CUM SLABIM?????
Raspunsuri - Pagina 17
ralu spune:
Alexandra, merci de incurajari. Sa stii ca acum sunt decisa sa nu va dezamagesc!!!!
Multumesc!!!
Ralu-mamica Ioanei
Laura T spune:
Alexandra, spune-mi si mie te rog ce mananci exact, de ai slabit si te simti si satula...Ca vreau si eu, sunt o pofticioasa si nu ma prea pot abtine, am renuntat la paine si dulciuri, dar nu e destul. Saptamana asta ma chinui sa tin regimul disociat pe zile, sa vedem daca voi rezista...Multumesc anticipat pentru raspuns.
Laura
Crisnemes spune:
Salut fetelor, cred ca kilogramele astea in plus ne mananca zilele.
Eu am gasit o reteta de slabit pe site-ul www.eatonline.ro .Se zice ca in 14 zile slabesti destul de mult 10-15 kg ceea ce e foarte mult.Daca va hotarati sa tine-ti acea cura de slabire sa stiti ca are efect.Ceea ce e foarte important daca se poate sa mananci carnea de vita .In rest ai nevoie de multa , multa ambitie.
14 zile nu e foarte mult si e foarte important nu suferi de foame
Bafta!!!
Cris
Yasmine spune:
Hai sa ma laud shi eu.
Am fost intotdeauna plinutza, pana in 2001 cind am slabit 18 kg cantaream 58 kg, am tzinut bine greutatea pana in 2002 cind am ramas insarcinata, in 30 noiembrie cind l-am nascut pe Andreas aveam 88 kg, acum am ajuns din nou la 68, shi nu ma las pana nu le dau jos shi pe ultimele 10.
Corinna
ALEXANDRA MUTU spune:
pt.Laura:
Draga mea trebuie sa specific: am dus-o destul de greu in prima si a doua zi, apoi....minune...nu-mi era deloc foame, ma saturam....dar din a treia zi( la mine)....Asa....
MAnanc de obicei dimineata tarziu, pe la 10/11 iaurt- si ca sa vezi cum am ajuns, iti pot spune ca la inceput papam iaurt degresat de 450g ,tot, cu 4 felii de paine neagra; acum mananc doar jumatate si 2 felii/3maxim si ma sagtur, imi este deajuns.Eu nu tin decat de maxim 12 zile, nu m-am saturat de ceea ce mananc, deci nu o sa vezi in "meniul" meu multe tipuri de papa...Dar cred ca in curand voi incerca si alte feluri de mancare, inclusiv ma apuc sa gatesc.....
deci dimineata...lapte degresat, iaurt degresat si paine neagra, sau branza de vaci o% grasime( oricare din ele, sau toate)
la paranz.... pui la gratar, vita, cu salata( am mai papat in decursul celor 12 zile, in loc de carne-mezeluri ,cremvusti....)oua fierte sau oua romanesti, branza( pe rand sau de cele mai multe ori , ca sa ma satur...toate)
seara...cam la fel...nu chiar atatea de multe feluri(salata la mine este verde, de rosii,de varza noua sau acra)
In ziua de 8 martie m-am cantarit si ai vazut rezultatele...tot atunci am mancat mucenici moldovenesti(2/ mea culpa!) ca nu am rezistat, aratau prea bine!Dupa cum vezi nu amestec lipidele cu glucidele,nu mananc paine decat uneori( nu mananc intotdeauna, am ajuns sa nu-mi mai placa, dar mananc ca este mare nevoie de ea)beau cafea dimineata si uneori dupa amiza, dar fara zahar, indulcita cu equal.... si beau apa multa, doar apa.Cam atat pot sa divulg....daca te mai intereseaza amanunte picante din viata mea, te rog nu ezita sa-mi spui.
Alexandra
Alva spune:
Buna fetelor,
Va urmaresc de ceva timp, am citit toate experientele postate de voi aici in legatura cu diferitele diete pe care le-ati tinut si pot sa spun ca mi-am facut cat de cat o idee despre ce, cum si cand trebuie sa papam ca sa putem scapa de cosmarul acesta al kilogramelor. Le felicit pe fetele care au reusit sa slabeasca. Sper ca in timp sa va dau si eu vesti bune si sper ca alaturi de voi sa nu ma lase vointa, capitol la care nu pot sa ma laud ca stau prea bine. Ma alaturi si eu colegelor de suferinta care au adoptat "disocierea" - dieta care cel putin mie mi se pare cea mai plauzibila si totodata mai usor de tinut.
Va rog bateti-ma, faceti ce vreti cu mine daca ma auziti ca am papat din nou o bombonica de ciocolata. Vreau si trebuie sa slabesc cel putin 5 kg.
Va pupicesc pe toate!
ralu spune:
Dragele mele,
Ati vazut cura de slabire din ultimul numar al Formulei As? Regimul cu 49 de lamai. Eu o sa incerc sa-l tin in paralel cu dieta pe care deja am inceput-o si o sa va spun daca functioneaza peste 2 saptamani!!!
Pupici si spor la slabit!!!!!!!
Ralu-mamica Ioanei
ALEXANDRA MUTU spune:
Am intrat pe site-ul formulei as si mi-a placut "reteta", asa ca va ajut eu, poate o mai incearca cineva....eu oricum pap lamai, mai ales la salate...storc o lamaie in loc de alte cele...adica de otet.
Reteta de slabit cu lamai
"Reteta trebuie tinuta 13 zile si e nevoie de 49 de lamai. In prima zi se consuma sucul de la o lamaie. Se poate amesteca cu apa, ceai, zahar, miere etc. Poate fi baut oricand in timpul zilei. A doua zi se consuma sucul de la doua lamai. Si tot asa, in ordine crescatoare, pana la a saptea zi, cand se consuma sucul de la sapte lamai, portionat pe tot parcursul zilei (sau intr-o singura repriza). Apoi se merge in ordine descrescatoare, pana se ajunge din nou la o lamaie.
Dupa acest tratament vom avea cu 10 kg mai putin. In timpul lui se poate manca orice. "
Alexandra
DACA VREI SA FII PUTERNIC CUM ESTE BOUL,MANANCA CEEA CE MANANCA BOUL,
DAR NU-L MANCA PE BOU!( EDUARD NELSON)
iris spune:
inseamna ca am atins limita biologica si sint o acritura cu cele 8 lamii zilnice ale mele????? si un grapefruit si o porto? dar sint convinsa ca sint bune, hai, tot inainte grasunelelor!!!! eu am indop acum cu paste....miam, miam,,,,,sper sa am ce raport peste doua saptamini...
pupici
roxy spune:
fetelor dragilor,am si eu o intrebare in legatura cu aceasta dieta cu lamai ,pentru cele care au inceput-o(facut-o).Nu afecteaza stomacul atata suc de lamaie?Voi v-ati simtit bine,nu ati remarcat nici o problema?Va intreb asta pentru ca as vrea sa o tin si eu(dieta)si nu as vrea sa supar pe domnul stomac care atata asteapta
Roxy si Cristi cel vorbaret
huianur