Mamici de ianuarie-februarie 2005(31)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Buna dimineata! Va doresc o saptamana cat mai placuta si cat mai "miscatoare".

Galaxy, sa va traiasca baietelul si sa va bucurati de el asa cum trebuie!

Coca, ma bucur ca te aud si pe tine, in sfarsit, ca a miscat. Intr-adevar, este un sentiment unic. Eu am visat azi-noapte ca am nascut si ca mi-am tinut puiul in brate, i-am dat sa suga de la san...Of, parca mi s-a facut mai frica de nastere, dar nici nu mai am rabdare.

Va pup!

oana si bebitza din burtica (23s)
"Si maine mai este o zi..."
http://community.webshots.com/user/oanacretu..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonadinca spune:

Rachel, multa sanatate!

Ingeras, ne dai mai multe detalii despre magazinele de unde ai achizitionat accesoriile Biancai?

Ne-am hotarat si noi, aproape, asupra numelui: Theodora (sigur, pentru ca inseamna "dar de la Dumnezeu") si s-ar putea si Olga (prietena mea din fac., cea mai frumoasa fata pe care am cunoscut-o).

Galaxy, felicitari pentru baietel!

Lali, eu mi-am facut programare la dr. Poiana, la eco., dar habar nu am cum sa ajung acolo...

Crinuta????

pupici

simona, 19+ sapt.
dr. Radoi, Municipal, CEZARIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingerasu spune:

Pai hai sa va dau mai multe amanunte despre unde am alergat eu in astea 2 zile si ce am gasit (sper sa nu fie considerata reclama la firme ca o sa dau si preturi si nume).
Mai intai de toate sa va spun pe unde am fost. Am inceput cu Loris Company (bd. Decebal), Happy Baby (bd. Dacia), Chicco (langa Ateneul roman), Prisma, Orhideea, Carrefour Militari, Piciul, Sir Militari, Aziz (Orizont) si Cora - sper sa nu fi omis vreun magazin ca prin cate am fost nici nu le mai tin minte pe toate.
Pana la urma ne-am hotarat la un patut pliabil ca Bia noastra o sa fie plimbareata si acesta este cel mai bun. Patul l-am gasit in Carrefour Militari la 4 mil lei de la firma Graco Contour Bassinet si are 2 nivele, tapan de tot, materialele sunt detasabile si pot fi spalate, cu salteluta inclusa. Fata de alte patuturi pe care le-am vazut asta mi s-a parut cel mai serios si mai rezistent si continea si kitul inaltator si salteaua (cele de la Cam trebuiesc achizitionate separat) care este destul de grosuta si nu mai necesita cumpararea unei alte saltele de iarba.
Tot de aici am luat si un marsupiu Chicco Go cu 1 mil lei (fata de 1.5 mil in oras).
Din Cora am luat un scaun auto si carutul de la Loris. In cadrul halei mari am vazut patuturi de la Cam la vreo 3-4 mil lei dar nu aveam salteaua si inaltatorul inclus. Carucioare aveau cateva dar uratele si ciudate (de la Cam combi tris era vreo 14.5 mil lei) iar fotolii auto gaseai la 4.5 mil lei, marca buna CAM si Neonato dar tapiteria era urata. Asa ca m-am dus la un magazin de la intrare Loris Company unde aveau o gramada de dracovenii pt bebelusi si unele erau chiar la oferta. Eu am achizitionat un scaun auto Neonato Monza cu ursuleti care poate fi folosit pana la varsta de 4 ani si am dat 4.5 mil lei (cat cele din cadrul magazinului). Atentie, ca scaunele auto gen cos pe care le puteti gasi in seturile de carucioare gen 3 in 1 nu pot fi folosite decat pana la 8 luni si apoi trebuie sa ii cumparati unul gen scaun. Cel scaun pe care l-am luat eu poate sta drept sau poate fi inclinat astfel incat bb sa stea in pozitie de dormit (adica cos).
Aici am gasit si un carucior Graco la 9.7 mil lei (dar puteti sa-l gasiti direct de la magazinul Graco cu 9 mil lei - eu una nu am stiut decat dupa ce am vazut siteul lor) care este sport dar spatarul are 4 pozitii de inclinare si poate fi inclinat si sa stea ca intr-un landou, are copertina de iarna si o paturica groasa care se prinde in capse pt iarna, bb are suport pt pahar si mancarica etc. Carutul se poate plia si strange si actionat dintr-un buton de la maner, are frane pe spate, pe fata rotile pot fi blocate ca sa mergeti in linie dreapta sau deblocate ca sa le intoarceti si sa virati,roti solide, cadrul este foarte solid, are cosulet sub scaunul copilului, mama are si ea un suport pe pahare si mancarica, capotina este groasa si este si aceasta pliabila,are aparatoare in parti din material ca sa nu intre frig la copil la cap, pentru picioare are o husa groasa pt iarna care este flausata si tine cald la picioruse - cam astea ar fi calitatile caruciorului.
Mie mi-a placut foarte mult pentru ca poate fi folosit si pe post de landou si sport si este utilizabil si iarna. Atentie ca landoul il utilizati doar pana la 6 luni apoi nu mai aveti nevoie de el. Carucioarele 3 in 1 au caruciorul sport dar este de vara - adica copertina este ca o "palarioara" deci nu protejeaza de vant, soare, ploaie etc si iarna viitoare cand copilul o sa aibe 1 an si o sa-l scaoteti afara cu caruciorul o sa stea in frig. Asa ca am ales unul care sa cuprinda si landou si sport dar de iarna pe ca noi o sa scoatem copii cu cel sport si iarna nu doar vara.
Iar scaunul auto v-am spus ca am luat gen scaun nu cel cos ca sa nu mai fie nevoie mai incolo sa mai luam altul.
Bine, ca pe langa astea am cumparat si de la Z niste body-uri de toata frumusetea din bumbac mai gros pt iarna si 2 costumase si carusel muzical si tot felul de zornaitoare si jucarii melodioase pt carucior si patut.
Asa ca mi-a ramas sa mai cumpar doar masa de infasat si lucurri marunte (cosmetice, set cearceafuri, plapumioara, prosoape). Cam astea ar fi. Daca mai vreti sa ma intrebati si alte amanunte va dau ca nu stiu cat de coerenta am fost sa scriu atatea intr-un mesaj.
Oricum alergatura este mare si mai bine sa o faceti din timp ca sa aveti de unde alege.

Va pup pe toate si va urez "cumparaturi" cat mai fructuase.

"ingerasele" 23+ saptamani DPN 31.12.04
Dr. Ion Ionut - Giulesti
http://photos.yahoo.com/simiongabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vanto spune:

Felicitari Galaxy ptr. baiat. Doamne ce de baieti!!!
Am 19+ si nu mi-a miscat. Sa-mi fac probleme????
Citesc aici si majoritatea care au ca mine (sapt.) le-a miscat.
Helllllllllppppppp!!
Ce fac???

tonela
Dr. Visan - Caritas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galaxy spune:

Mersi pentru felicitari.

Vanto, nu-ti fa probleme, cateodata se simte abia in saptamana 22. Deci mai ai timp sa-ti simti copilul.

io si un baiatel (intr-un burtic de 20+ saptamani)

"Children have never been very good at listening to their elders, but they have never failed to imitate them."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cocolino spune:

Wow... Ingeras, dar ce de treaba ati avut in week-end... Unde este Mag Gracco??

Coca 20 saptamani si dragalas - Dr. Ion Ionut - Giulesti
http://community.webshots.com/user/cocolino131

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adita spune:

Eu am vazut scaunel auto neonato monza, cum spunea Ingerasu, dar un pic mai ieftin, la 4.150.000. Ma gandesc ca ar trebui sa scriem toate ce si pe unde am vazut,ca sunt mai multe sanse sa gasim acelasi lucru dar la preturi diferite.

Mergi la inceput

Coca cei de la Graco au si site (www. .ro) si afli acolo si despre magazine, cred ca cel mai apropiat de tine este cel din Drumul Taberei 82 si au si preturile acolo. Patutul Contour Bassinet eu insa l-am cumparat mai ieftin din Carrefour Militari fata de cel de pe site si sa stii ca am vazut si din cel care vroiai tu, cu masa infasat+vibratii+lampa de veghe care era la oferta dar mi s-a parut mai uratel, cred ca era pe negru - care mie nu imi place, si este mai mic decat cel Contour (105 cm fata de 120 cm).
Caruciorul Quattro Tour este mai ieftin pe site, noi l-am luat din magazin ca ne saturasem sa tot alergam si am zic ca pt 1 mil nu ne mai obosim. Mie mi s-a parut cel mai rezistent fata de cele de la Chicco, Inglesina, Cam si plus de asta il pot transforma in landou, apoi in sport pe care il pot folosi si iarna aparand copilul si la cap si in parti si la picioruse.
Poti sa te achizitionezi direct de pe site si sa-ti alegi si tesaturile care le vrei. Eu am avut norocul ca am gasit caruciorul si patutul in aceleasi culori si tesaturi (seashell) pe albastru.

Coca cand mai ajungi la Ion? Eu merg azi sa vad ce mai imi recomanda.

Dr. Ion Ionut - Giulesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ixxi spune:

Fetelor, voi aveti cumva o lista cat de cat completa a trusoului noului nascut? AM tot cautat dar nu prea gasesc ceva in acest sens. As vrea o listuta cu ce ar trebui sa avem deja cumparat la venirea puiului pe lume. Nu ma refer neaparat de lucrurile mari pat, carut, cadita.... ci la hainute: cate pieptarase, pantalonasi, salopetele....

ixxi si piersicuta 17+
dr Calaras

Mergi la inceput

Ixxi cred ca cel mai bine la aceasta intrebare ti-ar putea raspunde Adita ca ea este mamica si stie cam ce iti trebuie.
Eu am o lista dar nu stiu cat de completa este, poate vine ea si mai completeaza.

Hainute :
- 7-8 bodyuri cu maneca lunga (pt ca o sa fie iarna)
- 2 bodyuri cu maneca scurta
- 4-5 pantalonasi
- 2-3 salopete (strampler)
- 2-3 costumase (jacheta cu pantaloni)
- 4 bluze/pieptarse care se incheie cu ata si care le pui peste hainute ca sa nu ii gurga saliva din gurita
- 2 perechi botosei
- 2 perechi manusi
- 2-3 caciulite
- 2 salopete din fas flausate pe interior.

Pe langa astea iti mai trebuie prosoape cu gluga, prosoape obisnuite, cosmetice, forfecuta de unghii, perie si pieptan, termometru, aspirator nazal, bavetele etc.
Pentru patut iti mai trebuie 2-3 seturi de cearceaf. scutece din finet care sa le pui peste sa nu iti murdareasca cerceaful, o plapumioara si o paturica sau, daca nu ii cumperi din acestea (am inteles ca poate da din picioruse si se poate dezveli) ii poti lua niste saci de dormit.
Daca imi mai aduc aminte iti mai comletez lista.

Dr. Ion Ionut - Giulesti

Mergi la inceput