Unde comandam tortul?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Stefana spune:

Eu pe tort nu am pus clasicii miri, ci un trandafir natural, crem, la culoare cu cei din zahar de mai jos si rochita, cu codita invelita in staniol.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbordea spune:

vad ca multi dintre voi ati facut tortul la Alice! si eu am gasit pe net oferta lor si mi s-a parut tentanta! multumesc! am sa merg la ei sa vad care e treaba!

Tot ce va doriti, sa fie al vostru!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pd spune:

Nici eu n-am avut pe tort mirii clasici, ci unii mult mai haiosi. Ii puteti vedea pe paginuta mea. I-am luat tot de la cofetaria Alice.

Paloma si Cristina-Maria(14 iunie 2004)
http://community.webshots.com/user/paloma297

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura B spune:

Eu am comandat tortul la cofetaria Ana de pe Dorobanti. Am platit o garantie pentru tava, garantie recuperata ulterior. Nunta a fost acum 3 ani. Am fost foarte multumita, mai ales ca a fost bun, atunci nu mi s-a parut a fi excesiv de scump (nu stiu insa care sunt preturile actuale), si a fost facut exact cum am vrut eu (jofra cu exterior de ciocolata alba si cu trandafirasi crem din zahar).

Laura
Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stefana spune:

In Iasi la Ana am lasat garantie pentru suport doar buletinul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vmariejeane spune:

Cam complicat si cu totul asta. Eu va trebui sa im comand tortul undeva fiindca cei de la Polo Club nu fac asa ceva.
Doar 2 coferarii, Ana si Alice...parca vorbim de 2 fete...ha ha
Poate mai dati cateva nume de cofetarii...mercic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bellasarmisegetusa spune:

Buna! Nu doar Ana si Alice! Puteti vorbi si cu Dl. Simion, care face niste torturi superbe, orice model, a facut si unul corabie cu salupe :)))) (pe bune!), sau la Hilton, de ex, imi ziceti daca vreti si-l sun eu pe cofetarul sef, fac astia niste torturi suuuuuuper! Nrele de tel, stiti cum e: pe private only, ca aici n-avem voie.. (PS - salut Marie Jeanne, ce mai faci? Virginia-Bella).

quote:
Originally posted by vmariejeane

Cam complicat si cu totul asta. Eu va trebui sa im comand tortul undeva fiindca cei de la Polo Club nu fac asa ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbordea spune:

quote:
Originally posted by vmariejeane

SI noi am facut nunta acum pe 2 oct la Club FLoreasca (fost Polo) iar tortul l-am luat in cele din urma de la Alice! Sa stii ca nu ai sa fii dezamagita! A fost un succes total! Un tort super! Si nu am avut nici o problema -> transport la ora exacta la restaurant in noaptea nuntii! Tipul tortului a fost Diplomat special 190.000 Kg si toata lumea l-a laudat!

http://community.webshots.com/user/lbordea
Tot ce va doriti, sa fie al vostru!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona Calinescu spune:

Eu am avut tortul de la cofetaria Alice de pe Mihai Bravu (tort Fantezie). A fost excelent si pe un suport de sticla superb.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona Calinescu spune:

Am uitat sa va spun ca e si foarte ieftin doar 180 000 lei/kg. Si ti-l si aduc ei la restaurant ( mai platesti 300 000 transportul si daca iei si suportul acela smecher dai 500 000 garantie sau un buletin).
Va pupic!

Mergi la inceput