De ce nu poate sa adoarma?

De ce nu poate sa adoarma? | Autor: Denisa

Link direct la acest mesaj

Buna dragelor.. si dragilor,
am o intrebare si nestiind cui sa ma adresez, am zis ca poate ati intalnit voi un astfel de caz.
Azi dimineata mi-am sunat o foarte buna prietena sa vad ce ii fac fetele si cum o mai duc. Imi zice mama ei ca e la spital ca are ceva probleme. O sun pe mobil si imi spune ca e la neuro pentru ca de vreo 5 saptamani nu poate sa doarma deloc. Zice ca sta in pat si nu poate sa adoarma. O apuca o stare de amorteala pe la 4-5 dimineata, dar atat.
A inceput sa fie inspaimantata de chestia asta. Acum incepe sa ameteasca si si o doara capul de oboseala.
Va rog sa imi spuneti daca ati intalnit un astfel de caz si ce e de facut.
Si-a facut analizele care sunt ok.
Acum ii face investigatii darnu au gasit nimic de o saptamana.

Va pup si va doresc numai bine,
Denisa

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns geut spune:

Spune-i sa incerce cu homeopatia, sigur o sa se amelioreze problema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisa spune:

Mersi, stii ceva medicamente ce o pot ajuta? A incercat si somnifere dar ... nimic. Iti dai seama ca devine foarte neplacut, incepe sa isi faca tot felul de griji.

Denisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sanca spune:

Mai Denisa,

eu zic sa-si ia o Saltea Serta .. sau sa incerce sa numere oi.
Aici e o reclama pentru o saltea Serta, cu o persoana care nu poate dormi, si tot numara oite. Dupa ce si-a luat salteaua Serta dormea pe duse.
Nu ar trebuii sa fac glume, dar numai gandindu-ma la ea saraca ma apuca cascatul.
Trebuie sa fie ceva pe sistem nervos daca nici somniferele nu o ajuta.

Sanatate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geut spune:

Denisa, imi pare rau, numai un medic homeopat poate sa-i prescrie ceva. Pot doar sa-ti dau adresa unui medic bun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Problema asta o are numai noaptea? In cursul zilei poate sa adoarma?

Mergi la inceput