Ce faceti cu rochita de mireasa "dupa"???

Ce faceti cu rochita de mireasa "dupa"??? | Autor: Eliuta

Link direct la acest mesaj

Hop si eu dupa o lunga luna de miere, printre voi!! Cu o intrebare( ati vazut- o deja presupun):Proaspetelor sotii ce faceti cu feerica rochita de mireasa? A mea, dupa curatare, a ajuns parasita in husa de plastic si asa imi vine uneori s-o imbrac si sa mai defilez prin casa... Dar mi-a spus cineva ca nu e bine! Deci o mangai usurel si zambesc nostalgic oftand fericita;ce mai nunta a fost!!!Mai departe nu stiu ce pot face cu ea. In orasul nostru nici un magazin nu o primeste (din lipsa de spatiu). Nu stiti voi o viitoare mireasa de 1.53m care are nevoie???

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Emilly spune:

N-ai vrea sa o pastrezi ca si amintire a zilei unice?sau poate o va imbraca fiica ta...

Emilly & Ilinca (26 ian.2004)
http://img.photobucket.com/albums/v97/Lepricon/Emilly/InMerrionPark.jpg
http://img.photobucket.com/albums/v97/Lepricon/Emilly/Rosmere6net.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ubitata spune:

eliutza ati fost atat de frumosi amandoi.in primul rand bine ai venit din luna de miere, desi cred ca esti cam obosita.sfatul meu este sa o pastrezi. pe langa ca este o amintire de neuitat nu se stie niciodata cine o sa mai aibe nevoie de ea. pune-o la pastrare ca pe o mare comoara. desi cam tarziu un toast pentru proaspetii insuratei.

Ovidiu te iubesc nespus de mult!
http://community.webshots.com/user/ubitata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stanciu.d spune:

Felicitari si mult noroc mai departe! Eu voi avea nunta pe 16 octombrie si dupa, m-am hotarat sa vand rochita. Nu sunt sentimentala si probabil copii mei nu vor mai vrea sa poarte o rochie demodata si inglabenita de timp. Asa ca voi posta un anunt pe internet. E simplu si sigur voi gasi pe cineva sa o cumpere. E o idee! In ceea ce priveste amintirile, ele iti vor ramane vesnic in suflet si nu in sifonier.
Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Eu o pastrez.Sigur nu o sa o mai poarte fiica mea, daca voi avea una,cine stie ce se mai poarta atunci....dar o tin in sifonier.Eu nu as fi cumparat o rochie purtata deja, asa ca ...

Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine spune:

Eu am inteles ca exista ceva superstitii, ca trebuie sa-ti pastrezi rochia de mireasa. Dar daca nu esti superstitoasa, nu vad vreo problema.
Eu o pastrez din cauza gurii maica-mii. De fapt acum e in dulap la mama acasa, ca noi nu prea avem loc la noi in garsoniera :(.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elenalove27 spune:

Eu am daruit rochia de mireasa la o viitoare "MIREASA"
Cineva mi-a spus ca nu este bine sa oferi rochia de mireasa ,adica sa o faci cadou , dar deja era oferita...
Daca vrei sa o vinzi poti sa dai anunt pe net sau chiar pe ebay , sigur o vinzi este superba rochita.
Voi sunteti minunati de frumosi impreuna.
casa de piarta si sa fiti iubiti.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19603" target="_blank">Povestea lui Alvaro-Daniel
web1-www.picturetrail.com/Elenalove27" target="_blank">web2-web3-

8 Luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michelle_2004 spune:

Buna feletor!
Si eu am aterizat de cateva zile din luna de miere.
Eu m-am decis sa imi tin rochita. Momentan este in Romania ca nu mai aveam loc in bagaj, dar cu prima ocazie am sa mi-o aduc aici.
Si nu ma intereseaza de nici o superstitie, pe care personal le consider tampenii si m-am saturat de cate am auzit la nunta si inainte. Asa ca daca voi avea chef voi defila cu ea prin casa sau daca cineva va dori o voi imprumuta cu placere.

AnaMaria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Eu o pastrez in camera mea din casa parinteasca. Este mai mult loc acolo, decat in apartament!
Eu, cand era copil, mi-ar fi facut mare placere sa ma joc cu rochia mamei mele, dar nu a fost asa, n-am gasit decat lucruri curente, gen pantofi cu toc, fuste si alte rochii. Asa ca eu o pastrez sa o vada fii-mea mai tarziu, macar sa se joace cu ea, daca nu voi fi atenta sa o tin ascunsa bine.

Cristina si Alexia ( 22 iulie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Eu am bagat rochitza in dulapior. Cit priveste superstitziile, stiu ca nu trebuie sa probezi inainte de a te marita o rochie de mireasa care nu va fi a ta, dupa ce deja te-ai maritat, nu mai stiu ce superstitzie o fi...
Ca tot mi-atzi adus aminte, am sa fac o proba la rochitza sa vad cit m-am ingrasat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fabya spune:

Nu stiu cit de adevarat sunt superstitziile,dar eu rochia am sa o pastrez ,este unica zi asa ca si rochia este unicata la fel ca a aceasi zi.Desi cineva apropiat din familie mi-a si propus sa o dau la o fina de ei,chipurile e amarita rau,o fi nu zic nimica dar rochia nu am sa o fac cadou...si inca ceva voi fi mireasa saptamana viitoare pe 2 octombrie....Numai bine si multe salutari!

Fabya
" Dragostea inseamna suferinta, si cum multi fug de suferinta, putini sunt cei care iubesc cu adevarat.''
http://f1.pg.photos.yahoo.com/ph/sella1be/my_photos

Mergi la inceput