Ufff ... din nou online alaturi de voi
Raspunsuri - Pagina 11
rachel owen spune:
quote:
Initial creeata de desprecopii
Admin - Florin - a lucrat 2 nopti la recuperarea bazelor de date si la reinstalarea intregului colos. Merita tot respectul vostru.

Si eu eram innebunita
, dar nici nu intelegeam ce se intampla.Va iubesc!
„Dumnezeu să te tină în palma mâinii Sale, iar îngerii să te îndrume mereu.”
danis spune:
va spun si eu cat de mult ma bucur si ii multumesc lui Florin...
eu nici nu indrazneam sa intreb la serviciu daca mi-a fost restrictionat accesul, nu ma gandeam decat ca trebuia sa se intample si asta la un moment dat, iar dependenta mea nici macar nu era secreta, noroc ca imi fac treaba pe aici ...
Enia spune:
Rasuflu si eu usurata, alaturi de toti cei care si-au exprimat bucuria revenirii la normal!
Desi sunt o "bobocica" a comunitatii DC, in ultimele luni ati facut parte din viata mea, zilnic! Chiar daca n-am prea postat mesaje, am intrat mereu pe site si v-am citit pe ici, pe colo.
Multumiri mai ales lui Florin care a readus lucrurile pe fagasul normal, dar si celor care cu siguranta au participat alaturi de el!
Si nu in ultimul rand, multumiri intregii comunitati!
Sunteti niste oameni extraordinari, care ne faceti tuturor celor ce poposim aici zilnic, viata mai frumoasa, mai usoara, mai colorata. Si cred ca nu ma poate contrazice nimeni!
Va pupa Enia si BBica ei de 24 de saptamani!
Domnul sa va aiba in paza!
Dy spune:

Tare greu a fost fara voi!
Multumim mult lui Florin si la toata echipa!
Dy - mami de Cezar si sotie de Danut
http://community.webshots.com/user/dienuta101
Karina spune:
Ma bucur ca ati reusit 

Multumim mult 

Eram usor disperata, asa ca am scris admin-ului si Mirela, draguta, mi-a raspuns. Am transmis si eu informatiile mai departe la cine m-a intrebat.

Karina
+ Bogdanel 
Nu traim ca sa mincam, ci mincam ca sa traim
zisaCami spune:

Multumiri lui Florin si Mirelei, pentru eforturile lor!
Credeam, ca si celelalte fete, ca mi s-a restrictionat accesul!
Asa mi-am dat seama ca am devenit dependenta de ...
!
Cami
alba spune:
Bine v-am regasit 

"Intreaga suferinta din lume, apare din dorinta egoista de fericire doar pentru sine.
Intreaga fericire din lume, apare din dorinta de a-i face fericiti pe ceilalti."
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=alba