Mamici de ianuarie-februarie 2005(29)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Ingerasu, iti trimit pm, sper sa mearga.

Tomasa, daca m-ai fi vazut cat am ras citind ce ai scris " sper ca nu mangai contractia". Ai fost tare de tot. Si eu mi-am pus problema asta.

Lali, eu am programare pe 28 sept, insa, citind acum de la voi ca ar fi mai bine la 32 de sapt, poate o fac mai incolo. Daca ma hotarasc va spun, si poate merge una dintre voi in locul meu.

Gabiu, ti-am trimis pm.

Ana, colul de 3 este ok. Daca scade sub 3 este nevoie de repaus la pat. Oricum, important este sa fie inchis.

pupici

Crinuta si bb din burtica 22 saptamani

Dr. Nayel, CFR2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Am aparut si eu, ca pana acum am citit ce ati scris de ieri.

Ingerasu, mi-au dat lacrimile citind prin ce sentimente ati trecut vineri...Imi imaginez ce senzatie placuta este. Sa va traiasca ingerasa! O sa intru sa vad si eu pozele care le-ai pus.

Lali, stai linistita ca nu m-am suparat ca ai gresit sexul scumpului meu.

Ana Maria, sa iti traiasca baietelul!

Va pup!

oana si bebitza din burtica (5 luni si 4 zile)
"Si maine mai este o zi..."
http://community.webshots.com/user/oanacretu..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corneliaa spune:

Felicitari Ingerasu'!!!! Stiu cum e sentimentul pentru ca eu l-am trait la 15 saptamani si de-abia astept sa-l retraiesc la 21-22 de saptamani.
Si eu am program de 6 ore recomandat de medic si de-asemenea m-am pricopsit cu un scaun cu spatar rabatabil si pe rotile ca sa "nu stea bebelu' chinuit la birou" dupa cum mi-au spus colegele de serviciu.Asa ca pozitia mea uneori e asa de relaxata incat atipesc de-a binelea.

Pupici la bebei si la mamici.

(18 sapt.+)

Cornelia si bebe-strumf
http://community.webshots.com/user/corneliaa100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingerasu spune:

Fetele (Irina, Crinuta, Liviana,Shobo, Lali) care m-ati rugat sa va trimit un filmulet cu Bianca am reusit sa pun unul de pe adresa mea de mail de pe Yahoo si vi l-am trimis. Este scurtut dar am pe CD-ul care mi l-a dat dr Poiana cred ca vreo 20 de astfel de filme.
Lali, am incercat sa-ti trimit filmul poate il vezi.
Crinuta nu imi dau seama de ce dar imi returneaza mailul si am incercat pe ambele adrese.
Mai incerc maine ca acum plec si eu acasa. V-am pupat pe toate si ne vedem maine.

"ingerasele" 22+ saptamani DPN 31.12.04
Dr. Ion Ionut - Giulesti
http://photos.yahoo.com/simiongabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rachel owen spune:

Fetelor, eu raman fara buric

„Dumnezeu să te tină în palma mâinii Sale, iar îngerii să te îndrume mereu.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corneliaa spune:

Al meu Ricia devenit craterul vulcanului Vezuviu!!!!

(18 sapt.+)

Cornelia si bebe-strumf
http://community.webshots.com/user/corneliaa100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vanto spune:

Buna, chiar daca raspund mai greu sunt alaturi de voi, cu bucuriile sau cu necazurile.
Ieri m-am programat si eu la eco 3d la Victor Babes (recomandare de medicul de familie - cica ar avea un acograf performant) si ma costa 1 mil. in functie de sarcina. Pe 6 voi vedea mai bine bb.
Sa va spun o contradictie: dr. ginecolog imi recomanda sa iau calciu iar med. de fam. spune nu!!!! Pe cine sa ascult???????
Am constatat ca nu ma desumflu asa ca am repetat urina si ceva sange. Se banuieste ca ar fi ceva la rinichi. Eu nu cred.
Din clipa in clipa astept sa miste. Med. de fam. a fost surprinsa ca nu a miscat (18 sapt. din UM 2 mai, dar eu nu-mi fac probleme.
De obicei misca cand stai pe scaun sau intinsa, nu???
Felicitari ingerasule ptr. bb.
De obicei, daca se poate inregistra eco., se face pe CD sau banda magnetica??
(18 sapt. din UM2mai)
dr. Visan - Caritas

tonela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuc spune:

Fetelor si eu sunt alaturi de voi, rad ca tare haioase sunteti si ma bucur cand vi se intampla lucruri frumoase. Apropos, Ingerasule, felicitari pentru prestatia bebelinei de la ecografie.
In schimb nu prea am timp sa va scriu, citesc doar pe fuga.

Tonela, medicii astia parca n-au facut aceeasi facultate si n-au citit aceleasi carti. Tu zici de neconcordante intre medicul de fam si ginecolog, mai rau e cand doi medici de aceeasi specialitate spun lucruri diferite. In cazul tau, eu zic ca ar trebui sa atarne mai mult in balanta ce zice ginecologul, medicul de fam e generalist, stie de toate si nimic. Medicul meu de familie nu stia nici macar cand se face triplu test, ca sa nu mai spun ca m-a speriat ca nu sunt bune rezultatele la toxo, ca vai mi-a iesit pozitiv si e nasol (a interpretat ca mine care n-am studii medicale de nici un fel). Noroc ca eu stiam de la voi ca sunt ok + ca fusesem la ginecolog inainte si a zis ca sunt fff bune) si am lamurit-o eu. O daduse la intors dupa aia. Eu m-am lamurit, ma duc la ea doar ptr trimiteri si o schimb dupa aia ca si asa aveam de gand.

Anuc si BBL mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingerasu spune:

Fetelor va multumesc pt urari. Si voua va doresc sa aveti posibilitatea sa va vedeti bebeii astfel.

Mi-am luat rezultatul la urocultura (baiul meu) si nu am infectie urinara. Am scapat de un of ca imi era groaza sa iau antibiotice in sarcina. Acum astept sa merg saptamana viitoare la consult la doctor sa ma puna pe fier. Crinuta, Oana voi luati deja fier ca am inteles ca din sapt 24 toate gravidele trebuie sa ia.

Vanto nu se recomanda a se lua calciu in sarcina pentru ca produce contractii. De aceea medicul tau de familie nu este de acord. Din cate stiu eu parca mai incolo ai voie sa iei dar in cantitati foarte mici.
Referitor la ecografie se poate inregistra fie pe CD fie pe banda magnetica (video), depinde de cabinetul care face. Spre ex., la Diagnosis Iosup nu inregistreaza pe cand la CMU am inteles ca inregistreaza pe banda magnetica. La Mediplus mie mi-a inregistrat dr Poiana pe CD. Acolo unde te programezi pt eco intreaba asistenta cum iti inregistreaza.

si o zi buna la toate

"ingerasele" 22+ saptamani DPN 31.12.04
Dr. Ion Ionut - Giulesti
http://photos.yahoo.com/simiongabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Tonela, ai o lipsa de calciu dovedita prin analize ?
Te intreb pentru ca medicul meu ginecolog mi-s spus sa nu iau calciu suplimentar doar din alimentele pe care le mananc (de ex din iaurt, lapte sau branzeturi se poate lua, daca te uiti pe cutie necesarul zilnic si chiar peste). Din cauza ca, calciul poate da contractii...el mi-a explicat ca bebele isi ia calciul din oasele noastre nu din ceea ce mancam, adica nu sta sa ii pice din.... stomac, ia din "depozit" direct. Asa ca pericolul, daca stai bine cu calciul si daca nu ai o insuficienta clara dovedita este pentru mamica nu pentru bebe, iar asta se poate rezolva cu o alimentatie bogata in calciu.
Daca ai insa lipsa de calciu, atunci se schimba povestea si trebuie sa faci ce iti spune doctorul tau.
Miscarile bebelui eu le simt cel mai bine cand stau intinsa.

Lali si licuriciul ei 21+
Dr. Anca, Municipal

Mergi la inceput