Ufff ... din nou online alaturi de voi

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns smillaraaq spune:

Ma bucur foarte mult ca s-a rezolvat problema. Si eu, la fel ca alte fete, accesez site-ul de la serviciu si in prima faza am crezut ca mi-au restrictionat accesul. :)

Ii multumesc Admin-ului Florin (si tuturor celor care au muncit si s-au consumat alaturi de el) si va doresc multa bafta in continuare!!

Pupici,

Smilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari_alhillo spune:

In primul rand felicitari Florin.
Si acum sa va spun cum a fost la mine,prima zi am incercat de n ori si nimic,ok ii spun sotului cred ca avem o problema cu pc,vreau sa instalez windows din nou.Bun si faacut,am instalat windows-ul si cand incerc nimic,coincidenta a facut ca sa si avem o alta problema,caci desi eliminasem toate datele din pc,adica tot tot,capacitatea utilizata era mai mult de jumate,okam incercat fel de fel reinstal xp iar,pana la urma am reformatat discul,primul lucru care l-am facut am incercat sa deschid desprecopii.Cand am vazut ca nu merge m-am panicat si mi-am spus mai poate mi-a spart cineva parola si o fi scris cine stie ce porcarii si mi-au blocat admin contul.Apoi am dat search pe google si am aflat e-mailul lui florin si i-am trimis e-mail,saracu dupa ce ca era obosit da ce sa-i faci am inmcercat si eu poate poate,iar acu de dimineata cand am vazut ca se deschide pagina nu imi venea sa cred,am citit intai toate mesajele voastre de aici si apoi m-am hotarat sa va scriu si eu.
Acum stiu sigur ca asta e dependenta.
Inca o data felicitari Florin pentru toata munca depusa si somn usor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari_alhillo spune:

In primul rand felicitari Florin.
Si acum sa va spun cum a fost la mine,prima zi am incercat de n ori si nimic,ok ii spun sotului cred ca avem o problema cu pc,vreau sa instalez windows din nou.Bun si faacut,am instalat windows-ul si cand incerc nimic,coincidenta a facut ca sa si avem o alta problema,caci desi eliminasem toate datele din pc,adica tot tot,capacitatea utilizata era mai mult de jumate,okam incercat fel de fel reinstal xp iar,pana la urma am reformatat discul,primul lucru care l-am facut am incercat sa deschid desprecopii.Cand am vazut ca nu merge m-am panicat si mi-am spus mai poate mi-a spart cineva parola si o fi scris cine stie ce porcarii si mi-au blocat admin contul.Apoi am dat search pe google si am aflat e-mailul lui florin si i-am trimis e-mail,saracu dupa ce ca era obosit da ce sa-i faci am inmcercat si eu poate poate,iar acu de dimineata cand am vazut ca se deschide pagina nu imi venea sa cred,am citit intai toate mesajele voastre de aici si apoi m-am hotarat sa va scriu si eu.
Acum stiu sigur ca asta e dependenta.
Inca o data felicitari Florin pentru toata munca depusa si somn usor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns craluca spune:

bine ca s-a rezolvat, ca tare greu a fost fara voi!
respectele noastre pentru Florin

Mama Raluca, baiat Alex si bebita mica Ioana
http://community.webshots.com/user/craluca100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina constantin spune:

Sa ne traiesti, Admin! Dam o bere!!!!
Imi pierdusem... "obiectu' muncii" zilele astea!
Va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elutza82 spune:

abia acum am putut intra si eu pe DC...ce dor mi-a fost de voi....nu credeam ca m-am atasat atat de mult de acest site...
FLORIN tot respectul....multumim mult

http://community.webshots.com/user/elutza82

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Multumim, Florin si Mirela !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasterii !

Paul are nevoie de noi:
http://www.ana-design.ch/paul/paul.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanal spune:

bine ati revenit, si mi-a revenit si mie sufletul, am crezut initial ca din diverse motive mi s-a restrictionat mie accesul, dar pe urma verificand am vazut ca este o problema mai grava...va multumim ca existati si pentru toate eforturile voastre ca noi sa avem un loc minunat
pupici nenumarati

Roxana Lilea,mama Mariei 3 ani si ceva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariagi spune:

bine a-ti revenit in viata mea!
mi-a fost tare dor de voi si eu am crezut ca administratorul nostru de retea mi-a interzis accesul.
multumesc Mirela,Florin pentru toate eforturile voastre

Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Bine ati revenit.
Felicitari Florin pt rezolvarea problemei.
A fost mai greu decat as fi crezut.
Cred ca am incercat in fiecare zi cam de 20 de ori sa accesez DC....

Jasmine
30 saptamani

Mergi la inceput