Topul obiectelor inutile

Topul obiectelor inutile | Autor: Andrada

Link direct la acest mesaj

Ieri am fost la un magazin sa iau un cadou pentru un prieten si vinzatorul se dadea pe spate sa ma faca sa cumpar un termometru digital care se aseaza linga gratar si te anuntza pe diferite voci cind e friptura aproape gata (chiar asa striga: almooooost reeeeaaaady!!) sau gata (readyyyyyyyyy!) si iti arata si grafice de temperatura parol!!!

Dar premiul de inutilitate crasa revine urmatoarelor: rama electronica de poze (apesi doar pe buton si schimba poza) 300 de dolari la egalitate cu casti fonice de reducere a zgomotului 150 de dolari.
A

L’amore che move il sole e l’altre stelle. Dante
Iubirea misca soarele si celelate stele

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Julie spune:

Peria de par cu "ioni" si periuta de dinti... tot cu "ioni"
Aparatul de "ajustat" parul de pe trupul berbatilor
Si... cand imi mai amintesc, mai scriu
J.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia spune:

quote:
Originally posted by Julie

Peria de par cu "ioni" si periuta de dinti... tot cu "ioni"
Aparatul de "ajustat" parul de pe trupul berbatilor
Si... cand imi mai amintesc, mai scriu
J.

mei,cu peria de par care elibereshte ioni nu-st de akord ca-i inutila.io am una dintr-acestea si o declar indiscutabel utila,ca-n zilele can' imi amintesc si-mi periez peru' cu ea,nu-s "arici".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

televizorul
bijuteriile
bibelourile
parlamentarii

Sinzi si David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gen68 spune:

macrameurile si bibelourile, cah.
au fost chinul copilariei mele, cand ma punea mama sa sterg praful si trebuia sa dau toate jos si apoi sa le pun la loc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirelam spune:

quote:
Originally posted by gen68

macrameurile si bibelourile, cah.
au fost chinul copilariei mele, cand ma punea mama sa sterg praful si trebuia sa dau toate jos si apoi sa le pun la loc.

Daaaaaaaaaaa
Exact. BIBELOURILE. COSMARUL MEU.
Si eu sunt disperata din cauza bibelorilor. Nu le suport. Eu stau in casa socrilor mei (ei s-au mutat la curte si ne-au lasat pe noi in apartament) si tot ce reprezinta mobila, bibelouri, mileuri, etc, sunt ale soacrei mele. Are mobila din aceea cu servante si vitrina si sunt toate pline de bibelouri, pahare, farfurii.
Intentionez sa le schimb, dar deocamdata nu am unde duce mobila asta.
Asa ca sunt nevoita sa suport toate bibelourile si sa am si grija sa nu le sparg cand fac curat.
E ingrozitor. Stiu ca, candva, au fost la moda dar eu nu inteleg la ce folosesc. Si cat a fost Andrei mic am fost disperata sa nu le sparga si stateam tot timpul stresata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana-oana spune:

aaaa ... aici stati de vorba cu o esperta:
tone de jucarii
tone de haine
tone de cutii de plastic cu capac (deh, voiajam mult)
tone de reviste
tone de prosoape (am sa le dau si copiilor si copiilor lor)
tone de lenjerie de pat (idem)
tone de creme, farduri, rujuri, oje - pe care nu le folosesc si asa cum le cumpar asa le arunc (in ultima vreme m-am mai relaxat cu treaba asta)
altele

pup iu,
Oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xenocid spune:

Andrada alea's "gadgeturi" :)

Da eu am vazut un tricou cu maneci scurte si cu gluga (un fel de maieu cu coate pe dos)

Stiu ca undeva exista o expozitie cu obiecte inutile asa... ca exercitiu de design. Nu'mi amintesc acum decat de o...tusiera concava :)

Cu stima,
Alin

*Ex astris, Scientia*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Pai aci e greul xenosule!
La inceput pare chiar folositoare o rama cu poze care se schimba...dar cind te gindesti..tusiera pe dos barem te face sa rizi
A

L’amore che move il sole e l’altre stelle. Dante
Iubirea misca soarele si celelate stele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela-roxana spune:

ana-oana pacat de "tone de creme, farduri, rujuri, oje - pe care nu le folosesc si asa cum le cumpar asa le arunc (in ultima vreme m-am mai relaxat cu treaba asta) "
de ce le arunci?Da-le la cineva ,poate le foloseste!

Roxi si bb Rares 9. april.2002
http://ca.f2.pg.photos.yahoo.com/saracutionela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BellaDonna spune:

BI-BE-LO-URILE
le urasc , tronau prin toata casa, cosmarul copilariei mele, tablourile ieftine pe carton- imitatie.
tone de hartii prin toata casa (ale sotului)
- mileurile mici

Mergi la inceput