Legi aberante
Raspunsuri - Pagina 9
Anda24 spune:
Toata lumea este de acord ca sistemul centralizat de incalzire este defectuos si ca ar trebui ceva facut in privinta lui.
De asemenea toata lumea este revoltata de acest proiect de lege. Sincer si eu il gasesc stupid. 
Dragilor, haideti sa facem ceva in privinta asta. Daca aceasta lege se aproba dupa cum spus cineva mai sus ar trebui sa dam in judecata statul roman. Este aberant sa platim ce nu consumam.
Iar in privinta sistemului centaralizat de incalzire, eu sunt de parere ca centralele de scara sunt cea mai buna solutie.
Sa speram intr-o guvernare mai inteleapta incepand din decembrie.
Karina spune:
quote:
Originally posted by Guestus
Karina
au trebuit 6 minute ca sa editezi frazele astea?![]()
"Crezi cumva ca pe mine ma deranjeaza ca tie o sa-ti fie mai bine ? Desi nu cred ca o sa-ti fie mai bine, dar asta e optiunea ta de mai bine si te priveste !"
Asta e tot ce poti sa raspunzi ?! Esti complet la obiect.
Karina
+ Bogdanel 
Nu traim ca sa mincam, ci mincam ca sa traim
Karra spune:
guestus, tu chiar ai probleme grave, pe care ar trebui sa ti le rezolvi... frustrarile tale ajung la niste limite incredibile...
si inca ceva... cum adica "pierderile dupa retea" ???
infofun spune:
quote:
Originally posted by Anda24
Toata lumea este de acord ca sistemul centralizat de incalzire este defectuos si ca ar trebui ceva facut in privinta lui.
De asemenea toata lumea este revoltata de acest proiect de lege. Sincer si eu il gasesc stupid.
Dragilor, haideti sa facem ceva in privinta asta. Daca aceasta lege se aproba dupa cum spus cineva mai sus ar trebui sa dam in judecata statul roman. Este aberant sa platim ce nu consumam.
Iar in privinta sistemului centaralizat de incalzire, eu sunt de parere ca centralele de scara sunt cea mai buna solutie.
Sa speram intr-o guvernare mai inteleapta incepand din decembrie.
Da si eu sunt deacord, dar cum si ce sa facem, daca stie cineva sa spuna!!! Nu se pot uni mai multe persoane, sau asociatii de locatari sa atace acesta lege? Ca la urma urmei nu nu mai cei cu centrale ci tota lumea va fi revoltata, chiar daca nu sunt toti debransati, vor plati mai mult oricum.
GabrielaHope si bebitza din burtica!!!

"Cel mai mare pacat este acela de a nu zambi, macar odata, in fiecare zi de viata!"
Karina spune:
quote:
Originally posted by infofun
Da si eu sunt deacord, dar cum si ce sa facem, daca stie cineva sa spuna!!! Nu se pot uni mai multe persoane, sau asociatii de locatari sa atace acesta lege? Ca la urma urmei nu nu mai cei cu centrale ci tota lumea va fi revoltata, chiar daca nu sunt toti debransati, vor plati mai mult oricum.
Asa e Gabi, toata lumea o sa plateasca mai mult, de aceea ar trebui facut ceva. Dar nu stiu cum. Poate ne da cineva vreo idee.
Mai ales ca uite ce scrie in ziarul de azi:
"De la 1 ianuarie ar putea exploda pretul la caldura
Presedintele ANRSC a anuntat ieri ca, de la 1 ianuarie, subventia acordata producatorilor de energie termica va fi micsorata cu 35a. Aceasta masura ar putea duce la o scumpire a pretului gigacaloriei in mijlocul iernii. Un producator care are astazi, de exemplu, un pret real pentru energia termica de 1,5 milioane lei/Gcal, dar vinde apa calda si caldura la 896.000 de lei/Gcal, cit este pretul reglementat, primeste de la stat aproape 700.000 de lei/Gcal subventie. De la 1 ianuarie, aceasta subventie va scadea la circa 500.000 de lei, ceea ce inseamna ca la fiecare gigacalorie produsa, furnizorul iese in pierdere cu 200.000 lei. Pentru a reduce pierderile, solutia la indemina producatorului este sa creasca pretul pemtru consumatorul casnic, si o poate face deoarece pretul gigacaloriei poate fi modificat pe plan local. Presedintele ANRSC a respins ipoteza scumpirii energiei termice din ianuarie, anuntind ca nu va accepta tarife mai mari decit daca sint bine fundamentate, si nu pentru acoperirea reducerii subventiei. De altfel, Regia de Termoficare a Capitalei a incercat sa ia masuri impotriva deciziei de reducere a subventiei, cerind o crestere de tarif de 12a. Solicitarea a fost insa respinsa. "
Sursa: Evenimentul zilei

Karina
+ Bogdanel 
Nu traim ca sa mincam, ci mincam ca sa traim