Ce faceti cu rochita de mireasa "dupa"???

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adivio spune:

Si eu am pastrat rochia de mireasa. Este asa de frumoasa, incit nu ma indur. Acum e in Ro. la mama, dar o voi aduce aici. Modelul a fost copiat dupa rochia de mireasa din videoclipul "November rain" al lui Gun's and Roses. Si poate, cine stie, Ioanei chiar ii va place. Mie mi-a placut tare mult rochia bunicii mele, stiti modelul acela frantuzesc al anilor'28-'30. Daca ar mai fi avut-o cu ea ma imbracam.

Adivio&Ioana-nazdravana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalin spune:

Subiect initial: "Ce se intampla cu rochia de mireasa dupa nunta?"
postat de Ramona Calinescu, 18/10/2004, 12:22:25

Ce stiti fetelor despre scest lucru? Eu am auzit mai multe variante: ca e bine sa o imprumuti la 3 mirese, ca trebuie sa o mai tii un an si apoi poti sa o vinzi......
Nu stiu ce sa fac, rochia mea este superba (Rose Marie - Salon Gabriela ) si nu stiu ce sa fac cu ea ca mi-e sa nu se ingalbeneasca in timp. E pacat de ea ca e superba si nici nu as vrea sa o stric ca sa-mi fac altceva.
Astept raspunsurile voastre. Va pupic!

Ramona Calinescu

raspuns postat de flafi, 18/10/2004, 13:00:05

Buna!!
am auzit si eu ceva superstiti legate de asta, dar cred ca unt chiar asa importante. eu ma gandesca ca daca rochioa mea va fi folosibila la altceva, voi incerca sa fac ceva din ea, daca nu o dau cui o vrea...

So if you tried to understand me
Would you crucify or damn me
Or stand by me
Like smoke around the flame

raspuns postat de livia_sampetru, 18/10/2004, 13:55:48

Draga mea,
eu am avut nunta in iulie ,si mi-am cumparat o rochie superba de la Agnes Toma.Dupa nunta,am curatat-o,si chiar m-am gandit ce sa fac cu ea.Am inteles ca in anul respectiv trebuie sa o pastrezi,deci asa am facut,anul acesta este pentru mine,insa am auzit de asemenea,ca e bine sa o imprumuti.Asa ca la anul,cine mi-o va cere,o voi imprumuta cu placere,si sper ca cele care o vor purta sa fie la fel de fericite ca si mine.
PUPICI.
Livia.

LIV

raspuns postat de bogdanai, 18/10/2004, 13:58:21

De imprumutat la 3 mirese ... s-ar putea sa dureze ceva timp ! E greu si sa gasesti una, daramite 3 ! In general fiecare fata viseaza la o anumita rochie, si citeodata exista si superstitii ca nu e bine sa fie rochia imprumutata !
Sa o pastrezi pt copiii tai ... aceeasi problema, plus ca iti ocupa locul in dulap, se ingalbeneste si se demodeaza (ca sa nu crezi ca nu exista moda si la rochiile de mireasa, modelele din anii 60, 70, 80, 90 si 2000 sunt mult diferite unele de altele)
Asa ca eu in locul tau as vinde-o, daca ai cui !

Boghi

http://community.webshots.com/user/bogdanai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns korinna spune:

mai..sa stiti ca si mie imi vine sa ma mai imbrac cu ea.offff..cand ma gandesc ca nu o sa o mai port niciodata!!!
A mea a aterizat in punga ei de plastic...in camara....deocamdata!!Nici nu am avut timp macar sa o spal!

Corina mamika de 2 baietzi

http://community.webshots.com/user/korinnay

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns canuta-om-sucit spune:

Eu am avut nunta pe 11 septembrie. Mi-am pastrat rochia de mireasa si am s-o tin in husa ei in sifonier. E a mea de ce sa o dau?

Daca vreti sa ma vedeti mireasa dati click aici
badger.astral.ro/cpg132

aura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns putzuruca spune:

Eu m-am casatorit in iulie shi m-am hotarat sa vand rochita. Ocupa spatiu in dulap.Sotul meu a dat-o unei colege de serviciu si cred ca o va cumpara ca i-a placut.Nu cred in superstitii si nici nu-mi place sa tin lucruri care nu-mi mai folosesc.

roxpanait

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucasimarius spune:

Noi am avut nunta pe 18 septembrie.Initial ma findeam sa o vind dar acum nu mai vreau.Ma uit din cind in cind la ea si ma simt ca in ziua nuntii.Vreau sa o pastrez.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aschiutza spune:

Desi am avut nunta in august rochia mea tot pe usa de la dulap atirna...si nu ma pot desparte de ea. Nu mi-a placut inainte de a o purta, dar acu , dupa nunta, tare mai imi e draga! Eu nu prea cred in superstitiile altora, cind am probat-o a fost sotul cu mine. Si sincera as fi un pic cam geloasa sa o vind si sa o poarte altcineva ( si eventual sa arate mai bine ca mine ), vreau sa cred ca am fost unica in acel moment (chiar daca modelul a mai fost in citeva zeci de exemplare).

Impotriva prostiei, zeii insisi lupta in zadar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns energy spune:

pai o tzin, ca le am si pe celelalte (a bunicii si a mamei - care a fost unicatul unicatului). Mi-e draga.

"Copiii au mai multa nevoie de modele decat de critici"
poze la http://community.webshots.com/user/energy1602

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Sa stiti ca eu m-am imbracat cu rochia mamei mele !
Am fost foarte incantata !
Este o rochitza scurta, simpla si eleganta, care nu a fost nici pe departe demodata cum poate ati crede !
Materialele de atunci (de acum 35 de ani, deja ) erau excelente. Rochia nu s-a ingalbenit absolut deloc.
Am pastrat-o in continuare, nu neaparat ca sa o poarte si Oana, dar o pot purta eu, putin modificata, ca rochie eleganta, de zi, asortata cu un blazer sau ceva de genul acesta.

Daca va plac rochitele, de ce sa le dati ?

Daniela si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
http://community.webshots.com/user/oana_maria100
http://community.webshots.com/user/oana_maria200 POZE NOI !!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adda spune:

dana_ene
Si eu am pastrat rochia de mireasa. De ce s-o dau? E a MEA! si-mi aduce aminte de ziua nuntii . Am mai imbracat-o si dupa nunta de vreo cateva ori.

"Fiecare lucru are frumusetea lui, dar nu oricine o vede." - Confucius

Mergi la inceput