Frica unei mame
Raspunsuri - Pagina 3
eLaura spune:
Multumesc, dragi mamici fricoase!
M-am mai linistit parca putin vazand ca nu-s singura, eu si frica mea nebuna!
'Sufar' de aceleasi temeri crunte cand vine vorba de Catamic! Uneori paroxismul meu ajunge la limita spunandu-mi "asta e! i se intampla ceva, mor si eu si nu mai stiu de nimic!!!" Ba inca imi recunosc si ca "de ce ti-e frica, nu scapi!" si doar atunci ma temperez cumva...
Dar chiar mi-e teama ca mi-ar putea fi rapit, ranit sau atins de rau in orice fel si-as da orice pe lumea asta sa am puterea sa-l apar in fata a tot si toate relele de pe Pamant!! Stiu insa ca acolo sus am un aliat puternic, invincibil in care cred toata forta! Doamne, iti multumesc pentru copilul meu! Doamne, Dumnezeul meu, apara-ne copiii! Sfanta Fecioara, stai aproape de puii nostri si ni-i fereste de rau!
Laura, mama lui Catamic
teo1970 spune:
mie mi-e frica de cutremurul anuntat pentru 2006
de cind cu totii ametiti aia care au tot prezis cutremure, astia de la Inst. pamintului (sau cum se cheama) au afirmat ca in viitorul apropiat ar fi normal sa mai fie un cutremur ceva mai puternic (adica peste 7 grd pe Richter) si ca asta s-ar putea intimpla prin 2006
am 2 copii si ma ingrozesc uneori ca as putea fi pusa in situatia sa aleg intre ei ...

lacri spune:
vad ca nu sunt singura care multa vreme dupa ce a venit Fabian pe lume ma trezeam si ma apropiam de el speriata sa vad daca mai respira;ma ingrozea gandul acesta ca as putea sa ma apropii de el iar el sa nu mai respire;apoi cand Fabian avea vreo 2 luni am vazut la stiri un reportaj despre o fetita de 3 ani ce avea cancer.......nu am dormit in noaptea respectiva ci am plans si incercam sa nu ma gandesc cum as putea eu sa rezist intr-o astfel de situatie........nu ma vad in stare.
sunt multe care ma ingrozesc,mai ales cand vad cata rautate exista in lumea aceasta.
si de ce imi mai este mie foarte frica : de droguri.
Fabian si mami Lacramioara
sinzi_ana spune:
In cazul nostru, frica a tinut destul de putin, cateva zile...
In prima noapte impreuna, la spital, aveam impresia ca trebuie supravegheat tot timpul, (ochii pe copil ca pe butelie) sa nu plece la plimbare...
, si pentru ca eu eram epuizata il tot imbranceam pe sotul meu, care ramasese peste noapte cu noi, sa nu adoarma sa fie cu ochii numai pe bebe, care dormea dus...
Dupa cateva nopti de veghe, am ajuns la concluzia ca suntem cam tampiti...si morti de somn si am renuntat...
Acum David are 19 luni...si sunt mai relaxata, cu cat ii dai mai multa independenta si ai mai multa incredere in el, cu atat copilul e mai relaxat, mai sigur in fortele lui si mai fericit...
Sinzi si David
descintec spune:
e jale. Cercetatorii spun ca daca va e frica, aveti probleme cu IQ
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31941
D.
Ramba spune:
Mie cel mai frica imi este, de cand s-a nascut Daria, sa nu o gasesc dimineata moarta in pat (mia fost foarte greu sa scriu asta
).
Si mi-e frica si de perioada adolescentei, care este departe de altfel.
Nu cred ca avem probleme cu IQ-ul.
polux spune:
Nici eu nu cred ca aveti avem probleme cu IQ, sau poate avem, e prea mare si gandim prea mult. Ultimul test de IQ facut mii-a adus un scor de 140, high, very high, dar asta nu ma scuteste de "frici". Ultima data era sa-i sar sotului in cap, cand eram amandoi la supermarket, cu fica noastra de 2 luni, si el a lasat carutul cu fetita la 2(doi)metri de noi, ca sa poata sa ma ajute pe mine cu bagajele(era o linie de autoservire, unde iti treci singur produsele deasupra cititorului de coduri de bare si platesti singur, etc).Cand l-am vazut ca se indreapta spre mine am sarit ca un vultur pe el, sa nu lase fata singura, ca poate fi furata.
Si in primele zile si eu aveam mania de a ma uita la ea din 5 in minute ca sa ma asigur ca este okay, mai ales noaptea.
Asa ca nu va mai ganditi la nimic, e normal, doar suntem mamici si dragostea din inima noastra nu are IQ.
Va pup.
Liliana si
Adela
cici spune:
Crina, faci misto de noi astia mai speriati?
Pai acolo scrie ca "parintii se prostesc" nu "parintii mai fricosi se prostesc".
Asa ca........
cici
ciuf spune:
Mamicilor, temerile de abia au inceput si cred ca nu vor disparea niciodata.
Au aparut o data cu nasterea copilului si le vom cara toata viata. Sa fim sanatosi sa ne vedem copiii mari si fericiti, la casa lor.
De cand era mic Luca stateam cu ochii pe el ca nu care cumva sa-mi moara de SIDS, sa nu mi se inece cu mancare ca nu stiu ce as avea de facut, si cea mai pacatoasa e ca mi-e teama sa nu imi fure careva copilul din magazin. Asta e ca o nebunie ce ma tot urmareste si nu pot scapa de ea.
Cand o vedeam pe mama ingrijorata ca nu veneam la timp acasa imi zicea "numai mama sa nu fii". Si cat de mult o inteleg acum.
Obsesiile noastre sunt hranite si de ceea ce vedem la TV: filme cu pedofili, cu copii furati, cu impuscaturi in statiile de benzina, si cate ar mai fi de adaugat.
Incerc sa-mi spun ca traim intr-o lume curata, unde nimic rau nu se poate intampla, ca tot cee ce e dat la TV e numai fictiune. Si ca toti oamenii sunt buni si se ajuta reciproc. Incerc.
Numai bine,
Ciuf si Luca
http://community.webshots.com/user/ciufa
Eryka spune:
quote:Subscriu .Si eu incerc sa nu ma gandesc la toate relele pamantului ca altfel cred ca as lua-o razna.Cu toate ca imi mai trec prin cap cateodata tot felul de ganduri urate ,dar incerc mereu sa le dau la o parte ,este greu dar mai bine sa fiu optimista .
Originally posted by ciuf
Mamicilor, temerile de abia au inceput si cred ca nu vor disparea niciodata.
Au aparut o data cu nasterea copilului si le vom cara toata viata. Sa fim sanatosi sa ne vedem copiii mari si fericiti, la casa lor.
De cand era mic Luca stateam cu ochii pe el ca nu care cumva sa-mi moara de SIDS, sa nu mi se inece cu mancare ca nu stiu ce as avea de facut, si cea mai pacatoasa e ca mi-e teama sa nu imi fure careva copilul din magazin. Asta e ca o nebunie ce ma tot urmareste si nu pot scapa de ea.
Cand o vedeam pe mama ingrijorata ca nu veneam la timp acasa imi zicea "numai mama sa nu fii". Si cat de mult o inteleg acum.
Obsesiile noastre sunt hranite si de ceea ce vedem la TV: filme cu pedofili, cu copii furati, cu impuscaturi in statiile de benzina, si cate ar mai fi de adaugat.
Incerc sa-mi spun ca traim intr-o lume curata, unde nimic rau nu se poate intampla, ca tot cee ce e dat la TV e numai fictiune. Si ca toti oamenii sunt buni si se ajuta reciproc. Incerc.
Numai bine,
Ciuf si Luca
Poze cu Ayu - si - www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31632" target="_blank"> Povestea nasteriiEryka & bb Ayumi (03.iunie.2004)