jegul din spitale!;(((((

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gandacelu spune:

mie alexandrescu mi se pare parfum pe langa jegul jegurilor din colentina!
pai la alexandrescu ie termopane, zugraveala, desene pe pereti... ce am vazut in colentina nici in cosmare nu se poate imagina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa spune:

Ce sa mai zic de spitalul Victor Gomoiu... am stat acolo 9 zile, ne-am internat cu pneumonie si am crezut ca o sa iesim cu hepatita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saphir spune:

Poate sunt si alte spitale mizerabile...dar dupa descrierea facuta, Colentina e inconfundabil.
Eu avea o prietena medic acolo si imi era groaza sa ma duc la ea in vizita...culoarele acelea intunecoase brrrr.

Saphir si Amos Daniel (26.02.04)

Bebelusi de ianuarie - februarie 2004
...si pozele noastre

Mergi la inceput

looooooooooooooooooool n-o sa va vina sa credeti cine mi-a batut adineauri la usa: sanepidul, in legatura cu spitalul unde ne-am facut analizele loooooooooool

am si zis in mintea mea: domne, ce fin lucreaza astia! am pus un topic acum o ora si-au si venit sa investigheze!

loooooooooooooooool

nu, era doiar o procedura de rutina, cu carnetul de vaccinari... i-am zis: domne, daca tot sunteti sanepidul, iaca ce-am patit!

omu nostru cica: el n-are nici o competenta, ca ma crede dar... daca nu primeste ordin de sus nu poate face nimic! eu sa fac o reclamatie la minister blablabla!

domne...

partea comica e ca a inteles greu greu ca eu sunt mama si nu sora copilului, din cand in cand facea: si dv, domnisoara, sora? nu domne, nu vezi ca mai am unul in burta! aoleu, scuzati, pardon, bonsoar!

a fost cool! iubesc tara asta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Bey,gandacel imi pare rau ca a trebuit sa treceti prin chestia asta.Eu la Colentina am fost doar la sectia Medicala2 unde este foarte curat.
Ashea acu sa zic ca vara asta m-am plimbat cu matusi-mea prin 3 spitale din Bucuresti:Sf. Luca,Floreasca,Bagdasar Arseni sectia Neurologie.
Primul:spaga in floare,un jeg si o indiferenta cum raaaar am vazut in viata mea!
Al 2-lea:Curatel,indiferenta,nu iau spaga da nici nu se omoara sa te intrebe de sanatate.
Al 3-lea:(aici ma refer la clinica de Neurologie)curatenie,mincare buna,tratament omenesc aplicat pacientilor,fara spaga!
Cel putin noua asa ni s-a parut,acum parerile sunt imartite...
Conteaza foarte mult cine conduce spitalul din punct de vedere administrativ.
Valentina
PS:poate ar fi interesant sa facem un top al spitalelor,sa vedem care,ce si cum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nepotzica spune:

sa facem o lista neagra cu spitalele/sectziile jegoase??? macar sa nu mai ia plasa si altzii, ma gandesc.
Sau poate sa ne punem pe reclamat (la ANPC, Directzia sanitara, minister, etc). Oare daca-i innebunim cu reclamatzii sa schimba ceva?
Cum de nu le e frica pt. painea lor?? mie mi-ar fi frica sa nu-mi pierd slujba sau sa iau penalizari, daca-s lucra intr-un spital

Mergi la inceput

cred ca cu televiziunea facem mai mult!

sa organizeze un flagrant... dar cred ca nici nu e nevoie... asta cu inspectorul sanepid la usa mea cred ca a spus totul... nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana904 spune:

Mey, unde am fost noi in Gr. Alecsandrescu nu erau nici termopane nici desene pe pereti...era ciment jegos pe jos, 2 WC ptr toate saloanele de pe culoar (si era lung culoarul!!),..in fine nici nu vreau sa-mi amintesc!
Am ajuns noaptea cu copilul la spital, ne-au internat ( cred ca n-o sa-mi iert niciodata greseala de a accepta internarea aia, bietul copil luni de zile a fost traumatizat) apoi i-au luat singe...adik mi-au intins copilul pe o masutza, 3 asistente il tineau cu forta (asta se intimpla pe la 2 noaptea), au umplut vreo 3,4 eprubete cu singe pe care ulterior probabil le-au aruncat fiindca la laborator n-au ajuns niciodata (asta am aflat dupa vreo luna de facut scandal pe acolo cum ca vreau sa vad analizele, sa stiu ca nu mi-au kinuit copilul degeaba)
Intre timp de la internari ma amenintau ca-mi trimit asigurarile acasa fiindca nu aveam la ora aceea hirtie de la servici cum ca platesc darile la zi ( eu eram prea obosita si speriata sa le intreb cum e cu serviciile medicale gratuite pina la 18 ani!!).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns craluca spune:

Victor Babes, oea 12 noaptea, fetita mea de 7 luni cu febra mare; ma duc si mi se face intai scandal ca nu am la mine certificatul de nastere; apoi sunt luata la intrebari ca ce caut acolo, ca nu apartin de ei, desi aveam trimitere de la salvare; consulta copilul, ii fac o injectie cu algocalmin dara fara nici un pic de delicatete din partea asistentei sau a doctoritei; fac scandal cum ca este un copil si nu un caine vagabond; mi se spune ca sunt obraznica; concluzia in urma consultatiei: copilul este foare grav bolnav, ei nu stiu ce are, dar daca nu ma internez probabil nu mai ajung cu copilul viu acasa; si toate spuse asa, direct, de parca, repet, urma sa-mi moara cainele. Refuz internarea pe motiv ca spitalele sunt jegoase si sustin ca fata mea nu are nimic grav, dar vreau consult mai amanuntit si sa imi spuna ce alte investigatii sa-i fac, ca le fac eu in alta parte. Stiti ce mi-a spus doctorita? Citez "Doamna, astea sunt spitalele din Romania, ar trebui sa ziceti mersi ca merge apa la WC si copiii primesc ceai in biberon". Simt ca innebunesc, incep si fac iar scandal si le spun ca daca astea sut conditiile minime pentru un spital curat, atunci n-au decat sa se interneze ele cu familia lor. Dar stupoare! Dintr-o data, doamnele se potolesc si incep sa-mi vorbeasca frumos si civilizat, ma ajuta cu o lista de analize, imi dau tratament, ba chiar se ofera sa vina o asistenta acasa ca sa faca injectii copilului. Stiti de ce? Sotul meu le aratase legitimatia de ziarist. Nu conteaza ca e de acum o mie de ani si ultima viza o are din 1991.

Mama Raluca, baiat Alex si bebita mica Ioana
http://community.webshots.com/user/craluca100

Mergi la inceput

raluca, mi-e rau! la babes m-a trimis acuma medicul de familie, dupa ce i-am zis ce-am patit la colentina!

nu-mi vine sa cred... plus ca, intr-adevar, nu v-am povestit: cand mi-au luat sangele, desi au facut-o cu ace pt copii si desi mi se ia sange lunar pt rh negativ (deci sunt "rodata"), m-a durut fff tare, vorba ta, parca nu eram om, asa s-au purtat!
am si acuma mana vanata, desi nu mi se invineteste de obieci!

m-am gandit la bietii copii... daca noi, mari fiind, abia rezistam

ma duc la medicover! gata!

Mergi la inceput