Sfaturi practice casutza gandaceasca (2)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iuliacm spune:

quote:
Originally posted by peca

[quote]
v-am spus eu ca imi patentez "creazia"?...care de fapt am gasit-o intr-o revista
....

Peca, sar'mana.
Am priceput ca-i cu banda albastra. Cimentul ala fin de care povestesti, este shapa de egalizare.

Am priceput si cu acoperisul si cu folia izolatoare. De fapt tot cam asa l-am montat si noi.
Dar ca noi am placat toti peretii cu gisp-carton, nu numai acoperisul. A fost mai ieftin si mai rapid decat tencuiala clasica.

Iulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gandacelu spune:

quote:
Originally posted by iuliacm

quote:
Originally posted by gandacelu
...asta chiar m-a calmat!

Gandacel, crede-ma, n-am vrut sa te supar deloc.
Mie imi placi pentru ca esti foarte bine informata, nu numai visatoare.
Abia mi-am facut o imagine despre cum va arata casa mea, si vii tu cu visele tale, cu poze si esti cat pe aici sa-mi darimi imaginea, cu greu construita!

Iulia

iubire! esti dezarmant de sincera!

lasa-ma, ca eu visez ca sa am dupa ce plange dupe aia

nu stiu daca ai vazut cat m-am dat pe spate cand am vazut ca nu-mi ajungeau banii asa, de o casa doar cu parter, adica nu cu dormitoare la mansarda... asa ca poti sa razi de mine pana nu mai poti!
dac-ai sti cat de rau mi-a facut in viata tendinta asta de perfectionism... atatea lucruri le-am abandonat... normal ca nu va fi si cu casa, dar la mine e o mare pacoste perfectionismul asta sa ma scuzati ca e departe de realitate ce vedeti pe aici... v-am avertizat: e vorba de visacit deocamdata

asa ca, repet: MACAR SA MA VAD SI PE MINE UFUF CU CASUTA CU ACOPERIS! MACAR! CUM O FI A MEA SA FIE! MACAR! SA DEA DUMNEZEU! ACOPERIS SA AIBA!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by tata lu Toma

Mai Gandacel/Visacel, la altceva, decat la Fallingwaters, nu t'ai gasit si tu sa visezi ?!
Apai, stii matale ce zice American Institute of Architecture despre Fallingwaters ?
Zice ca e : "Best American Building of the last 125 years" !!!
Cat despre podeaua aia, se pare ca, e din flagstone - dale/lespezi de piatra.

vlad
ps.Casa este vizitabila
pps. Dam o tura ?

hehe tata lu toma dam o tura, ne luam si canoele cu noi, da?!
nu stiam ca am asa gusturi rafinate looooooooool dar asta e... noroc ca nu-s cascade la 30'j de km de bucuresti iti dai seama, cred ca ma ducea barbatu la nebuni

pe jos NU SUNT DALE DE PIATRA! e ceva ca o lava scursa... ca un ciment nefinisat... ia uita-te mai bine, pls!

ca io mi-as face asa ceva in living...
sa ma vizitati la spital, da?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tata lu Toma spune:

Nu stiu, zau, ce sa zic despre podeaua aia. Si eu m-am gandit ca e un fel de beton turnat aiurea (ceva in genul presbetonului care se face si pe la noi) dar am gasit undeva o referinta la podelele din flagstone de la Fallingwaters. E posibil sa fie vorba despre alte podele ale casei.
La spital nu cred ca ma prinzi da' la sanatoriul din Baragan sunt primul.
Sa mai zic ceva despre puradei taras pe beton sau despre pretul presbetonului sau sa te mai las nitel sa visezi ...

vlad
ps.Pana la urma nicku' tau vine de la gandac sau de la gand ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliacm spune:

quote:
Originally posted by gandacelu

oameni buni, sa ma lamureasca si pe mine cineva din ce e facuta "podeaua" www.planetclaire.org/fllw/fllwimag/fallingwa/fwilivrm.jpg" target="_blank">asta!

e livingul din fallingwaters

mai, si pietrele alea pe care sa te tot cocotzezi la gura sobei...

mai si tavanul ala

mai un distonocalm aveti?

"The living room floor finish was made of sandstones."
asa scrie aici:
http://branches.asce.org/northjersey/techgroups/Structural/Fallingwater%20article.pdf
Iulia

Mergi la inceput

sandstones?

m-am lamurit bustean... da' bustean-bustean!
o fi un sand prelucrat ca sa arate ca un stone?

bine ca nu din... rollingstones... sau din falling(water)stones

vlad, stiu ca tu la puradei te gandesti in primul rand (instinct patern) si apoi la cat costa (instinct... realist)

eu oi mai avea vreo scapare? ca vad ca nu ma bantuie nici unul din instincetele astea

Mergi la inceput

quote:
ps.Pana la urma nicku' tau vine de la gandac sau de la gand ?

huzband stie, ca asa ma alinta el cand ne cunoscusem... si ne gandaceam

Mergi la inceput

Sefa, mai am nitel si-mi dau doctoratu' in constructii.
Sa te tii atunci ce pret o sa-ti cer pe ora de consulting :
Sandstone este o roca sedimentara formata din particule de nisip "cimentate" intre ele.

manole

Mergi la inceput

quote:
Sandstone este o roca sedimentara formata din particule de nisip "cimentate" intre ele.

manole

pai si io ce zisei?

quote:
o fi un sand prelucrat ca sa arate ca un stone?

nu m-ajuti deloc la paranoie

dar cum se toarna? daca e deja roca?

ps: stii bancu ala misogin cu manole?;)

Mergi la inceput

Pai nu se mai toarna neam !
Nisipu' ala a fost "prelucrat" acum enspe milioane de ani de unu' care a uitat sa dea reteta de facut piatra din el.
Stiu bancul si daca-mi amintesc bine l-am si postat pe undeva, pe aici. Presupun ca-l stie si huzbandu' si ma tem ca vei fi in pericol.

vlad
ps. hihihihi ! sandstone inseamna si gresie

Mergi la inceput