Mamici de ianuarie-februarie 2005(31)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Si eu tot pe cale naturala vreau sa nasc, si nici nu ma gandesc sa fie fara epidurala.

oana si bebitza din burtica (23s)
"Si maine mai este o zi..."
http://community.webshots.com/user/oanacretu..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coraly spune:

Noua ne-a povestit o moasa tanara si simpatica, la cursul de gravide, ca nu este obligatoriu sa faci epidurala. Ea de exemplu, era ferm decisa sa nasca cu epidurala, dar in momentul respectiv a suportat asa de bine durerile incat nu a mai fost nevoie...

Coraly, 22+

Mergi la inceput

Eu nu cred ca as rezista ca moasa aceasta tanara si simpatica la durere. Problema la mine este ca sunt foarte sensibila si la cea mai mica durere fizica, si nu vreau sa ajung sa urlu de durere. Cez bine ar fi sa ajung sa nu simt durerea ca aceasta moasa...ar fi idealul pentru mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coraly spune:

Daca esti mai sensibila de obicei, atunci probabil nu ai suporta usor, dar sa stii ca asta numai in momentul ala poti constata. Oricum, exercitiile de respiratie si un psihic puternic te pot ajuta sa controlezi durerea mai bine, pt. ca se stie ca ea e amplificata de teama si lipsa de auto control.

Coraly, 22+

Mergi la inceput

Ai dreptate. Oricum o sa ma inscriu la cursurile preparatoare pentru nastere la spitalul la care voi naste si sper sa ma ajute, ca, adevarul este ca imi este frica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Fetele, am venit de la eco de la dr. Poiana si am o mandrete de baiat, SANATOS, si foarte zglobiu . Despre baiaile inimii erau atat de regulate incat si doctorul s-a mirat, 146 bpm de 4 sau de cinci ori le-a masurat. In rest totul normal si mai maricel cu 6 zile decat varsta calculata dupa UM. Dar sa vedeti ce i-a facut doctorului: pe langa faptul ca s-a miscat mereu, incat a inceput sa rada doctorul spunand ca il pacaleste l-a prins cu capul in jos si picioarele in sus si a vrut sa ii faca poza 4D la fetisoara...dar il incurca vezica mea care era plina. Se chinuie dr. ce se chinuie, in final ma trimite la ... revin eu in 2 minute si ii cauta din nou capsorul acolo jos.... si surpriza... bebita al meu era deja cu capul in sus, in zona buricului...dr.: "Unde ai fugit, mai, unde esti?" In final atata s-a jucat de-a v-ati ascunselea incat nu i-a putut face la mutrita. In schimb ne-a aratat cu lux de amanunte, stand cu piciorele desfacut si cu funduletul spre noi faptul ca este baietel bine dotat de i-a facut doctorul poza...
In rest super-dragut doctorul si asistenta, acum ma voi uita si eu pe CD, si sper ca pozele cu voinicul meu sa nu fie prea ...indecente si sa nu vi le pot arata...
Nu mai avea nici circulara de cordon si are 522 g.
Asa ca m-am linistit si eu...

Lali si licuriciul ei 22+
Dr. Anca, Municipal

Mergi la inceput

Lali, ma bucur pentru tinde din tot sufletul, sa-ti traiasca baietelul zglobiu! Cand ti-am zis ca vom face echipa la cat de jucausi sunt ai nostri...Ai patit la fel ca mine, se intorcea si se misca pe toate partile. Inca la mine a renuntat si mai m-a programat o data. Era transpirata dr de atata "alergat" dupa el.

Mergi la inceput

Fetelor am citit ce ati scris voi: si bebele meu se misca tare, azi dimineata am stat pe spate si mi s-a miscat burtica tare la loviturile lui bebe, de a vazut si taticul si s-a minunat.

Simona, hai si tu la exercitiile de respiratie, ca am inteles ca sunt multe lucruri care se invata acolo, inclusiv despre primele zile ca mamica. Si cred ca e bine intr-adevar sa discutam cu Vania din timp ca mai putem pune intrebari despre Municipal.

Ingerasu, nu va veni toata familia la mine la spital, pentru ca eu nu sunt din Bucuresti, momentan nu am aici decat pe sotul meu iar mama si tata doar vor veni atunci sa ma ajute si pentru ca sunt sarbatorile. Asa ca nici vorba de vizite multe... prietenii pe care ii am nu vor veni la spital, eventual acasa.

Crinuta, suna-ma, am intrebat-o pe soacra mea despre "flora mixta". Iti scriu de fapt si un PM.

Dr. Anca, Municipal

Mergi la inceput

Oana, multumesc ! Da, intr-adevar e super jucaus si mai ales imi place tare de el pentru ca are doua reprize pe zi, previzibile, una dimineata spre pranz si una seara, tin vreo 3 ore fiecare si am senzatia (sau imi place mie sa cred) ca noi doi comunicam. Adica daca simt ca are chef de joaca imi pun mana pe burtica, vorbesc frumos cu el si il rog sa dea cateva picioare si pentru taticul lui. Ii pun mana lui taticu repede pe burta si voinicul..da. Apoi asteapta din nou laudele mele si isi reia linistit programul. O data a sunat telefonul in timp ce noi ne jucam, destul de tare, chiar langa mine si s-a oprit, nu s-a mai miscat si dupa ce am raspuns si mi-a auzit vocea si-a reluat joaca... Ori e asa ori sunt eu paranoica in sensul bun al cuvantului...

Asa ca facem echipa de sportivi, si ii trimitem la olimpiada peste vreo 4, 5 editii !

Dr. Anca, Municipal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Fetelor, mi-a trimis Rachel sms. A fost la dr, e amenintata cu imimenta de avort. Acum e acasa deoarece a refuzat spitalizarea, si va roaga sa va rugati pt ea si pt bb.

pupici

Crinuta si bb din burtica 23 saptamani

Dr. Nayel, CFR2

Mergi la inceput