Mamici de ianuarie-februarie 2005(36)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

Apropo de concediul prenatal. Am fost saptamana trecuta la medicul de familie ca sa-mi dea bileul de internare pentru cerclaj. M-a luat in evidenta pentru prima data si mi-a calculat DPN. Care supriza le-a iesit cu 2 saptamani mai mare pentru ca ei iau in considerare asa zisa data a conceptiei. Desi aveam echografiile la mine nu a interesat-o mi-a zis ca stie foarte bine care e DPN.

Femeia cam stupida de altfel: ii spun ca merg sa fac cerclaj si ca o sa stau acasa de acum si ea cer credeti ca imi cere?! Sa vin lunar pe la ea sa ma vada (de fapt sa ma cantareasca ca altceva nu face). Mai haios e ca dupa ce m-a cantarit (e adevarat ca deja sunt tare umflatel) a decretat ca nu am nici o sansa sa mai slabesc dupa nastere (le stie pe toate de altfel).

Ingerasu eu am facut saptamana trecuta analiza de listeria, nu pt ca mi-ar fi recomandat doctoru ci pt ca am citit pe aici de ea. A iesit negativa dupa cum eram sigura pt ca nici lactate nu prea mananc si atunci doar din comert pasteurizate. Ma gandeam sa repet si toxoplasmoza dar intre timp mi-am dat seama ca nu avea ce sa se schimbe pt ca unul dintre efectele sarcinii mele a fost ca nu am mai mancat deloc carne sau mezeluri (am intoleranta). Cred ca de fapt e o mare nebunie cu analizele astea si pe undeva le facem si ca sa imbogatim laboratoarele!!!

Ana Maria

Succes si s-auzim numai de bine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingerasu spune:

Oprietena (Mirela) sigur o sa vorbesc cu tine pana atunci sa-ti spun cum a ramas pana la urma cu intalnirea. Ne auzim la telefon.

Tigabita bine ai revenit printre noi. Cum te mai simti acum dupa atatea saptamanai de stat in pat? Cu apartamentul ce ati facut pana la urma?

Ana Maria si eu sunt de acord cu tine referitor la imbogatirea laboratoarelor, eu una nu ma stresez deloc cu absolut nimic si vreau sa spun ca imi prieste fosrte bine sarcina iar Bia mea este o "dulceata" sanatoasa.

Oana parca azi mergi sa-ti iei rezultatul la glicemie. Sa ne dai si noua de veste.

"ingerasele" 26+ saptamani DPN 31.12.04
Dr. Ion Ionut - Giulesti
http://photos.yahoo.com/simiongabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leta spune:

ingerasule, te rog frumos sa mai imi dai o data datele de contact ale la dr. poiana (pentru ecografia 4d). mi le-ai mai dat, dar sint cascata si le-am pierdut :( Merci anticipat

Leta & bb
dr. tutunaru - elias

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrutza spune:

Neata dragelor!

Bebelusa mea va saluta si ea, e tare neastamparata in dimineata asta - de obicei o apuca mai abitir seara .

Targul de bebei e la Sala Polivalenta? Ca tare as vrea sa ma duc si eu in weekendul asta.

Shobo, Leta, Bestutza, Tigabita, stie vreuna dintre voi cand e dr. Tutunaru saptamana viitoare de garda? Ca trebuie sa ma prezint la control. Plus ca iar am o tona de intrebari, cred ca il ametesc. Vreau oricum de data asta sa discut exact de momentul nasterii, de epiziotomie, de epidurala, de prezenta lui etc. Poate se gandeste sa plece si el sarmanu' in concediu tocmai de revelion!! Il intreb si asta.

Leta, daca fetita ta se grabeste putin si a mea nu, ne vedem la spital sigur.

Andrutza si bebelusa
23+ sapt. - dr. Tutunaru - Elias
DPN 13-15 ian. 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leta spune:

Fetele, please, un telefon de la ecograful dr-lui Poiana. Pleaseeeeee

Merci

Leta & bb
dr. tutunaru - elias

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingerasu spune:

Leta dar ti-am trimis un PM (mesaj privat) cu datele de contact. Nu a ajuns la tine?

"ingerasele" 26+ saptamani DPN 31.12.04
Dr. Ion Ionut - Giulesti
http://photos.yahoo.com/simiongabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonadinca spune:

2317791 marti, vineri dupa 16 este Poiana.
Leta, sa nu te duci la 4D daca nu ai peste 25 de sapt.
pupici

simona, 22 sapt.
dr. Radoi, Municipal, CEZARIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Ingerasu, Lali, ati primit poza?

Oana draga, sorry, am incercat de n ori. Ceva nu e ok cu adresa ta. Imi tot spune sa scriu adresa valida. Nu mai inteleg nimic.

pupici
Crinuta si bb-ul ei scump Rayan 26 saptamani

Mergi la inceput

Nu se merita banii pe care ii dai daca nu faci si 4D...
Eu am patit-o si o am martora pe Crinuta.

pupici

simona, 22 sapt.

Mergi la inceput

Crinuta, scuze pentru ieri...Nu am apucat sa sun...
Mergem la Baby-expo maine?

pupici

simona, 22 sapt.

Mergi la inceput