Clubul celor care S-AU LASAT de FUMAT

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oprietena spune:

MihaelaR, eu sunt alaturi de tine. Nu renunta!! Intr-o zi vei reusi! Si eu am cedat ispitei urat mirositoare si mi-a parut rau ca am fumat tigarea aia, a fost mai mult un gest reflex (semn ca nu-s vindecata pe deplin) decat "pofta de tigara". Incerc sa nu mai cedez.

Dena multumesc de sfat!O sa-l incerc si la sf saptamanii o sa imi daruiesc ceva.

Mirela si Bubulina 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

Ei bine, eu nu am reusit sa renunt la tigari asa cum mi-am propus, dar, stati asa ca exista si un dar, pana in decembrie va trebui sa renunt pentru ca am un motiv foarte, foarte bine intemeiat. Asa ca tineti-mi pumnii!!

Silvana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela-roxana spune:

Silvi,Mihaela voi insiva stiti cand este momentul sa renuntati!Aveti tot sprijinul nostru.Pana acum 44 de persoane ne-au impartasit din experienta renuntarii la fumat!
Este clar se poate trebuie doar sa alegeti momentul potrivit!
Se pare ca a-ti ramas singurele care se lupta cu renuntatul la fumat ,restul unde sunteti?
Dupa cum cred ca a-ti observat lista este actualizata!

Roxi si bb Rares 9. april.2002
http://ca.f2.pg.photos.yahoo.com/saracutionela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela-roxana spune:

Rog pe un moderator sa inchida acest subiect!Vreau sa deschid subiectul nr 2 pt a fii listuta pe prima pagina!
A ajuns la pagina 10 deja!
Va multzumesc!

Roxi si bb Rares 9. april.2002
http://ca.f2.pg.photos.yahoo.com/saracutionela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lily spune:

Greu e fara DC!

Poate subiectul ar trebui extins si la "Clubul celor care vor si incearca sa renunte la fumat".
Uite ca vorbim de dependenta ca de ceva rau, negativ, care ne face sclavi. Tigara/tutunul da dependenta.
Ani de zile cit am fumat nici nu ma gindeam sa renunt. Chiar daca stiam ca nu e benefic pt organism, pt plamini-stomac-ten etc. tot nu ma convingea nimic. Stiam si ca fumatul te ajuta in cura de slabire si deoarece tineam cure de slabire, consideram ca tigarile ma ajuta sa slabesc mai repede.
Cind am inceput sa constientizez-cred ca asta e cuvintul, ca tigarile imi fac rau, am cumparat guma de mestecat, pt a nu minca multe dulciuri care imi plac enorm.
Guma de mestecat imi dadea o preocupare, avea un gust, o aroma placuta , iar guma sa fie de buna calitate.
E bine in perioada in care vrei sa renunti la fumat sa faci miscare in aer liber, sa respiri cit mai mult aer proaspat. Te ajuta sa elimini toxinele din organsim , sa iti umpli plaminii de aer curat si sa devii stapin(a) pe tine.
Cind ai un anturaj care fumeaza, evita sa stai cind se fumeaza. Ca si in cura de slabire, e suficient sa vezi pe cineva mincind cu pofta o prajitura, o ciocolata si imediat vrei si tu ceva dulce, ceva bun sa rontai. Si cu tigarile se intimpla cam la fel.

Poate nu reusesti de prima data sa renunti, dar gindul tau sa fie la sanatatea ta si la eliberarea de acest obicei care e si costisitor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauditza spune:

Sunt Claudia si am fumat 10 ani. Dupa Paste, anul acesta m-am hotarat sa ma las de fumat si am facut-o asa, fara menajamente! Nu cu portia- azi fumez mai putin, maine si mai putin, nu! Am decis ca nu mai fumez. Un alt factor important pentru mine a fost sa nu tin minte exact data cand nu am mai fumat. Am impresia ca daca stii exact ziua, te gandesti la tigari si le ai mai mult in memorie..Sotul meu fumeaza in continuare, dar ma lauda tuturor si e fericit pentru mine. Am reusit sa fac cel mai mare exercitiu de vointa posibil, sa imi doresc atat de mult sa nu mai fumez incat sa o fac fara sa ma uit inapoi. Acum nu ma mai consider fumatoare, m-am ingrasat cateva kg- vreo 5- iar cel mai greu moment a fost cand au aparut Kent menthol si eu nu mai fumam de putin timp, iar inainte tigarile mele erau LM menthol. Asta e! NU voi sti niciodata ce gust au, iar iubitul meu sot fumeaza in fata mea fara mila aceste tigari! Nu consider ca merit laude prea mari, ca doar mi-am facut mie un serviciu si buzunarului familiei in acelasi timp, dar e asa de bine cand vad ca observa cineva din vechii prieteni si ma lauda si pe mine... Sunt fericita asa, mai plinuta un pic, dar cu mai multa pofta de viata, iar pe cei ce au reusit acest lucru ii felicit din toata inima, este un pas important, foarte greu de realizat , trebuie sa vrei cu toata fiinta ta sa il faci, iar odata facut e cu siguranta o mare realizare!!!
Va pup si va multumesc ca sunteti puternici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buburutza spune:

Eu am aproape 37 de ani si am fumat de la 15 pana la 35 de ani....regret.
Sper sa mai fumez este cea mai mare prostie iar celui care ii datorez faptul ca nu mai fumez este prietenul meu care a luptat alaturi de mine imotriva viciului.

Mergi la inceput