Mamici de ianuarie-februarie 2005(31)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Adita, eu o sun in 13 septembrie (atunci vine din concediu) si dupa aceasta data incep cursurile. Te tin la curent sau daca vrei da-mi PM si iti dau numerele de telefon sa o suni chiar tu.

Fetelor, am fost ieri la o nunta, nu credeam ca voi rezista, imi imaginam ca voi merge pana acolo si la prima contractie, NoSpa si fuga inapoi acasa. Nu am avut nimic, se pare ca voinicului meu i-a placut si am stat pana la 2:30 noaptea. Am dansat o gramada...nu imi vine sa cred! Cred ca sunt asa de incantata dupa eco la care am aflat ca totul e OK, ca nu mai am nimic...mi-au trecut si contractiile ! Bine ca nu erau multe si toate au fost cand stateam pe spate in pat, deci cred ca pozitia era de vina.

Lali si licuriciul ei 22+
Dr. Anca, Municipal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adita spune:

Lali, mi-ar placea sa merg cand mergeti mai multe, sa va cunosc si eu, macar pe cateva fata catre fata. asa ca anuntati-ma si pe mine cand mergeti, sa pot veni si eu.
Eu abia mai tarziu am observat pe tabelul nostru ca e trecuta DPN, asa ca va rog sa adaugati si la mine 22.01. multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corneliaa spune:

Fetelor,

Ati avut careva probleme cu rosu in gat, sau ati auzit pe cineva cu asa ceva in sarcina? Cum le-ati tratat? Ca de medicamente nu vreau sa ma ating, dar nici sa fac infectie parca n-as vrea sa ajung. Asa ca please Help meeeeeeeeee!!!!!!

(19 sapt.+)

Cornelia si bebe-strumf
http://community.webshots.com/user/corneliaa100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adita spune:

Mie imi facea foarte bine daca taiam 2-3 felii grosute de lamaie, le taiam bucatele, le puneam intr-o cana peste care adaugam miere, le pisam putin cu lingurita pana isi lasau zeama si apoi turnam apa fierbinte si beam cateva cani de-astea pe zi. Multa sanatate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amary19 spune:

Hello!

Cornelia incearca cu multa miere si lamiie!

Eu cum simt ca incepe sa ma piste un pic gitul iau miere (1-2 lingurite) si apoi nu beau si maninc nimic cam un sfert de ora.

Dar poti sa faci combinatia cu lamiie!
Adica pui pe niste feliute da lamiie niste miere si apoi le iei. Nu este neaparat necesar sa le inghiti, ci doar sa le sugi.
La mine are efect.
Sper sa te ajute.

amary
Dr. Ion Ionut - Giulesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vanto spune:

Buna burticii, o saptamana cat mai buna.
Rachel, multa sanatate.
Corneliaa incearca cum spun fetele cu miere si lamaie, vitamina C, ceai de tei. Eu am fost un pic racita si asta mi-a recomandat medicul.
Corneliaa ai 19 sapt. de cat ti-a venit menstruatia ultima oara? Asa ai calculat?
+

tonela
Dr. Visan - Caritas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Candy spune:

Bine v-am regasit, burtici!
M-am intos si eu din concediu, am fost 3 sapt. in Bavaria, la niste prieteni, ai mei au fost socati sa constate cat de mult mi-a crescut burtica in intervalul asta, era sa faca soc in aeroport! Puiutzul meu a miscat prima data chiar in seara in care am ajuns, de fapt am simtit eu si inainte ceva "activitate", dar nu am fost sigura daca sunt miscari sau altceva, parca imi simteam pulsul sau un muschi care se zbate in burta.
Oricum, mami nu s-a intosc cu mana goala din Germania, am luat carucior, buggy, saculet de dormit si de picioare si o gramada de lucrusoare dragute.
Eu sunt programata la eco abia in 13 sept, dr. meu e in concediu, asa ca tot atunci sper sa-mi spuna si sexul.
Am vazut ca ati scris o gramada, unde mai pot gasi subiectele vechi sa vad ce s-a mai discutat pe aici?

Pupici,
Candy si gamalia de 19 sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Megg spune:

Buna fetelor,

Si eu m-am intors din concediu de o saptamana, dar n-am prea avut timp sa mai intru pe-aici.
A fost f. frumos, am mers ceva si cu masina si pe jos, n-am avut probleme, decat o data la intoarcere, dar nu chiar grav, totusi. Ma luase durerea de burtica (probabil de la oboseala) si m-am speriat asa de tare ca m-a apucat un tremur nervos, de nu-mi puteam linisti muschii de la picioare. Era s-o sun pe dr. al 3 noaptea! Dar am luat 1 No Spa si m-am linistit. Chiar a fost singura data cand am luat.
Sunt deprimata ca nu ma mai incap nici hainele astea, diseara trebuie neaparat sa caut ceva.

pupici.

Megg si bb 19+
Dr. Ina Moldovan - Municipal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

buna fetele,

Rachel, sa te ajute Dumnezeu sa mergi cu sarcina pina la capat! sa ai un bb sanatos ca greutatile le uiti dupa! Doamne ajuta!

ingerasu, sa-mi dai nr. tau de fax sa-ti trimit tabelul cu preturile de la AC, ok? te astept

fetele, eu nu m-am simtit bine deloc ieri!... stind intinsa in pat cind m-am intors pe partea stinga am simtit deodata palpitatii (simteam clar cum imi tremura ceva tare in zona inimii, de fapt ea era)... m-am ridicat din pat si am simtit o ameteala puternica cind sa incep sa merg... m-am speriat, i-am spus sotului ca nu ma simt bine... si am mers repejor la un prieten linga noi (are tensiometru)sa-mi iau tensiunea. eu de obicei aveam constant 11 cu 7 iar aseara am avut 98 cu 54... deci era ceva clar diferit! si numai treptele pina la et. 1 cind le-am urcat am simtit ca lesin... ma rog, bine ca eram cu sotul ca daca as fi fost singura... a si zis el ca ce o sa fac daca la iarna se mai strica liftul si burta mare va trebui sa urc pina la 7 (et. la care stam noi)... am zis si eu ca sper sa nu se strice... ca altfel astept un vecin si-l rog sa ma impinga de la spate
e clar ca se petrec ceva schimbari in organismul meu, eu nu aveam asa ceva... nu avea ameteli si palpitatii... tre sa ajung sa vorbesc si cu medicul meu sa vad ce zice. ma gindeam sa-mi iau citeva zile CM sau sa-mi reduc programul la 4 zile /sapt. sa vad ce zice si dr. meu.
si mai sper eu sa-mi faca bine miscarea la AC, in fiecare joi.

daca aveti si alte sfaturi pt mine, va rog frumos!

multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingerasu spune:

Ne-am luat carucior, scaun auto, patut si hainute. Vreau sa va zic ca am cautat 2 zile de dimineata pana seara in toate en-grosurile si toate magazinele specializate in articole de bebelusi de mi-am rupt picioarele dar a meritat. Va zic sa va cumparati din timp toate lucrurile ca o sa innebunitit atunci, o sa va rupeti picioarele si abia daca o sa gasitit ceva.

Lali felicitari pentru baietel. Ma bucur ca sunteti amandoi sanatosi si ca esti optimista. Ma bucur pentru "cuscra" mea.
Lali eu am vorbit cu verisoara mea care merge la cursurile de respiratie si mi-a zis ca nu a fost deloc incantata, ca nu a predat decat vreo 2 tipuri de respiratie si ca tragea mereu de timp. Ea mi-a zis ca pentru 20 eur sedinta nu merita. Tu ai fost? Poate ne zici si noua impresia ta ca sa stim daca o sa ramanem la aerobic sau facem si orele de respiratie.

Rachel ma rog la Dumnezeu sa iti dea sanatate si tie si puiului tau, sa aiba grija de voi si sa va auzim cu vesti bune.

"ingerasele" 23+ saptamani DPN 31.12.04
Dr. Ion Ionut - Giulesti
http://photos.yahoo.com/simiongabriela

Mergi la inceput