Mamici de ianuarie-februarie 2005(36)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Leta spune:

Multumesc frumos, fetele.
Abia acum am vazut mesajul, Ingerasule, mercic.

Leta & bb
dr. tutunaru - elias

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Simona, bine ca ai scris ca ma intrebam ce s-o fi intamplat.
Mai stau 5 minute si plec. Da , mergem maine.

Ingerasu, ti-am mai trimis odata. Daca o primesti, da-mi te rog un beep, deoarece eu plec acum. Ma si mir ca am reusit sa intru azi, deoarece am probleme mari cu net-ul.

Simonica, noi vorbim mai tarziu pt maine.

pupici
Crinuta si bb Rayan din burtica 26 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leta spune:

Vreau sa va spun ca minuni chiar se intimpla. Placenta mea, care in saptamina 14 acoperea colul (dr. Iosup scrisese pe eco "praevia totala"), s-a ridicat acum (22+) la 7 cm col. Si nu mai trebuie sa stau in pat, am reinceput munca, am redevenit 'fiinta sociala' :)

Leta & bb
dr. tutunaru - elias

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Oana, ai primit rezultatul la glicemie? cum e?

Tocmai citeam azi in drum spre servici, si automat m-am gandit la tine, despre faptul ca persoanele cu glicemia ridicata ar trebui sa consume multa ceapa, de preferat 100-200 ml zeama de ceapa pe zi, stiu ca suna destul de nasol dar spuneau ca este un remediu rapid, eficace si de durata...

Oana si comoara (19 sapt)
Dr. Hamid - Medicover/Filantropia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Crinuta, am primit poza ! Multumesc !

Lali si licuriciul ei 24+
Dr. Anca, Municipal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingerasu spune:

Bravo Leta, felicitari de "realizare". De astfel de minuni sa ai parte pana la sfarsitul sarcinii. Sa stii ca si bebelusul est eo minune in sine, asa ca ai de ce sa te bucuri.

Si eu am primit poza lui Rayan, are o gurita si nasuc asa de scump

"ingerasele" 26+ saptamani DPN 31.12.04
Dr. Ion Ionut - Giulesti
http://photos.yahoo.com/simiongabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oprietena spune:

Iubitele mele, vreau si eu pozici cu BB-ii vostrii, ca eu nu am :( de la Bubulina mea poze ca nu am facut 4D. De la Ca am avut contractii si de la mine putere am renuntat la el. Ce ziceti??

Pupici
Mirela si Bubulina 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingerasu spune:

Mirela daca imi trimiti pe PM o adresa a ta de mail, daca ai pe Yahoo cont ar fi si mai bine. Dar imi trebuie o adresa care poate primi mail-uri "mari" de 10 MB. Iti pot trimite si pozele mele si o poza a lui Rayan a lui Crinuta ca nu cred ca se supara.

"ingerasele" 26+ saptamani DPN 31.12.04
Dr. Ion Ionut - Giulesti
http://photos.yahoo.com/simiongabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuc spune:

Salutare burtici!

Crinuta, vreau si eu pozuta cu Rayan!

Anuc si BBL mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Fetelor, sunt suparata rau!!! Mi-a iesit rezultatul cu semnul ?, am refacut azi analiza, caci sunt suspecta de diabet. Mi-a facut-o acum mai amanuntit glicemia provocata, adica in trei ore, de patru ori, din ora in ora. Si la ora 17 iau rezultatul. Dar mi-au spus sa nu mai mananc dulce, ca e mai bine.
Bebe nu e gras, e doctora, caci, si dr si moasa au zis ca am lichid mult, dar copilul este normal. Pana si pe carnetul de maternitate scrie ca ma sase luni trebuie sa aiba 1 kg si 34 cm, exact atat avand Séb. Cum poate sa zica ca e fras daca e normal?!!!
Din punctul asta de vedere m-am linistit, dar cu diabetul nu. Caci, mi-au spus ca, chiar daca imi iese negativ rezultatul, sunt predispusa oricand la a face diabet din cauza ca am mancat multe dulciuri la viata mea, si mai bine sa mai evit sa mananc.

Va pup!

oana si bebitza din burtica (26s+)
"Si maine mai este o zi..."
http://community.webshots.com/user/oanacretu..."

Mergi la inceput