Mamici de ianuarie-februarie 2005 (27)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Spune-i sa se ia de mana cu mine. Facem club.

pupici

Crinuta si bb din burtica 21 saptamani

Dr. Nayel, CFR2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina Maria spune:

Buna dimineata,
Acu m-am trezit si beau ceva lapte. Sotul doarme asa ca e liniste deplina aici. Astazi ii sarbatoresc ziua de nastere alaturi de niste prieteni si o sa fiu cam ocupata.
Amaya astazi ma simt destul de bine cava mai cu capul pe pamant si nu ca ieri. Eu nu stiu nimic despre masuratorile de care vorbiti voi , habar n-am , poate puteti fi mai explicite asa ca pt. mine.
Oricum vin peste o saptamana in Ro. si vreau sa ma duc la un doctor.
Desigur si la un eco. sa vedem ce e bb.
Crinuta stai linistita si nu-ti mai bate capul cu griji efectiv pune totul la spate si relaxeazate cat poti de mult, la urma urmei noi suntem intr-o stare speciala asa ca hai sa ne bucuram de ea.
Si eu fac crize dar rar , mi-e teama si de bb.
Azi noapte am visat asa de urat ca l-am pierdut pe bb. ,pierdusem sarcina si plangeam mereu.Nu stiam cum sa-i spun sotului.
Si asta dupa o zi de suparare , m-am lecuit , nu mai vreau incerc sa fiu mai nepasatare.
Sotul lui Rici, ma bucur sa vad ca un sot are totusi interes in ceea ce priveste acest site si grupul nostru, pe al meu nu-l intereseaza nici daca ar sti limba romana. Toate salutarile de bine lui Rici si sper sa-i fie din ce in ce mai bine. Noi ne gandim la ea si ne rugam la doamne doamne sa fie totul bine.
Sanatate la toata lumea ca restul vine de la sine !

alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corneliaa spune:

Crinuta,pana la urma doar Dumnezeu stie cum vor fii bebeii nostrii. Asta cu NT-ul e doar una din miile de probleme pe care le pot avea. Sunt alte cateva mii de probleme care nu se depisteaza decat dupa nastere.Si daca sunt sanatosi si au vreo personalitate dificila sa vezi atunci dureri de cap...(eu lucrez cu copii cu probleme de genul asta si sa vezi acolo mame si tati disperati).Trebuie sa avem incredere in noi si sa speram ca totul va fi ok. Pana la urma sunt o gramada de tiganci si femei de la tara care habar nu au de analize si alte alea si au copii super sanatosi si frumosi. Stiinta multa = paranoia!!!!!!

Pentru sotul lui Rici: nu cred ca e interzis barbatilor sa vina aici, singura problema este ca in general barbatii nu prea stau la ca femeile....Despre durerea de picior pot sa-ti spun ca si eu desi am numai 17 saptamani, ma trezesc uneori noaptea cu piciorul pe care dorm amortit(asta pentru ca eu dormeam pe burta si acum nu mai pot decat pe spate sau intr-o parte)si ma doare de turbez. Ohoho si cate kg vor mai trebui sa suporte saracele picioruse pana la 9 luni!!!!

(17 sapt.+)

Cornelia si bebe-strumf
http://community.webshots.com/user/corneliaa100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurelursu@k.ro spune:

Crinuta, sa ma iei si pe mine de mana ca paranoia e in floare si la mine. Offffff, si io imi doresc sa ma trezesc la 9 luni ca am un copil sanatos si totul e in regula. Mai am 4 luni si nu stiu cum o sa razbesc pana la capat. Numai Dumnezeu stie!!
Sa aveti o duminica frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corneliaa spune:

De fapt nu de paranoia suferim noi ci de Ipohondrie= "Stare psihica morbida, caracterizataprin neliniste continua, teama si preocupare obsesiva de starea sanatatii proprii;idee fixa a cuiva care crede ca sufera de o boala pe care in realitate nu o are"
Iar despre clubul asta cred ca am fii cu miile....
Asta ca sa va mai amuzati!!!!

(17 sapt.+)

Cornelia si bebe-strumf
http://community.webshots.com/user/corneliaa100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mara2004 spune:

Crinuta,cu putin timp in urma scria Lali despre cazul ei.Iti amintesti?Eco la 14 saptamani cu pliu nucal peste 3mm.Momente dificile pentru ea si sotul ei,rezultatul final este ca bb este sanatos.Asa cum probabil sti si tu,sindromul Down se recunoaste si dupa alte simptome.Un medic bun cu un eco bun poate sa-ti spun daca este o problema.Am inteles de la tine ca ai facut eco si mai multi medici ti-au confirmat ca totul este ok.Eu cred ca te alarmezi prea mult si prin starea pe care o ai ii faci rau copilului.Nu uita ca el simte tot.
Este adevarat ca la mine translucenta nucala este mica dar asta nu inseamna totul.Eu am 35 de ani si am ramas insarcinata dupa 4 ani de tratamente dure...Nu am facut testul triplu desi am vrut.Cu putin timp inainte de a face acest test am renuntat pentru ca nu cred ca as fi putut renunta la sarcina.Dupa aceasta decizie am incheiat capitolul pliu nucal,sindrom Down....
Sper sa renunti cat mai repede la gandurile urate care te chinuie si sa gandesti pozitiv,pentru binele copilului tau.Numai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mara2004 spune:

Rachel,in carti scrie ca la prima sarcina simti copilasul miscand incepand cu saptamana a 18-a.Eu l-am simtit la 16 saptamani si nimic nu ma poate convinge ca nu era el.Insanatosire grabnica!Numai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Buna dimineata, fetelor! Ma bucur din suflet pentru fetele care si-au vazut fetitele si baieteii, ca au aflat ce au. Sa va traiasca!

Crinuta, si fetele care isi fac griji mereu, hai sa va zic ceva. Mi-am dat seama ca cu cat sunt mai linistita, cu cat nu ma mai stresez si nu mai plang, si bebe e mai linistit. Ma miram de ce misca asa des, imi faceam griji si de fapt eu eram vinovata pe de o parte. Incerc sa profit de aceste momente fara sa imi mai fac griji, pentru ca fiecare etapa a vietii trebuie luata ca atare. Am vazut si eu ieri o emisiune cu copii care sufera de sindromul imbatraniririi, la 10 ani aratau ca la 40 si mi-a facut rau, dar am zis ca Domnul este sus si indiferent ce se intampla nu pot schimba nimic.

Va pup!

oana si bebitza din burtica (21 saptamani)
"Si maine mai este o zi..."
http://community.webshots.com/user/oanacretu..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Rici, si eu l-am simtit la fel pe bebe pe la 15 saptamani, ca falfairi, asa ca linisteste-te, dar ai grija cu contractiile, vorbezste cu un medic. Te pup!

oana si bebitza din burtica (21 saptamani)
"Si maine mai este o zi..."
http://community.webshots.com/user/oanacretu..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leta spune:

Fetele, a propos de depresii, intrucit chiar nu ma puteam opri din plins, acum citeva ore m-am luat de guler si m-am prezentat cu sotul de mina la spital unde stiam ca e de garda medicul meu. Care a incercat sa ma linisteasca ca o sa imi treaca, dar m-a trimis si la un homeopat. Asa ca miine ma duc sa vad daca ma poate ajuta sa ies din starea asta idioata pe care o am de citeva zile. Imaginati-va ca azi dimineata, cind sotul ma ademenea cu micul dejun, i-am zis ca nu maninc, ca vreau sa mor de inanitie...si partea tragica e ca aveam asa o stare proasta ca nu era o gluma...

Mergi la inceput