar pot sa-ti spun ca eu am facut saptamana trecuta analiza la CMU si mi-a dat raspunsul in 8 zile (mai repede ca la medsana) si a costat 800 mii. Asta daca vrei sa repeti.

Oana te inteleg foarte binjhe cu ingrijorarea. Si eu acum o lunas am descoperit ca am hipertensiune. Am tinut regim complet fara sare si acum am revenit la o tensiune mai buna. Eu sunt sigura ca va fi bine si ma bucur ca ai gasit un doctor care a descoperit din timp ca sa poti tine regim.

Ana Maria

Succes si s-auzim numai de bine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leta spune:

in ce saptamina se verifica glicemia?

Leta & bb Andreea
dr. tutunaru - elias

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galaxy spune:

Salut burticile!

Oana, stai calma. O sa fie totul bine.
Leta, testul de glicemie se face in saptamanile 25-28.

Ana Maria, si la mine au zis ca am tensiune ridicata, si sa beau mult lichid. Au mai spus ca e si din cauza caldurii; vara, se intampla. Acuma cand s-a facut mai racoare, se poate stabiliza tensiune.

In alta ordine de idei, daca tot discutarati cum vreti sa nasteti... Eu prefer natural, si chiar daca se poate in apa(moft). Dar niciodata nu se stie dinainte.

Va urez week-end placut, si multe pupici la copiilasi.

io si un baiatel (intr-un burtic de 23+ saptamani)

"Children have never been very good at listening to their elders, but they have never failed to imitate them."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Stau cu grija, Crinuta, pentru ca am de facut un regim, si nu sunt adepta regimurilor, iar dr mi-au spus ca sunt predispusa si dupa aceea sa fac diabet, mai ales ca e din familie. Tatal mamei mele a avut, si ea este predispusa oricand sa faca, mai are caderi de glicemie. Oricum, am zis ca nu ma mai gandesc, ca ma obosesc singura. Nu era mai bine daca nu era? Asta era intrebarea care mi-o puneam. In fine, am fost la munte sa mai iau aer si mi-a facut bine la moral, Séb a fost si el incantat tare la cate suturi mi-a tras.

Va pup!

oana si bebitza din burtica (26s+)
"Si maine mai este o zi..."
http://community.webshots.com/user/oanacretu..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Fetelor, am ajuns la Baby Expo nu asa cum imi programasem vineri ci sambata dupa-amiaza. Dar sunt incantata, am luat cate ceva, am fost la standul DespreCopii.com si am mai stat de povesti si mi-a placut tare mult. A fost aglomeratie, obositor dar sunt multumita.

Adita, imi pare tare rau ca nu ne-am intalnit, sper sa ne vedem la intalnire. Eu vineri am iesit de la serviciu cam cand m-ai sunat tu iar sotul meu avea o intalnire la 6 seara, deci daca mergeam direct la targ cred ca aveam doar o jumatate de ora maxim o ora. Cum a fost, ai gasit ceva interesant ?

Coca, nu stiu daca tu mergi la targ, dar la standul Graco au patuturile acelea la care ne uitam noi pe site cu peste 1 milion reducere la ambele modele. Eu am profitat si am cumparat.

Oana, ma bucur ca ti-a mai crescut moralul. Sanatate multa pentru tine si Seb.

Va pup ca e tarziu si mooooor de somn.

Lali si licuriciul ei 25+
Dr. Anca, Municipal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Ce ma bucur pentru voi ca aveti aceasta sansa sa mergeti la targ. Si eu tot patut din acela vreau sa iau, Lali. Multumesc pentru urarile tale de bine! Cat si celorlalte fete care imi sunt alaturi. Pupici la toate de la Séb!

oana si bebitza din burtica (26s+)
"Si maine mai este o zi..."
http://community.webshots.com/user/oanacretu..."

Mergi la inceput