Mamici de noiembrie-decembrie 2004 (47)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danette spune:

Da, da Fulguletz, putem sa facem intreceri cu carucioarele pe urma...

Eu il las sa-si faca damblaua, pana la urma e semn bun, inseamna ca se gandeste foarte serios ca o sa faca ture cu el (caruciorul)...

Dana - 26+ sapt.
DPN 27 Nov.

http://f1.pg.photos.yahoo.com/ph/dana2327/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danette spune:

quote:
Originally posted by fulguletz

quote:
Originally posted by danette
Hey Fluguletz, bine ai revenit!
Poze nu ai reusit inca sa postezi???

in seara asta o sa ma preocup de pus poze...
si inca ceva, Dana, multam fain ! In multe locuri ne-am ghidat dupa sugestiile tale si nu ne-a parut rau deloc. de fapt, am vazut multe din ce ai vazut si tu.

cu David, 25 sapt., DPN 7 dec.
http://f2.pg.photos.yahoo.com/zumperiox

Sa-mi povestesti pe unde ai fost!
Cat ai stat in Viena? Ai vazut Hundertwasser?
Eu n-am apucat si-mi doream tare sa ajung acolo...

Dana - 26+ sapt.
DPN 27 Nov.

http://f1.pg.photos.yahoo.com/ph/dana2327/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura miu spune:

fetele, cand aveti timp intrati pe www.mamasibebe.ro sau www.bebeshop.ro sa va faceti o idee de preturi ptr nimicurile care tb sa le cumparam..daca ati vazut mai ieftine va rog sa-mi impartasiti si mie cateva pareri ptr ca eu nu stau f bine cu banii si as vrea sa merg acolo unde calitatea/pret este buna!!??

pupici
laura si bb 28 sap,DPN 14-18 NOV

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

fulguletz...bine ai venit din concediu
danette, praga este un oras foarte frumos, noi stam chiar langa "PODUL CU SFINTI"...dar zau vreau acasa desi stiu ca nu se compara....
pupici

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilenus spune:

Buna, fetele,
Si eu sunt o viitoare mama de noiembrie de 26 de ani. Am intrat de azi in luna a saptea si sunt multumita ca pana acum nu am avut nici o problema in afara de cateva episoade foarte scurte de greata pe care le-am pus pe seama plictiselii. Stau acasa de vreo trei luni pentru ca din pacate eram proaspata angajata cand am anuntat sarcina. Si...dupa perioada de proba nu mi s-a prelungit contractul. Marele meu noroc e ca nu imi lipseste nimic financiar si ca am un iubit-sot bogat. Dar imi lipseste LA NEBUNIE serviciul si activitatea, tocmai din cauza ca sunt sanatoasa si plina de viata. Vom avea o fetita pe care o voi naste cu Dr. Dan Secara la Cantacuzino. Daca aveti informatii despre dansul va rog din suflet sa le impartasiti si cu mine.
va multumesc

elilenus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

scuze...de vorbit ceha nu se pune problema, in afara de cateva expresii uzuale nu am reusit sa invat mare lucru, avem prieteni romani aici si vorbesc cu ei iar cu restul, in engleza...
ma duc sa-i dau lui alex sa pape de pranz ca nu a mancat mare lucru de dimineata....fiind singurel cu sotzul...mai vorbim dupa....pofta buna si voua
pupici

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olga_stan spune:

elilenus, la multi ani si bine ai venit in randul nostru! sa iti traiasca fetita, sa ai sarcina usoara in continuare si nasterte usoara!
mi-a placut descrierea ta!

olga 30 ani si bebe 26 saptamani de la u.m.
65kg/50kg inainte, doc. mihaila de la sp. jud. arges
d.p.n. sfarsitul lunii noiembrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguletz spune:

Dana, ti-am trimis un PM!

cu David, 25 sapt., DPN 7 dec.
http://f2.pg.photos.yahoo.com/zumperiox

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

LAURA sa stii ca si eu am avut superstitii in legatura cu cumparaturile, dar ma gandesc ca nici nu as vrea sa ma prinda pe nepregatite. Mai ales ca nu stiu ce sa ma astept de la gemenusii mei. Si eu abia voi intra in sapt.28. Am zis: hai sa ma apuc incetut sa cumpar cate ceva; ieri mi-am cumparat "sacosa de spital"

DANETTE daca vrei sa nu se loveasca bebelasul de patut poti lua aparatori. Se pot comanda pe internet, vreau si eu sa iau pt. ca s-ar putea saptamana asta sa-mi soseasca primul patut. Tot din lemn.
Si sora mea se casatoreste in septembrie si nasa ei e insarcinata in 20 saptamani. Eu sincer am fost la cateva nunti cu nase gravide si le-am admirat, toate erau super dragute cu burticile lor. N-am auzit nici o superstitie in legatura cu asta si chiar nu vad de ce ar fi.

ONITA tare bine iti sta in roz. Dar nu ma intreci la marimea burticii. Nu stiu ce a facut sotul meu ca nu a reusit sa descarce pozele din camera foto. Sper sa reusim azi si apoi sa vedeti voi BURTICA ...

Adriana 27 sapt si cei 2BBmici
http://f2.pg.photos.yahoo.com/ph/adriana_axa_cluj/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Buna din nou! Olga, ce a mai crescut burtica de cand nu te-ma vazut!Las' ca tot mai slaba ca mine esti!Aseara tocmai ma uitam la o pereche de pantaloni nr.36 pe care i-am luat in Dec.2003, si pe care probabil nu o sa-i mai pot purta niciodata, si la pantalonii mei de gravida si am facut o criza de nervi.Glumesc!
Elilenus, bine ai venit! sa ia un BB sanatos is tu la fel.
Nu mi-ati raspuns la intrebare daca ati citit vreuna undeva ca la varsta asta a sarcinii contractiile nedureroase sunt normale.
Andreea 28 saptamani+BBica

Mergi la inceput