Mamici de ianuarie-februarie 2005(29)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CristinaM spune:

"Mangai contractia", hahahahaha
Irina, mare figura esti!

Lali, cred ca am inteles acum, o sa fac si eu diferenta.
Ideea e ca de cand a inceput bebe sa miste, guguloiul asta apare destul de des intr-o zi, mi se face ca o mingiutza de tenis acolo...

Cristina si bebelina Lara +21 sapt
Dr Gabi Dinca-Polizu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Fetelor, am putin timp, sunt mai tot timpul pe drumuri. Poate diseara va scriu mai mult.

Ingerasu, pl astept poze 4d. Desi am programare am inceput sa ma gandesc daca sa merg sau nu, si asta numai datorita perioadei nefaste dpdv financiar. O sa vad.

Lali, am optat pentru platitor pana la urma.

pupici

Crinuta si bb din burtica 22 saptamani

Dr. Nayel, CFR2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Si pe mine m-a pus pe ganduri Ingerasu in legatura cu eco la dr. Poiana. Dar eu daca ma programez acum depasesc cele 22 de saptamani. Voi vorbi si cu dr. meu sa vad ce spune.

Crinuta, tu cand ai programare ?

Lali si licuriciul ei 21+
Dr. Anca, Municipal

Mergi la inceput

Fetele, eu o sa fiu in 24 de saptamani cand merg la 4D...e problem? adica tre' sa fii fix in 22?...ca atunci m-au programat, nu se putea mai devreme

Dr Gabi Dinca-Polizu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oprietena spune:

Pupici la si
Chiar daca scriu destul de rar sunt cu voi, va citesc mesajele, plang de bucurie cand spuneti lucruri frumoase si ma intristez alaturi de voi atunci cand suferiti. Greierasul meu, de care pana mai ieri ma plangeam ca e cam "mototol" acum da adevarate reprezentatii, de nu ma mai satur privind burtica. Si nu are imp ora, e tare jucaus acum. Asa ca nu faceti griji fetelor daca misca mai tarziu si abia perceptibil.
BUn venit din concediu plimbaretelor Lali si Cristina. AStept poze cu burtici bronzate.
Ingeraselor, plutiti pe norisori de fericire.

Mirela si greierasul 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingerasu spune:

Lali, la tine mi-a dat mesaj de returnare nu cred ca poti sa le vezi. Poate o sa reusesc sa iti trimit cate o poza ca altfel vad ca nu primesti. Ai cumva limitare la mail de 1MB?
Nu conteaza cand o faceti important este sa fie dupa 20 saptamani de sarcina si, cu atat mai bine, ca o sa ai mai mult ca o sa se vada 4D mai bine.
Cristina si la 24 de saptamani este bine, nu te mai speria ca o sa-ti vezi bb foarte bine.

Crinuta dar nu stiu adresa ta de mail ca sa-ti trimit. Eu zic ca merita efortul. Vrei sa-ti spun in ce "pana" de bani suntem noi ca sa-ti dai seama de dificultati financiare? Totusi am facut eco si nu imi pare rau deloc.

Eu am incercat sa va trimit pozele macar 3D ca filmuletele 4D (diferenta este ca, in plus, se vede bb cum misca) sunt mari rau si tembelul meu de calculator are limitare de mail la birou de 1MB iar pe contul de pe yahoo cand ii dau browse sa mi se ataseze imi scrie o aberatie (nu stiu ce "greutate" in procesul de download). Mai, se pricepe cineva sa ma scoata din ceata? Daca nu sa gasesc pe cineva care se pricepe si o sa va trimit.

Amary, asa ti s-a spus tie ca la 32 saptamani sa o facem pe urmatoarea? Ca eu nu stiam si chiar ma intrebam cand o sa mai merg iar la eco aceea (parca nu ai zice ca am fost acum 3 zile).

"ingerasele" 22+ saptamani DPN 31.12.04
Dr. Ion Ionut - Giulesti
http://photos.yahoo.com/simiongabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sara18 spune:

Ingeras, ce ma bucur pt. tine!!!!Sa iti traiasca micuta Bianca si sa iti aduca numai bucurii !pt. mami si un pupic pt. Multumim pt. detalii si daca ai timp vreau si eu un PM cu poze si de ce nu un filmulet daca poti.
Din pacate aici costa destul de mult si ma gandesc daca sa o fac sau nu si cu filmuletul nu prea se omoara ei.Oricum imi doresc sa fie sanatos ceea ce doresc la toata lumea.
Pupici
16 sapt.

Sara si bebe mic
http://community.webshots.com/user/sara18103

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amary19 spune:

Ingerasule Prietenei mele i-a spus dr Poiana sa o faca pe urmatoarea la 32 de saptamini.
I-a spus ca e f importanta.
Sfat referitor la limitare de spatiu pe mail: Incearca sa zip-uiesti(arhivezi) fisierele.
Astfel dimensiunea ar trebui sa se reduca. Cel mai bine este sa le arhivezi cu optiunea sa fie executabile. E mai usor apoi sa le manipuleze persoanele carora le trimiti. Succes!

amary
Dr. Ion Ionut - Giulesti

Mergi la inceput

Ingerasu', ti-am trimis PM

Dr Gabi Dinca-Polizu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_gabriela9 spune:

Ingerasu, felicitari ca ti-ai vazut fetita.
Te rog sa treci pe lista si numele fetitei mele: Ioana Clara. In ceea ce priveste dr. si spitalul, de abia saptamina viitoare voi fi hotarita 100%.
In ceea ce priveste miscarile BB-linei, am observat ca-i place muzica ritmata si eventual destul de tare. Cel putin asa am perceput eu miscarile ei. Sper ca, de fapt, nu vroia sa ma atentioneze sa ne retragem de la petrecere. Oricum, eu inainte nu eram foarte amatoare de muzica ritmata, pe cind acum, cind auzim ceva interesant de dans in lichidul amniotic, simtim nevoia sa dam mai tare sonorul, nu de alta, da' prin burtica trece mai greu sunetul
Eu am avut primul cosmar legat de sarcina. Nu ma durea nimic, insa nu vroiau sa ma primeasca la nici un spital, asa ca umblam cu apa rupta dupa mine si urlam in somn de mama focului. Stiu ca urmeaza perioada de cosmaruri, dar parca e prea devreme totusi. Voua vi s-a intimplat?
Alina si BB-lina 21s

Mergi la inceput