Sus... in Scandinavia (8)
Raspunsuri - Pagina 13
Katarina spune:
Viiineeee fataaaaaaa! Si cu ea si pozili!Tam-taram-tam-tam
Bagati ochiu' acilea http://members.chello.se/adriansoproni/
Katarina spune:
Unele fotografii sunt mai intunecate,fotografu'-i vinovat
A trebuit de asemenea sa le mai micsorez olecutzica...
louisea spune:
quote:
Originally posted by Katarina
Viiineeee fataaaaaaa! Si cu ea si pozili!Tam-taram-tam-tam
Bagati ochiu' acilea http://members.chello.se/adriansoproni/

ce frumusei mai sunteti mai

si ce forbalist si Ilie ..
si de
vad ca nu ati dus lipsa.. asteptam si povestile..
lilanda spune:
Iote propunere aci la mine!!! Io sint gata gata sa termin prima zi dintr-un jurnal de chef si hai sa deschidem un subiect separat cu asta ca, doar fuse chef de chef. Ce spuneti???![]()
Katarino, saru'mina pentru poze.
Ilie inca sa reface la fel ca Amelie si Catalin. De altfel, a cazut mort de duminica dupa-amiaza si abia abia s-a trezit luni de dimineata sa iasa la una alta prin gradina, dupa care cornu'n perna si somn profund. Nici mincare nu i-a mai trebuit!!! Pai cred si io dupa ce a fost indopat ca ratele!!!![]()
pozulici
Adela99 spune:
Buna idee, lilanda!
Auzi la ea "Jurnal de chef"
Mai citisem io "Jurnal de emigrare" si alte jurnale, da' Jurnal de chef, asta da' idee
Katarina spune:
Da,da,da ..ca vreau sa-l parasc pe Ilie care-a ragait ca animalu' ala de-i zice porc!Si asta exact in nasu' meu!![]()
Adela99 spune:
quote:
Da,da,da ..ca vreau sa-l parasc pe Ilie care-a ragait ca animalu' ala de-i zice porc!Si asta exact in nasu' meu!
si inca dupa ce mancase mici si mirosea a usturoi
(de parca ar fi fost singurul)
Rayuela spune:
aaaa,sa va spun cit sint de toanta
..ma uitam la poze si vad io acolo sus ca scrie :CHEF..si stai si ma scarpin dupa ureke gindindu-ma profund..cine o fi Seful??Adicatalea ma gindeam in toate limbile pamintului,numa in dulcele grai romanesc,cum ca ar fi vorba de "romanescul" si dragutul cuvint"chef"..nu-mi trecea prin dibla...deh..ati vazut cu ochii vostri de ce am ajuns in halul asta![]()
![]()
Elena
si pisicutza Amelie
poze Amelie
Katarina spune:
quote:
Da,da,da ..ca vreau sa-l parasc pe Ilie care-a ragait ca animalu' ala de-i zice porc!Si asta exact in nasu' meu!
Iote dovada,Lilanda! Tocma' am zis de trei ori "da,da,da".Cre' ca danezu' tau m-a imitat pe mine