Ne-am intiilnit la Bodensee!!!!!!

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

In sfarsit reusesc si eu sa ma pun in fata calculatorului. Cu toate ca, cred ca am fost primii ajunsî acasa, cred ca sunt ultima care scrie. Dar ce sa-i faci, David cum am ajuns nu s-a simtit bine, 2 nopti nedormite plus duminica toata ziua in pat cu mama tinuta de manuta. Asta e copii se imbolnavesc repede dar le trece la fel de repede.
Intr-adevar a fost foarte frumos toti ne-am simtit minunat copii s-au jucat impreuna si niu am palavragit. Parca imi parea rau ca stau asa de aproape si nu ramanem si noi pana a doua zi.
Am vazut si pozele sunt grozave.
Va pup pe toate, cu drag Mira

MiraK

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

uau, ce multi v-ati strans... mi-au placut pozele cu bebici si tatici!!! :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

cand o sa ma mai linistesc o sa si scriu povestea calatoriei
pana atunci am pus pozicile de la Bodensee (sunt mai multe, din toata calatoria,si nu doar de la intalnire).
si..io cand zic ca-s grasa asa e...Sanzi_ana ..

'Babies come into the world holding joy in their hands and when they open those small fingers, the whole world's supply is replenished.'

www.unet.univie.ac.at/~a0209879/botez.html" target="_blank"> Botez

Primele luni
Album2
Scumpetel

Iubi si Phillip (6.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolada spune:

frumoase poze babee

www.camping-kasern-salzburg.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

si pozele noastre:
http://community.webshots.com/album/189979918lJhCBJ

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Salmida spune:

Superb! Ati ales un loc minunat pt. intalnire ... Iar puiutzii vostri scumpi si frumosi s-au incadrat perfect decorului ... Multumim cä ati impärtit cu noi pozele ...
Imaginile cu flori ... direct in inimä!

si tuturor ... mari si mici

Inima are ratiuni pe care ratiunea nu le cunoaste.(Blaise Pascal)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vlada spune:

Foarte frumoase poze !!! Toti sunteti minunati !!

Andreea si Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadna spune:

da, da, pare interesanta ideea cu revelionu'

ariadna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alba spune:

Multumim frumos de poze,le-am savurat pe
fiecare-n parte,sunteti cu totii frumosi foc si mamici si bebici,dar si tatici :-) Felicitari tuturor si la cit mai multe intilniri DC asa de reusite

päpä si ce flori frumoase,uaaaauuuu ca-n paradis

"Intreaga suferinta din lume, apare din dorinta egoista de fericire doar pentru sine.
Intreaga fericire din lume, apare din dorinta de a-i face fericiti pe ceilalti."

http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?numeX=alba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lauraa spune:

Hey, a fost tare fain la Bodensee!!

M-am bucurat sa va cunosc persönlich, tare mi-a placut sa stam la taclale. Pacat ca nu au ramas toti la roman ca ne-am povestit super acolo :) . Ba s-a mai dat si cu tzuica!!! Noi nu n-am mai venit pe Mainau ca o vazusem de curand asa ca ne-am dus in Konstanz in centru si pe faleza. Am vrut sa facem un tur cu vaporul dar cand a venit ne-a luat foamea. A fost in orice caz tare fain in weekend. Eu cam lipsesc din poze imprejurarile au facut sa nu fim in apropiere cand s-a pozat lumea dar avem si noi cateva pe car ele pun azi pe site (webshots)

Mergi la inceput