Urat! Parcare gravide

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cleomax spune:

lauraT,

syracuse vorbeste despre situatia din atlanta, e alta lume aici, mai calma, mai primitoare si mai calda decat in nord. normal ca sunt si destule exceptii, dar in principiu ce spune e perfect adevarat si trait si de mine.
in alta ordine de idei, locurile alea libere sunt chiar lasate in pace, lumea e foarte vigilenta si nu de putine ori am fost martora cand au incercat unii smecheri sa parcheze si au fost admonestati de trecatori (inclusiv yours truly) pana s-au mutat. e adevarat ca au plecat mormaind, dar au plecat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana spune:

Fetelor, ginditi-va ca baietii sint crescuti de mame...asa ca...aviz mamelor de baieti!!!

http://community.webshots.com/user/emma_ana
http://community.webshots.com/user/emma_ana_musat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns energy spune:

baietzii sunt crescutzi de mame si tzinutzi in palma (sa nu se sparga, draga) de iubitele si sotziile lor. Nu care cumva sa-l pui sa spele vasele, sa intinda 2 tricouri la uscat sau sa faca piatza, ca se strica botzul de aur si nu mai e bun la pat. De ajutor la dulcetzuri, muraturi sau aruncat gunoiul nu mai zic..deja astea-s basme de Petre Ispirescu. Si noi mergem la serviciu si mai facem si altele,n-am murit nici una de oboseala (in fatza TV la meci ).
Noi ii avem asa cum noi i-am obisnuit -respectul fatza de o femeie care tzine o casa, barbat si copil, ba mai aduce si bani, citzi or fi, acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

quote:
Originally posted by energy

baietzii sunt crescutzi de mame si tzinutzi in palma (sa nu se sparga, draga) de iubitele si sotziile lor. Nu care cumva sa-l pui sa spele vasele, sa intinda 2 tricouri la uscat sau sa faca piatza, ca se strica botzul de aur si nu mai e bun la pat. De ajutor la dulcetzuri, muraturi sau aruncat gunoiul nu mai zic..deja astea-s basme de Petre Ispirescu. Si noi mergem la serviciu si mai facem si altele,n-am murit nici una de oboseala (in fatza TV la meci ).
Noi ii avem asa cum noi i-am obisnuit -respectul fatza de o femeie care tzine o casa, barbat si copil, ba mai aduce si bani, citzi or fi, acolo.

Mare dreptate ai!!!!

Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
" target="_blank">Album Albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lala spune:

In primul rand imi cer scuze pt ca sunt atat de directa.
1. A avea un copil si implicit a duce o sarcina este optiunea noastra si cred ca este cazul sa asteptam ca cei din jurul nostru sa ne trateze altfel
2. De cate ori am avut nevoie sa stau pe scaun in autobuz am solicitat acest lucru celor ce ocupau locurile speciale si, in cazul in care aceste locuri erau ocupate de cei in drept am apelat la o alta persoana.
3. Solutia cu zgariatul masinii mi se pare de prost gust in primul rand pentru ca sunt destule femei gravide care au masina de firma sau masina 'bengoasa' (daca bengoasa inseamna ceva mai mult decat dacie, tico, matiz) si in al doilea rand pt ca in parcarile de la supermarketuri paznicii sunt cei care ii indeamna pe oameni sa ocupe acele locuri.

Mesajul pe care doresc sa il transmit este ca daca intr-adevar nu puteti sta la rand, in picioare, etc, este poate suficient sa solicitati celor din jur sa va acorde prioritate folosind un ton civilizat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns milenadinu spune:

Eu trerbuie sa spun ca de cand am avut primul copil, am ramas absolut uimita de comportamentul oamenilor de aici si in primul rand al pustanilor de 16-18 ani.E adevarat ca nu circul cu autobuzul mai mult de cinci -10 minute si nici pe trasee foarte aglomerate, dae eu am o foarte buna parere despre oamenii de aici.in primul rand soferul care se ridica sa te ajute sa urci un carucior,tineri, barbati de toate varstele care intervin fara probleme si fara sa-i soliciti, unii chiar dupa ce au coborat daca vad ca esti in dificultate se intorc pentru un minutel din drum sa te ajute.Cum sunt gravida in luna a saptea si cu un copil de doi ani in carucior ar fi un dezastru daca mi-as face probleme cu transportul prin autobuze.Nu zic ca nu se intampla poate foarte rar sa ma ignore cineva asezat confortabil pe un scaun, dar e de obicei o exceptie.Poate pentru ca eu ma dau jos la statia de la Scoala Normala,dar toti copii astia sunt politicosi si atenti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Ankalaura, ai perfecta dreptate...am patit si nu de cateva ori ci de ffff multe ori sa merg cu trmavaiul sau cu orice alt mijloc de transport in comun si sa-mi fie acordat loc doar de femei sau fete...barbatiilor le cad ceva daca se ridica...dar sa nu generalizam totusi, mai sunt si barbati care iti acorda locul si chiar daca nu esti gravida...sunt si barbati cu bun simt, mai putini dar sunt!!! N-am sa uit niciodata cand intr-o zi eram in tramvai, si ca de obicei nici un loc gol...se ridica o batranica si-mi ofera locul, la care ia in gura mare imi zice:"Stai draguta tu ca noi femeile stim ce inseamna sa fi gravida!!!"...dar nici asa nu s-a ridicat nici un barbat...Eu de obicei, daca nu eram singura spuneam subtil ca nu mai rezist sa stau in picioare, dar nu intotdeauna aveam succes...

Claudia si Raul(01.04.2004)

Poze familie
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu" target="_blank">Pagina personala DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Locuind intr-un oras mic toata perioada sarcinii am mers pe jos asa ca nu m-am lovit de problemele transportului. Insa citindu-va mi-am amintit altceva.
In activitatea mea colaboram cu o institutie de stat si prin luna a 4-a de sarcina am dus niste documente directorului de acolo. Cand am intrat in birou, cum deja mi se vedea burtica, si-a cerut omul scuze si a stins tigara pe care abia si-o aprinsese, apoi a deschis geamul. Pana am intrat in prenatal au mai trebuit sa circule intre institutii si alte documente dar din ziua aceea de fiecare data s-a oferit sa isi trimita un colaborator la noi la firma sa le ia. Si asta fara sa ii spun eu nimic. Doar pentru ca vazuse la intalnirea precedenta ca sunt insarcinata.
Deci exista si oameni normali cum spunea cineva aici.

http://community.webshots.com/user/aalinador

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Fetelor, ginditi-va ca baietii sint crescuti de mame...asa ca...aviz mamelor de baieti!!!

Putin off topic dar mi-am adus aminte de isprava lui Alex (cel mic). Eu i-am invatat sa lase fetele inainte cu expresia "Ladies, first", deci doamnele inainte.

La capul scarilor (avem doua etaje de mers de jos pina la dormitor) Alex imi zice galant cu minutele intinse: Ladies, first.....dupa ce trec de prima treapta ma racoleaza: "Acum poti sa ma duci in circa pina sus?"

Anamaria mama la Nick (6)& Alex (3)
http://mywebpage.netscape.com/Ocebine/Nick+Dulce.jpg
http://mywebpage.netscape.com/Ocebine/Alex+telefon.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns syracuse spune:

quote:
Originally posted by energy

Pe-aici astia ziC "AMIN!".

Take sides. Neutrality helps the oppressor, never the victim. Silence encourages the tormentor, never the tormented. -- Elie Wiesel

Mergi la inceput