Unde comandam tortul?

Unde comandam tortul? | Autor: lbordea

Link direct la acest mesaj

saptamana asta trebuie sa ne hotaram unde comandam tortul miresei! imi puteti spune de unde l-ati comandat voi si daca a fost satisfacator?

Toti ce va doriti, sa fie al vostru!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana-oana spune:

noi l-am comandat la "Cofetaria Ana". a fost multumitor. asa si asa.

oricum la nunta tortul e ultimul si lumea e deja ghiftuita, mai bun a fost parfe-ul, n-am mancat asa bunatate in viata mea (asta a fost de la restaurantul unde am facut nunta).
daca va hotarati la "Ana", trebuie sa stai cu gura pe ei sa iti trimita tortul pe care-l comanzi !!!! noi am comandat ceva si ne-au trmis altceva. la 6 dupa masa cand l-au adus n-am mai avut ce face.

in afara de tort, am platit si transportul si garantie (un milion si ceva acum 2 ani jumate) pt farfuriile alea pe care ti-l pune (asta am recuperat-o dupa ce le-am dus inapoi).

O.
Om intr-adevar bun e numai acela care ar fi putut fi rau si n-a fost.
Nicolae IORGA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Burtocika spune:

Incercati la cofetaria "Alice" de pe Mihai Bravu, pe linga Vatra Luminoasa. Am vazut un catalog cu torturi, sunt unele o frumusete. Imbracate in martipan sau in frisca, sau in ciocolata, de diferite tipuri, si au tot felul de ornamente, figuri de pus pe tort, artificii de tort, luminari etc. Preturi - pt toate buzunarele. Puteti sa luati un tort mic sa-l testati, eu am luat un tiramisu si era f bun. Tot timpul e coada la ei si fac tot felul de torturi, in diferite forme si dimensiuni. Cu transportul ... nu stiu, trebuie sa va interesati la ei. Puteti intreba si la telefon - 250.70.85, dar mai bine mergeti si vedeti la fata locului.

Boghi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns serenaxxx spune:

Buna.. Tortul conteaza f. mult. La noi cel putin a contat ..a fost superb ..si delicios...toata lumea ne-a sunat supa sa ne intrebe unde l-am facut .. eee..noi majoritatea trebuirilor le-am rezolvat printr-o agentie de organizat nunti.Cofetaria la care ne-au dus se afla la Gara de Nord ( langa benzinaria Petrom ) .Merita sa incerci..o sa-ti trimit poze cu el ..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibyrox spune:

La Cofetaria Ana sunt niste preturi astronomice! De Cofetaria Alice de pe Mihai Bravu am auzit si eu.. Cel mai bine ar fi, cum ti-a sugerat si Boghi, sa cumparati inainte un tortuletz sa vedeti cum e! Bafta!

PS: Serena... ai facut nunta si poze nu ai aratat si la fete???? tza tza tza! Vrem sa te vedem si noi miresica frumushica!

Kisssssss

"You only live once, but if you live right, once is enough!"
Roxxy

http://photos.yahoo.com/bibyroxx

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns serenaxxx spune:

Nu stiu cum sa le pun pe site ..ca le-as fi aratat de mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stefana spune:

Eu am facut tortul la cofetaria "Ana" din Iasi. A fost din ciocolata si imbracat in frisca. O minunatie! Toata lumea l-a mancat, ca era foarte bun. Bina, ca l-am incercat inainte si am vazut ca e bun. Si ieftin: 160.000/kg. Numai cu livrarea a fost o probl: a trebuit sa insist ca sa-l aduca ei.
Am mai vazut un tort superb la nunta unei prietene, facut la laboratorul Zeelandia, care nu stiu daca este si in Bucuresti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pd spune:

Eu am avut tortul de la cofetaria Alice de pe Mihai Bravu. De fapt am avut 2 torturi: unul pentru botez cu poza piticutzei si unul pentru nunta. Ambele au fost foarte, foarte bune si foarte frumoase si nici nu mi s-au parut prea scumpe. Comanda am dat-o cu 2 saptamani inainte pentru ca e o perioada cu multe nunti.

Paloma si Cristina-Maria(14 iunie 2004)
http://community.webshots.com/user/paloma297

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibyrox spune:

quote:
Originally posted by serenaxxx

Nu stiu cum sa le pun pe site ..ca le-as fi aratat de mult

Acum ar trebui sa mearga Albumul foto.. am inteles ca problemele care au fost s-au rezolvat. Daca nu merge poti folosi Albumul de la Yahoo sau webshots.com...

Fetele cochetele voi cum ati avut tortuletzul? Varianta obisnuita..blat peste blat sau separate pe un suport special? Si.. a-propos mirii care se pun pe tort se cumpara tot de la cofetarie?

Pupici

"You only live once, but if you live right, once is enough!"
Roxxy

http://photos.yahoo.com/bibyroxx

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Burtocika spune:

Eu am avut tortul cu suport metalic, il puteti vedea pe pagina mea, la "cununia religioasa". A fost diplomat (clasic) imbracat in frisca si decorat cu flori naturale lila, cum aveam pe rochie. Din pacate ... nu prea va va folosi, pt ca l-au facut cei de la Casa Universitarilor, unde am facut nunta. A fost excelent, l-au mincat toti !

Boghi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madi spune:

Buna. Si noi ne-am comandat tortul tot la Alice, si a fost foarte bun si frumos (cel putin noua ne-a placut). Il puteti vedea in poze la:

http://community.webshots.com/photo/168353820/168366593fVhcDC

Mergi la inceput