Maternitate privata

Maternitate privata | Autor: rachel owen

Link direct la acest mesaj

La stiri au spus ca singurul spital privat-maternitate e in Cluj.
Stie cineva ceva? Cum aflu mai multe date? Exista vreun subiect unde pot citi despre ce ma intereseaza?
Mai exista in alte orase? In Bucuresti?
Va rog spuneti-mi ce stiti!
Va multumesc!

„Dumnezeu să te tină în palma mâinii Sale, iar îngerii să te îndrume mereu.”

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Pegasis spune:

Nu-s din Cluj, da' poate se gaseste cineva de pe-aici sa dea mai multe amanunte. Din cite stiu eu e pe Str. Decebal nr. 37 si o nastere costa 6 milioane, iar o cezariana 10 milioane (cu totul inclus). Am inteles de la cineva care a fost in vizita acolo ca e super si ca merita toti banii. O sa mai sap un pic sa vad ce mai gasesc...

Carmen
"Cind o femeie nu vorbeste, sa n-o intrerupi pentru nimic in lume. "
(Enriyeu Castaldo)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anemona spune:

In Bucuresti se poate naste in regim privat la Centrul de Diagnostic si Tratament "Victor Babes", centru 100% privat aflat la Pta Muncii. Se poate naste natural sau prin cezariana, cu prof Pelinescu. Conditii super, dar si preturi pe masura.
Daca vreti amanunte, tel 322 92 50, 323 14 88.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by anemona

In Bucuresti se poate naste in regim privat la Centrul de Diagnostic si Tratament "Victor Babes", centru 100% privat aflat la Pta Muncii. Se poate naste natural sau prin cezariana, cu prof Pelinescu. Conditii super, dar si preturi pe masura.
Daca vreti amanunte, tel 322 92 50, 323 14 88.

Interesant! Habar n-am avut ca exista si in Bucuresti... Ma intreb daca acum 3 ani era deja infiintat... ca eu la Polizu nu ma mai duc. Anemona, stii pe cineva care a fost acolo (la Babes)? Imi poti da ceva amanunte?
Multumesc.

Carmen
(Enriyeu Castaldo)

Mergi la inceput

Carmen, ti-am raspuns pe privat.

Anemona

Mergi la inceput

Cred ca pretul depaseste cu mult cheltuielile la un spital de stat pt cezariana. Din cate stiu este in jur de 1000 euro, dar cifra difera mult in functie de multe date: tratamentul necesar, zilele de spitalizare etc. Dar cel mai exact te poti informa direct acolo, Mihai Bravu 281.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rachel owen spune:

Carmen, Anemona, multumesc mult!
Carmen, vreau si eu detalii pe privat, pizzz!
Cum se cheama spitalul din Cluj de unde mi-ai dat adresa, eventual sa sun la ei si sa cer numarul de la informatii.
Dati-ne detalii, cum e salonul, mama sta cu copilul?
La Universitar, Bucuresti nu au si saloane private?
Nu a nascut nimeni intr-un spital privat? Ma simt eu cea mai nebuna de pe aici.
Adela draga, ai asa mare dreptate, si mai e si mizeria si conditiile necorespunzatoare pt bietul bebe, ca, deh, noi mai suportam. Am fost internata la noi nascuti si am vazut conditiile, patuturile pt bebe jegoase, si mancarea...plus personalul medical. In baie am spalat eu ca era, vai si amar. Macar sa dai un ban, dar sa faca.

Inca ceva, daca nu merg regulat la control la acel spital unde aleg sa nasc, e vreo problema? Cum imi fac programarea? Se merge pe programare? Ca eu nu stiu cat pot tine sarcina,eu as vrea cat mai mult, dar nu pot zice de la inceput ca atunci vin la operatie (nu pot naste decat prin cezariana).

Va multumesc mult de tot, si daca mai stiti sau mai aflati ceva, spuneti-ne si noua, caci se pare ca suntem mai multe interesate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emoison spune:

Am o prietena care a nascut acolo (prin cezariana), dar informatiile mele sint vechi, de acum 3 ani.
Numele medicului e Dr. Honorius Nanu, adresa spitalului e str. Decebal nr. 55, nr. de tel. 0264433430. Prietena mea a nascut cu Dr. Nanu, nu stiu sa fi fost pe vremea aia si alt medic ginecolog la spital. Nici pe ea nu o urmarea Dr. Nanu de la inceput, a mers la el prin luna 7-8, pt. ca se punea problema sa nasca la un spital de stat altfel. Spitalul era foarte micut, ea era in salon cu inca o tipa, si cu bebeii (al ei si al colegei de salon), cu TV in salon, isi alegea ce sa manince la prinz si chestii din astea. De mers in vizita stiu ca poti merge la orice ora, ambianta e faina, asistentele dragutze...

"Viata e ca mersul pe bicicleta: daca vrei sa-ti mentii echilibrul, trebuie sa avansezi. (A. Einstein)"
Cu bine,
Elena
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Rici, dar in Bucuresti sunt spitale care au rezerve si conditii ok.
Am inteles ca cel mai super e CFR 2. Acolo voi naste si eu. Arata intr-adevar deosebit. NU stiu cum sunt rezervele de la Municipal sau Polizu, deci nu ma pot pronunta.

1000 euro mi se pare totusi mult.

Crinuta si bb din burtica 21 saptamani

Dr. Nayel, CFR2

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by rachel owen

Carmen, Anemona, multumesc mult!
Carmen, vreau si eu detalii pe privat, pizzz!
Cum se cheama spitalul din Cluj de unde mi-ai dat adresa, eventual sa sun la ei si sa cer numarul de la informatii.
Dati-ne detalii, cum e salonul, mama sta cu copilul?
La Universitar, Bucuresti nu au si saloane private?
Nu a nascut nimeni intr-un spital privat? Ma simt eu cea mai nebuna de pe aici.
Adela draga, ai asa mare dreptate, si mai e si mizeria si conditiile necorespunzatoare pt bietul bebe, ca, deh, noi mai suportam. Am fost internata la noi nascuti si am vazut conditiile, patuturile pt bebe jegoase, si mancarea...plus personalul medical. In baie am spalat eu ca era, vai si amar. Macar sa dai un ban, dar sa faca.

Inca ceva, daca nu merg regulat la control la acel spital unde aleg sa nasc, e vreo problema? Cum imi fac programarea? Se merge pe programare? Ca eu nu stiu cat pot tine sarcina,eu as vrea cat mai mult, dar nu pot zice de la inceput ca atunci vin la operatie (nu pot naste decat prin cezariana).

Va multumesc mult de tot, si daca mai stiti sau mai aflati ceva, spuneti-ne si noua, caci se pare ca suntem mai multe interesate.

Rachel,
Ti-am trimis PM. Eu am nascut la Polizu si am inchiriat o rezerva de la Medsana pt. cele 5 zile pe care le-am petrecut in spital. Nu sint gravida (desi ma gindesc intens la acest aspect), dar nu m-as mai duce la Polizu pt. nimic in lume. Rezerva a fost 100 $/zi acum 3 ani. Nimic de reprosat in ceea ce priveste conditiile, singura in camera, cu bebe linga mine, baie proprie (ura!), TV, pat separat pt insotitor, curatenie in fiecare zi (cu schimat de cearceafuri si tot tacimul), etc., dar personalul medical a fost sub orice critica (cu exceptia doctorului meu si a anestezistului).
Daca ar fi sa mai nasc acum nu as alege nici un spital de stat--macar ca string 9 luni bani si tot la privat ma duc! Asa m-am saturat sa umplu buzunarele medicilor si asistentelor... beah, mi se face greata cind imi aduc aminte.
Eu am experienta unei interventii chirurgicale (de alta natura) intr-o clinica 100 % privata si vreau sa-ti spun ca am fost super incintata, si-au meritat si ultimul cent. Nu sufera comparatie...
Vezi ca aia de la Babes au site, da-i un search pe Google. Eu zic sa le dai un telefon. De Pelinescu nu stiu prea multe...
Fii fara grija-cum mai aflu cite ceva, cum postez, ca ma intereseaza subiectul.
Iti tin pumnii, sa mearga totul ca pe roate!

Carmen
(Enriyeu Castaldo)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rachel owen spune:

Va multumesc mult de tot!
Mai am o prietena care naste tot prin ianuarie, o sa vorbesc si cu ea si ne hotaram, ca sa sunam si sa primim informatii concrete, sa vedem daca se fac rezervari. Mi-ati fost de mare ajutor, mai ales cu numarul de telefon. Va multumesc!

Mergi la inceput