Topul obiectelor inutile

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Masina de facut inghetata. Am cumparat-o, am facut cred ca de 2 ori si apoi a ramas uitata in dulap. Pina puneam la inghetat vasul, pina faceam compozitia, pina asteptam 30-40 minute cu doi copii care intrebau din minut in minut "E GATA??????", pur si simplu m-am lipsit

Anamaria mama la Nick (6)& Alex (3)
http://mywebpage.netscape.com/Ocebine/Nick+Dulce.jpg
http://mywebpage.netscape.com/Ocebine/Alex+telefon.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aschiutza spune:

Azi am vazut intr-o reclama un aparat electronic de taiat ceapa. Inutil e serviciul de portelan scump pe care il primesti si nu ai niciodat curaj/sau ocazia sa il folosesti, mai ales supiera si vasul pt sos...:). Bibelourile primite de la prieteni sau familie si pe care nu le poti piti si trebuie sa le expui pe undeva. Teancul de reviste pe care nu ma indur sa le arunc, pe principiul ca ma voi mai uita prin ele, desi imi cumpar la 2 saptamini alta. Carti pe care le-ai cumparat , care nu ti-au placut dar nu te induri sa le dai. Daca stau bine si mai gindesc cite lucruri inutile ma inconjoara, dar imi lipseste forta de a ma desparti de ele, ma apuca groaza!

"Binecuvintat sa fie deci/ ca traiesc si ca ma duc spre moarte" Esenin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucami spune:

Fel de fel de lingurite (de fructe, de ceai,de inghetata, de cafea, de tort)si in final , cand mananc prajituri o iau pe care o fi , la nimereala. Apoi plantele artificiale care nu invioreaza cu nimic atmosfera, ba chiar ii da un aer de prost gust. Apoi servetelele acelea pe care puteai sa le speli-doamne ce oroare! Apoi fetele de masa din plastic-chestie de doi bani si care imi da o stare de grata in momentul in care o ating . Si cate nu mai sunt!! Cand o sa imi aduc aminte o sa mai continui lista

Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Julie spune:

Pixul "imponderabil".
Pastilele Nicorette.
Pila de unghii de tip polizor :P.
Lipiciul pt. unghii rupte (costa de te rupe si tot mai bun e scotch-ul sau super-glue-ul :P).
Papucii de casa pt. slabit :P

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

quote:
Originally posted by Julie

Pila de unghii de tip polizor :P.

aia era!!!!!!!!!!!!!!

L’amore che move il sole e l’altre stelle. Dante
Iubirea misca soarele si celelate stele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yasmin spune:

cand am vazut topicul, mi-a si venit in minte dispozitivul meu nustiucetronic de facut manichiura, cumparat de sotul meu. folosit o data, din politete

http://community.webshots.com/user/yasmintarakci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirod spune:

quote:
Originally posted by gen68

macrameurile si bibelourile, cah.
au fost chinul copilariei mele, cand ma punea mama sa sterg praful si trebuia sa dau toate jos si apoi sa le pun la loc.

Si sa nu care cumva sa spargi ciocirlia verde cu dungi galbene primita de la matusa sau sa nu apretezi macrameul lucrat dupa modelul de la cumnata...

DORIS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns country girl spune:

quote:
Originally posted by sirod

quote:
Originally posted by gen68

macrameurile si bibelourile, cah.
au fost chinul copilariei mele, cand ma punea mama sa sterg praful si trebuia sa dau toate jos si apoi sa le pun la loc.

Si sa nu care cumva sa spargi ciocirlia verde cu dungi galbene primita de la matusa sau sa nu apretezi macrameul lucrat dupa modelul de la cumnata...

DORIS

Eu de mica am fost mai radicala! Stergeam praful cu maare placere si profitam de fiecare data de ocazie pentru a scapa familia de prezenta dezagreabila a cate unei balerine de portelan
Nu-sh cum se facea dar intodeauna imi "alunecau" din mana tocmai ororile carora le pusesem gand rau? s-a prins mama la un moment dat si mi-a sters de pe "fisa postului" desprafuirea vitrinelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns country girl spune:

In topul meu de inutilitati intra in devalmasie: seturi de manichiura cumparate cu gandul sa ma fac si eu odata si odata "doamna", farduri care nu vad niciodata fata mea, "divaisuri" de bucatareala - care nu e tocmai playgroundul meu preferat -, tzoale cumparate la depresie mare si cele generate de tot felul de tentative de a incepe vreo activitate recreativa in vadita contradictie cu aptitudinile mele si timpul liber disponibil...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leah spune:

am ras pentru prima oara azi citind postarile voastre, mai ales a lui Country Girl. Intr-adevar si eu am tzoale nepurtate de secole, pe care nu ma indur sa le arunc (mai nou am luat o decizie drastica si am daruit pentru sinistrati o sacosa cu haine, bune, dar pe care nu le mai purtam, ca nu ma mai incapeau ). Nu mai vorbesc de zecile de castronashe si alte alea de prin bucatarie, plus o colectie de condimente pe care le folosesc o data la 2 ani, plus un sac de cosmetice, care se inmultesc in fiecare luna, desi imi jur ca nu mai fac, nu mai zic de un asa zis aparat de masaj, comandat de mama acum cativa ani si care oricum nu e bune de nimic, trusa de manichiura pe care s-a asezat praful, cestile de cafea care stau degeaba, ca eu nu beau cafea si nici nu prea vine nimeni la mine care sa bea cafea. Si as mai putea continua la nesfarsit, dar mai las si pe altcineva!
La mine problema e ca din cand in cand ma mai apuca un dor de a arunca cate ceva (de obicei dupa ce citesc un articol de Feng Shui care zice ca multe lucruri vechi in casa acumuleaza energia negativa) si caut cu incapatanare ceva prin casa sa arunc.

Mergi la inceput