Mamici de mai-iunie 2005

Mamici de mai-iunie 2005 | Autor: mstroie

Link direct la acest mesaj

Buna ziua! Voi fi mamica de mai-iunie 2005.
Mai sunt fete care au aflat de curand ca vor fi mamici? Haideti va astept sa discutam la acest subiect.

Mari5+ sapt., UM 4.08

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

Buna, buna.

Sunt si ma bucur sa citesc de tine. Si eu sunt o mamica de mai 2005. DPN 14 mai 2005, UM 9.08.

Ai fost deja la medic? Ai greturi deja?

Eu am pierdut programarea de ieri si merg lunea viitoare. In mod surprinzator nu am nici un fel de greturi, doar o oboseala mai accentuata. Ma intreb daca sa nu ma ingrijorez, pt ca sarcina trecuta mi-a fost f rau. Doar ca nu-mi mai amintesc exact de cand.

Deci, tu ce faci? Povesteste-mi de tine.

lina, cu Alina (2 ani) si BB la purtator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

E a treia oara cand incerc sa postez aici Daca nici acum nu merge nu stiu ce sa fac!
Sa fiu mai scurta ca datile trecute: Andreea, 26 ani, prima sarcina, imi pare bine sa va cunosc!

Andreea
Life it's like a box of chocolates. You never know what you gonna get!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micorint spune:

Ia te uita! Cand am vrut sa deschid subiectul, nu mergea serverul... Si acum au aparut deja 3 mamici! hop si eu a 4a: UM= 05 aug 2004, DPN=12 mai 2005 (asta dupa socotelile mele, ca la doctor inca n-am ajuns). Voi merge vineri si va voi spune mai multe. Deocamdata nu am nici un fel de simptome, poate doar ceva mai multa oboseala; n-ar fi ceva nou ca nici la prima sarcina nu am avut.
Androix, parca ne-am mai vazut pe la Montignac? Bun nenea Monti, am reusit sa dau jos toate cele 10 kg ramase si adunate dupa prima sarcina... acum, la a doua, sper sa fie mai usor, stiu deja principiile. Dar mai e pana atunci...

Va
Mihaela si Alex (2 ani si 3 luni)

Pozele noastre aici:
http://community.webshots.com/user/micorint

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstroie spune:

In sfarsit merge DC, am turbat zilele trecute cand nu a mers. Eu inca nici o greata, nici o oboseala, nici somn, nimic si ma lupt din greu cu lasatul de fumat, fffff greu.
Androix bravo, ai reusit, ma duc sa citesc la aspirante sa vad ce ai mai scris, ca asteptam sa faci testul in week-end.
Ma bucur ca se mareste gasca aici la mamici de mai-iunie.
Eu inca n-am fost la doctor, sper sa ajung saptamana viitoare, va dati seama fata la 26 de ani astept sa ma duca mama la doctor, ca eu habarn-am unde sa ma duc, nici nu stiu unde e spitalul.

Mari 6 sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

Ma bucur sa va vad atatea aici. Si ma bucur si sa vad ca nici voi nu aveti nu stiu ce simptome in afara de oboseala. Incepeam sa imi fac ganduri, desi nu am nici un motiv de fapt. Dar daca mi-a fost asa de rau data trecuta...

Sotul meu imi spune sa am grija ce imi doresc, ca odata ma pocneste. Si adevarul este ca nu e placut deloc.

Eu abia astept prima ecografie ca sa ii vad inima batand Si inca nici nu am fost la doctor...

O zi buna va doresc si bebelusi sanatosi.

lina, cu Alina (2 ani) si BB la purtator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

Felicitari fetelor!!!!! Va urez sa aveti o sarcina usoara!!!

21s

Ana Maria

Succes si s-auzim numai de bine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rachel owen spune:

Mari, bine, bine, BUCURIE, SARCINA, dar sa stim si noi!

MARI, CAROLINA, ANDREEA, MIHAELA, FELICITARI!!!

Era si cazul, ca deja pe al aspirante te cam sufocai, si nu dadea nici una semn ca ar vrea sa plece.

Va doresc la toate o sarcina usoara, fara probleme si greturi, si un bebe sanatos, frumos si cuminte!

Rici 19 sapt.

„Dumnezeu să te tină în palma mâinii Sale, iar îngerii să te îndrume mereu.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Buna, burtici!
Rachel multumim de felicitari si de urari si tu sa ai parte de o sarcina linistita in continuare!
Fetelor, azi la 3 merg la doctor si mor de nerabdare si emotie. Am vrut sa va intreb daca voi ati avut sau aveti dureri de burta. Eu am avut saptamana trecuta mai dese si acum vad ca s-au mai rarit niste dureri fulgeratoare de burta asa ca durerile de menstruatie dar mai ascutite. Am citi pe undeva ca ar fi perfect normale la inceputul sarcinii cand uterul se adapteaza la noua stare, dar cu toate astea sunt curioasa sa stiu daca ati avut si voi.
Mari, lasa fumatul ca si eu l-am lasat de cum am aflat. A fost conditia cu care mi-am dat eu mie voie sa ma reapuc de fumat acum 8 luni: ca fumez pana cand rama insarcinata si apoi le las definitiv. Singurul mod care functioneaza este sa le lasi dintr-o data. Bafta!
Mai povestim maine. Pupici

Andreea
Life it's like a box of chocolates. You never know what you gonna get!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstroie spune:

Rachel multumim pentru urari, sarcina usoara in continuare!
Androix eu inca n-am avut nici o durere de burta pana acum, sa ne spui maine ce a zis doctorul.
Cu tigarile ma lupt din greu, imi mai scapa cate una la 2 zile, nu mai mult, sper sa ajung in curand sa nu ma mai gandesc nici macar la 1 tigare din cand in cand.
Mari 6 sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sorina7 spune:

Buna fetelor !

in primul rand felicitari la toate si sanatate multa multa !
ma primit si pe mine ?
astazi am fost la doctor (UM 12.08) si a zis sa stau calma, sa nu iau nici o vitamnia, ca eu deja vroiam sa sar pe ele, si dupa 2 saptamani imi face poza daca vreau. Sa nu car greutati si sa nu fac efort si fara stres. Va zic astea sa stiti si voi, care inca nu ati fost la doctor.
niste dureri de burta am avut si eu, nu mari, pentru ca e a doua sarcina la mine. In schimb nu am greturi si dimineata la fel gandeam si eu, oare de ce nu am ?...de aceea am si intrat val vartej la doctor...Dar nu la toata lumea apar greturi, eu la prima sarcina nu am avut, decat imi era rau la anumite mirosuri.
Sorina

Mergi la inceput