Unde comandam tortul?
Raspunsuri - Pagina 2
Stefana spune:
Eu pe tort nu am pus clasicii miri, ci un trandafir natural, crem, la culoare cu cei din zahar de mai jos si rochita, cu codita invelita in staniol.
lbordea spune:
vad ca multi dintre voi ati facut tortul la Alice! si eu am gasit pe net oferta lor si mi s-a parut tentanta! multumesc! am sa merg la ei sa vad care e treaba!
Tot ce va doriti, sa fie al vostru!
pd spune:
Nici eu n-am avut pe tort mirii clasici, ci unii mult mai haiosi. Ii puteti vedea pe paginuta mea. I-am luat tot de la cofetaria Alice.
Paloma si Cristina-Maria(14 iunie 2004)
http://community.webshots.com/user/paloma297
Laura B spune:
Eu am comandat tortul la cofetaria Ana de pe Dorobanti. Am platit o garantie pentru tava, garantie recuperata ulterior. Nunta a fost acum 3 ani. Am fost foarte multumita, mai ales ca a fost bun, atunci nu mi s-a parut a fi excesiv de scump (nu stiu insa care sunt preturile actuale), si a fost facut exact cum am vrut eu (jofra cu exterior de ciocolata alba si cu trandafirasi crem din zahar).
Laura
Poze noi
vmariejeane spune:
Cam complicat si cu totul asta. Eu va trebui sa im comand tortul undeva fiindca cei de la Polo Club nu fac asa ceva.
Doar 2 coferarii, Ana si Alice...parca vorbim de 2 fete...ha ha
Poate mai dati cateva nume de cofetarii...mercic
Bellasarmisegetusa spune:
Buna! Nu doar Ana si Alice! Puteti vorbi si cu Dl. Simion, care face niste torturi superbe, orice model, a facut si unul corabie cu salupe :)))) (pe bune!), sau la Hilton, de ex, imi ziceti daca vreti si-l sun eu pe cofetarul sef, fac astia niste torturi suuuuuuper! Nrele de tel, stiti cum e: pe private only, ca aici n-avem voie.. (PS - salut Marie Jeanne, ce mai faci? Virginia-Bella).
quote:
Originally posted by vmariejeane
Cam complicat si cu totul asta. Eu va trebui sa im comand tortul undeva fiindca cei de la Polo Club nu fac asa ceva.
lbordea spune:
quote:
Originally posted by vmariejeane
SI noi am facut nunta acum pe 2 oct la Club FLoreasca (fost Polo) iar tortul l-am luat in cele din urma de la Alice! Sa stii ca nu ai sa fii dezamagita! A fost un succes total! Un tort super! Si nu am avut nici o problema -> transport la ora exacta la restaurant in noaptea nuntii! Tipul tortului a fost Diplomat special 190.000 Kg si toata lumea l-a laudat!
http://community.webshots.com/user/lbordea
Tot ce va doriti, sa fie al vostru!
Ramona Calinescu spune:
Eu am avut tortul de la cofetaria Alice de pe Mihai Bravu (tort Fantezie). A fost excelent si pe un suport de sticla superb.
Ramona Calinescu spune:
Am uitat sa va spun ca e si foarte ieftin doar 180 000 lei/kg. Si ti-l si aduc ei la restaurant ( mai platesti 300 000 transportul si daca iei si suportul acela smecher dai 500 000 garantie sau un buletin).
Va pupic!