Maternitate privata

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rachel owen spune:

Am sunat la Cluj, si o nastere normala costa 10 milioane, in timp ce o cezariana costa 15 milioane, costul cazarii si al operatiei.
Prietena mea Silvia va merge in Cluj in septembrie si se va duce personal acolo, si ne va aduce vesti.
Am scris, daca mai sunt cumva fete interesate.
Va pup!

„Dumnezeu să te tină în palma mâinii Sale, iar îngerii să te îndrume mereu.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana904 spune:

Ai intrebat de Universitar...acum 3 ani cind am nascut eu era o rezerva a BioMedica parca. Arata super, costa vreo 60$/zi. Era formata din 2 camere, una in care statea mama cu bebe, dotata cu aer conditionat, televizor si alta cu canapele, masuta, cuptor cu microunde, filtru de cafea etc. Din pacate amintirile mele sint cam vechi mai multe amanunte nu mai stiu, oricum trebuia sa-ti faci rezervarea din timp ( de parca ai putea stii sigur cind nasti!).
Pe de alta parte, mai demult am vazut la stiri cum ca prin septembrie s-ar deschide primul spital privat din Bucuresti, insa habar nu am unde si daca va fi si maternitate..poate stie cineva mai multe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madadum spune:

eu am nascut la polizu acum 3 ani si am stat in rezerva medicover. m-a costat 60$/noapte insa a fost super,asa cum a spus si carmen. din pacate, in afara de doctorita mea, restul asistentelor, in special cele de la copii, mi-au lasat un gust amar. eu am stat insa doar 2 nopti si cu bb nu am avut nici un fel de probleme. insa in spital nu m-au invatat nimic - cum sa alaptez, cum sa o schimb...
mada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Eu am intrebat la Victor Babes, anul trecut. Nu mi-au zis pretul exact, mi-au zis doar ca o zi de cazare, fara nimic altceva costa 75 euro. In rest, orice investigatie se plateste, consultatii, analiza. Doar nasterea am inteles ca 1000 euro ceeace mi se pare foarte mult, nejustificat.Si la cat de usor am nascut eu , chiar ca nu-mi pare rau ca nu am dat atatia bani. Nu contest ca nu sunt conditii super, sunt , acolo mi-am facut echografie tridimensionala.
E super, sunt conditii de lux, dar cum spuneam, preturi pe masura.
Pai la Cluj e chiar ieftin, mai ieftin decat spaga la spitalele de stat.

Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
http://community.webshots.com/user/monica1816

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanica-mamica spune:

Eu am stat in rezerva privata de la Municipal , cand am nascut anul trecut in august . Asa cum a mai descris-o cineva , are 2 camere , AC , frigider , 2 bai ( una pt mama si 1 pt vizitatori ) , canapea si 2 fotolii pe care se poate dormi , vizitatorii pot intra la orice ora si pot ramane acolo - rezerva arata f bine , m-a costat 62 $ / noapte . In schimb , personalul medical ... no comment ! Am rezervat-o cu 6 luni inainte ( am facut cezariana ) .

Roxana & Marc
reclamaMarc-Antonio
www.babiesonline.com/babies/b/bichelu

Mergi la inceput