'faptul divers'...
Raspunsuri - Pagina 12
mitub spune:
In legatura cu Biblia si inmultirea oamenilor, din cate imi amintesc eu este scris ca dupa pacatul originar Dumnezeu i-a trimis pe Pamant pe Adam si Eva si a facut mai multi oameni.
Uite :
Apoi, Cain a iesit din Fata Domnului, si a locuit in tara Nod (Adica: Fuga.), la rasarit de Eden.
17. Cain s'a impreunat cu nevasta-sa; ea a ramas insarcinata si a nascut pe Enoh. El a inceput apoi sa zideasca o cetate, si a pus* acestei cetati numele fiului sau Enoh.
Deci erau mai multe tari, si oameni in fiecare din acestea deja.
Io asha vreau sa cred, cel putin.
Numai bine,
Boga
aura 1974 spune:
Fetelor am si eu o intrebare. Cine a fost la inceput gaina sau oul?
Imi plac mult subiectele astea, sint interesante. Nu va opriti.
ticka spune:
Cred ca la inceput era gaina, o pasare superba cu gat lung si pene colorate care zburand peste o vale plina cu flori a vazut un cocos si s-a indragostit. Cocosul a invatat-o sa faca oua si uite tot asa .....![]()
Cristina & Sandica
floricica cu pozici
si pozici pe desprecopii.com La marewww.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=la mare&mid=3494&c br / id=10216" target="_blank">
si My bestwww.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Sandica%2C poze no br / i&mid=3494&cid=10207" target="_blank">
energy spune:
cine a hotarat ca ora sa aiba 60 min. de ce nu 100 sau 40
Am inteles perfect cum e cu rotatzia Pamantului in decurs de o zi, dar de ce o impartzim la 24 de ore si nu altfel??? De ce ora sa nu aibe 120 min si sa avem 12 ore/zi par example??
poze la http://community.webshots.com/user/energy1602
"Copiii au mai multa nevoie de modele decat de critici"
Androix spune:
Am ras cu lacrimi la faza cu oul cubic. Corect bietele gaini, atat le-ar mai trebui 
![]()
Si eu am in continuare dilema cu culorile, noi le-am denumit conventional dar chiar nu exista nici o metoda sa ne prindem daca vedem toti la fel?
Si eu tot gaina zic ca a fost la inceput. Cum l-a intalnit ea pe cocos si cum s-au indragostitara ei... a povestit Ticka.![]()
Andreea
Life it's like a box of chocolates. You never know what you gonna get!
nepotzica spune:
quote:
Originally posted by Alina Moscovici
Ceva funny
Pai daca ar avea ziua 12 ore, par example, cum se munceste aicea in occident, nu am mai avea timp de dormit !!!
As I always say, the best word is ...YOU
ei, lasa , draga, ca nu va rupetzi muncind. Imagineaza-tzi ca in Roamania unde nu exista legi de protectzie a muncii, nu castigi peste 100$ stand la serviciu la patron 8 ore, ca patronul trebuie sa scoata de pe spinarea ta inzecit si daca nu-tzi convine sa muncesti 12 ore ca "ai familie" sunt destui someri care asteapta un salar' din care sa-si achite facturile. Ca nu mi-am platit apartamentul si masina decat venind acasa ca la hotel, sa dorm 6-7 ore si sa-mi arunc un kk de mancare in microunde (ca mama si soacra-mea sunt moderne si muncesc zi lumina, n-are cine sa gateasca), asa ca romanii sunt si mai muncitori din punctul meu de vedere. Ma uit la colegii mei, ca nu e unul fara cearcane si duminica nu mai dorim altceva decat sa dormim. televizorul e pe post de mobila.
oanaXandy spune:
Chiar nu-i nimeni pe aici care sa-![]()
mi dea niste explicatii la faza cu visele? Ce se intampla cu noi cand visam? Suntem in pat sau ne luam zborul ???!!!!![]()
Andrada spune:
Oanaxandy chinezii (respectiv Zhuang Zi)cica stiu cum sta treaba:
Era odata un om care visa ca e fluture. Zboara el din flore in floare deschizindu-si si inchizindu-si aripile, fara sa-si mai aduca aminte ca a fost om.
Cind se trezeste, isi da seama cu uimire ca este om. Dar este un om care s-a visat fluture? Sau un fluture care se viseaza om?
Nimeni, se zice, nu a putut gasi raspunsul la aceasta intimplare
Ei acum te-am lamurit
?
A
L’amore che move il sole e l’altre stelle. Dante
Iubirea misca soarele si celelate stele
Andrada spune:
quote:
Originally posted by energy
cine a hotarat ca ora sa aiba 60 min. de ce nu 100 sau 40
Am inteles perfect cum e cu rotatzia Pamantului in decurs de o zi, dar de ce o impartzim la 24 de ore si nu altfel??? De ce ora sa nu aibe 120 min si sa avem 12 ore/zi par example??
poze la http://community.webshots.com/user/energy1602
"Copiii au mai multa nevoie de modele decat de critici"
Pai ziua la inceput se referea numai la..."zi". Babilonienii au impartit ziua in 12 ore pentru ca era mai usor de impartit apoi in jumatate, sfert, treime...etc. Pe vremea aceea se refereau de fapt la numai jumatate de zi de la rasarit la apus. Apoi au impartit si noaptea in 12 ore. Si astfel ziua de la un rasarit la altul a ajuns la 24 de ore. Dar durata unei ore depindea fireste de anotimp si de momentul zilei (daca era intre apus si rasarit sau intre rasarit si apus). Abia la inventia ceasurilor mecanice pe la 1300, ora a inceput sa aiba aceeasi valoare peste tot si sa fie de 60 de minute,
A
L’amore che move il sole e l’altre stelle. Dante
Iubirea misca soarele si celelate stele