Mamici de ianuarie-februarie 2005(31)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amo2004 spune:

Salutare burtici!

Nu aveti probleme cu balonarea/gazele? Cateodata am crampe care nu-mi trec decat daca ma intind, ori la servici asta nu e posibil. A incercat vreuna din voi ceva medicament permis in sarcina care sa rezlve aceasta problema?

Va pup

Mona 21+ sapt, DPN 10 ian. 2004
Dr. Cruciat, Gine I, Cluj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonadinca spune:

Gassex si Sab Simplex(picaturi pentru bebelusi) iau eu aproape in fiecare zi. Dr. gastroe. mi le-a recomandat.

pupici

simona, 19+ sapt.
dr. Radoi, Municipal, CEZARIANA

Mergi la inceput

Merci, Simona!! Am sa incerc si eu ca asa nu se mai poate :)

Mona 22+ sapt, DPN 10 ian. 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rachel owen spune:

Buna fetelor!
Va multumesc pentru ca sunteti alaturi de mine.
Va pup!

Ps:am intrat in a18a sapt.

„Dumnezeu să te tină în palma mâinii Sale, iar îngerii să te îndrume mereu.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cocolino spune:

'Neata,
Cam33 ..La iminenta de avort, putea sa-ti dea lejer,Cm urgenta... Dar precum mai spuneam ,mai depinde si de bunavointa mediculu de familie...

Coca 20 saptamani si dragalas - Dr. Ion Ionut - Giulesti
http://community.webshots.com/user/cocolino131

Mergi la inceput

Mona, poti sa iei Sab Simplex pt adulti, sunt niste pastile mestecabile cu gust bun, mentolat. Poti mesteca si 2 odata, pt ca nu se asimileaza in sange si sa vezi atunci ce ragaieli si parturi faci.
Eu numai asa am scapat de gaze, si recunosc ca m-au chinuit mult, zi si noapte. Plangeam uneori noaptea pana la ora 2, cand adormeam de oboseala, din cauza durerilor pe care mi le cauza. Doamne, bine c-am scapat (de astea, ca dadui peste alte cele).

Mergi la inceput

Hai c-am mai scris asta undeva, dar vreau sa stiu daca la voi a functionat (la cele care va stiti sexul bebelusului deja de la ecograf).

Cica exista o formul care zice ca:
se aduna luna in care a fost conceput bebe cu nr. de ani impliniti ai mamicii si daca rezulta un nr. par atunci bb este fetita iar daca rezulta un nr. impar bb este baiat.

Dupa acest calcul eu ar trebui sa am un baietel.
calculati-va si voi daca vreti si ziceti-mi daca functioneaza. Mor de curiozitate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cam33 spune:

Salutare,

Coca multam de raspuns.

Rachel la mine nu functioneaza calculul, treb sa iasa baietel dar e fetita.

Camitzu & 21+

Mergi la inceput

Rici, multumesc, am sa incerc Sab Simplex-ul. In legatura cu calculul, la mine se potriveste: 30 (varsta) + 4 (luna conceperii)=34, deci numar par iar la eco a iesit fetita.
Tie iti doresc numai bine si sa scapi de probleme cat mai repede!

Mona 22+ sapt, DPN 10 ian. 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Rici, ma bucur ca esti bine si sper ca au trecut problemele.
La calcul, nu stiu ce sa zic, ca inca nu stiu ce este (desi instinctul meu zice ca ar fi fetita, pina la proba contrarie :), iar calculul la fel mi-ar zice.

eu acum am alta nedumerire, si le intreb pe fetele in stadiul in care sint eu sint in saptamina 18, de simbata intru in 19 (dupa cum zice site-ul si ingerasu incepe luna 5), iar la mine aproape ca nu se cunoaste nimic si nu am pus nici 100 de grame!! am echo morfo progr pe 13, dar incerc sa merg maine la filantropia sa incerc acolo, ca nu mai am rabdare! De vomitat vomit zilnic (de o saptamina doar dimineata) si asta ma face sa cred ca evolueaza. Dar si lumea imi spune ca parca mai grasa eram inainte (si asa este, in prima luna am slabit 3 kg cel putin si asa am ramas). Adevaruil e ca nici nu ma omor cu mincarea, maninc cam in sila, iar carnea ....

Crinuta, tu ai fost la Filantropia, unde anume este ecograful? sa nu bantui pe acolo, sau ma indruma cineva?
tui cum te mai simti?

Patricia

17

Mergi la inceput