Mamici de ianuarie-februarie 2005 (28)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Lali esti o scumpa. Gata, m-am hotarat sa nu-l las sa ma sperie . Baietelul meu e bine. Sau poate... fetita? Oricum maine voi afla cu siguranta si ce este. Singura parte proasta la chestia asta cu aflatul sexului copilasului este ca te obisnuiesti cu gandul, asa cum spunea si Ingerasu. CA IN REST NU-MI DORESC DECAT SA FIE SANATOS/SANATOASA.
Shobo, cu mine Iosup nu a fost de loc comunicativ sau glumet. Si nici cu sotul meu, care a fost si el cu mine.... Dar nu-mi pasa prea mult atata timp cat copilasul e bine.
Crinuta, eu am fost la Iosup cand aveam 13 sapt. de sarcina. Intr-adevar era totul in regula pt. varsta respectiva a sarcinii dar oricum trebuia sa mai merg la eco morfologica de la mijlocul sarcinii. Abia acum e totul complet dezvoltat si se vad toate cele...De ce la Pop? Pt. ca aproape toti medicii ginecologi il recomanda ca fiind cel mai bun. Si pt. ca, asa cum a scris si Lali, Pop are spre deosebire de Iosup competente ginecologice. Daca te uiti pe parafa lui Iosup, acolo scrie medic de familie sau cam asa ceva...(pe a lui Pop nu stiu ce scrie). In orice caz imi e greu sa cred ca Iosup e mai bun atata timp cat Pop a fost profesorul lui si il consulta in caz de eco cu probleme. Singura "problema" e ca la Pop e mai greu de ajuns.
Ma rog, eu asa am hotarat din motivele enumerate. Si nici nu cred ca mai multe pareri stica, nu ?
Irina, 19+ sapt.
Dr. Radoi, Spitalul Municipal

Irina burticoasa si copilasul cuminte din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

felicitari bestutza si sara18 pt. BAIETEI!!! sa va traisca!

bestutza si kita, amindoua sinteti ca si mine la Tutunaru? ar fi SUPER, si din cite vad eu avem si cam acelasi DPN. eu am intre 13-19 febr. vad ca bestutza are 9-17 febr. tu kita cind ai DPN? eeeee, poate nastem impreuna, ce-ar fi?

ca eu cind l-am intilnit prima data pe Tutunaru avea 2 gravide pe masa sa nasca!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Felicitari Bestutza si Sara pt. baietei si Anda pt. fetita. Frumos nume i-ai ales !!! Unde ai fost la eco? Sau ti-a spus Radoi, ca stiu ca trebuia sa mergi la el sapt. asta.
Si felicitari pt. articol. Ai scris f. frumos si emotionant.
Irina, 19+ sapt.
Dr. Radoi, Spitalul Municipal

Irina burticoasa si copilasul cuminte din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingerasu spune:

Crinuta si eu sunt de aceeasi parere cu tine referitor la dr Iosup. Eu ce am citit si auzit in ultimul timp despre dr Pop este ca pune la fiecare pacienta cate un diagnostic care te cam sperie. Chiar o colega de-a mea a fost avertizata de dr Pop ca bb ar avea ceva la rinichi si de aceea trebuie sa nasca mai repede si cu cezariana si cand a nascut (normal, cf spuselor sale, cu cezariana) doctorii de la maternitate au vazut ca bb era perfect normal si nu avea nimic la rinichi si nici nu ar fi fost nevoie de cezariana. Asa ca, din aceste considerente, am renuntat la programarea la dansul.
Si la mine Iosup a fost "de gasca" si a glumit tot timpul cu noi doi deci ursuz eu nu il vad. Plus de asta orice l-am intrebat mi-a raspuns si m-a linistit.

Eu azi merg la dr Poiana pe la 17. Nu stiu in ce masura va fi posibil sa mi se faca 4D (desi ti-am scris eu ca am vazut eco 3D si la 10 saptamani) macar sa vad ca este sanatoasa bebica mea (daca o sa-mi confirme si dansul ce mi-a zis dr Iosup legat de sex) si oricum eu mai incolo o sa mai fac una tot la dansul.
Cum o sa am vesti, luni dimineata (ca in WE nu am Internet) va dau de veste.

Irina, bafta la eco. Asteptam vesti de la tine.

Felicitari Witchie pt fetita ta.

"ingerasele" 22+ saptamani DPN 31.12.04
Dr. Ion Ionut - Giulesti
http://photos.yahoo.com/simiongabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Crinuta, bebele meu e pozitionat oblic, cu capul in jos stanga si piciorusele sus dreapta, dar dupa cate simt eu se invarte cam mult (cred ca are si loc pentu ca eu sunt ). De aceea si-a invartit deja cordonul ombilical in jurul lui, iar aseara am avut impresia ca s-a invartiti din nou ca parca ma loveste acum in interior nu spre fata abdomenului.... ce mai, buseste tot ce prinde pe acolo ....Eu stiu ca inca nu e relevanta pozitia copilului, abia mai tarziu conteaza si mai stiu ca se intoarce cu capsorul in jos pentru ca bazinul fiind mai ingust asa are loc mai mult de dat din picioruse... nu rade, e explicatie stiintifica...

Lali si licuriciul ei 20+
Dr. Anca, Municipal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

Irina,

Nu am ajuns la Radoi pentru ca inca mai astept rezultatul unor analize din cele recomandate de el. A trebuit sa repet TSH T3 si T4 pentru ca mi-au iesit aiurea. Pentru Papp si secretii am fost la un alt ginecolog (n-am inteles eu foarte bine de ce nu mi-a facut insusi Radoi aceste analize) si acela a fost curios sa vada cum e BB. La CFR2 au un ecograf performant, practic mi-a facut morfologia fetala partiala (nu i-a masurat exact bratele dar m-a linistit ca toate organele sunt bine dezvoltate si ca nu par sa existe malformatii). Tot scanand pe-acolo mi-a zis ca nu vede nimic in plus ("nici o protuberantza") asa ca mai mult ca sigur e fetita. Noi suntem fericiti oricum :)
Multumesc doamnelor pentru felicitari, sa fim sanatoase:)

Anda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kita spune:

Shobo, eu nu sunt in evidenta la Tutunaru.
Am mai vorbit cu Andreea, in privat, si imi doream si eu sa merg la dumnealui, insa sotul meu s-a opus cu desavarsire schimbarii ginecologului in timpul sarcinii.
Asa ca incerc sa-mi pun toata increderea in Dr. Badiu de la Municipal, mai ales ca sarcina mea este considerata mai cu probleme.
Kita (Alina)

PS: de fapt ar fi interesant ca pe listuta, pe langa UM, Sexul bebe si DPN sa apara numele dr. ginecolog si spitalul in care se preconizeaza nasterea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NataliaS spune:

Buna fetele!

Va tot aud ca sunteti nelamurite cu triplul test. Nu stiu cum va e dat voua rezultatul in Bucuresti, eu aici nu am primit 3 valori ale celor 3 HCG, AFP si estriol, ci am primit o pagina A4 cu interpretarea testului in functie de varsta, inaltime, greutate, UM, rasa, etc. In functie de rezultatele testului meu si aceste coordonate personale mi s-a calculat o marja de risc pentru defecte de tub neural <1:10000, trisomie 18 <1:10000, trisomie 21 1:2882 - riscul obisnuit al unei femei de 16 ani; si la fiecare dintre ele este scrisa explicatia. In plus de asta interpretarea mi-a facut-o o doctorita pentru a nu ramane cu nelamuriri si am si un grafic comparativ cu situatiile de risc. Mi s-a spus ca amniocenteza este indicata de la un risc de 1:250 in sus. In concluzie eu m-am linistit cu triplul test si ma enerveaza sa vad ca voua nu v-au dat explicatii complete.

Gabi - pentru micoza incearca Gynozol, cum au zis si fetele, eu am folosit Pimafucin si a fost frectie la picior de lemn. Acum folosesc Gynozol si dupa 3 ovule nu ma mai deranjeaza deloc.Sper sa si tina efectul.

M-ati innebunit cu calculul lunilor...Ingerasu sa stii ca si la mine se potriveste calculul dupa UM. Eu asa calculez si sunt in luna a 5 a YUPIIII!!!!

SA va traiasca baietii Bestutza si Sara!!! La eco urmatoare la 21 sapt cred ca voi afla si eu ce comoara port.

Natalia si gagalicea (18 + sapt)
Dr. Doru Diculescu - Stanca - Cluj
http://community.webshots.com/user/natalias103

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurelursu@k.ro spune:

Fetele, scumpele, multumesc de sfaturi. Mi-am luat ovule si sper sa scap de candida asta. E ciudat ca nu am avut niciodata si acum m-a napadit. Ei, asta e acu, macar sa fie bine.
Felicitari baieteilor.
Va doresc un week placutsi sanatate!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

Pt Candida: MacMirror sunt niste ovule care trateaza foarte bine micoza asta.

Anda

Mergi la inceput